158
ingyé aggyák
  • Lazarus
    Bőven elég lenne 1x elmondani a véleményed. Szerinted mi hiányzik ebből a játékból amiért "nem üti meg a mai MMORPG szintjét"? És ha már itt tartunk elmondom még1x hogy megértsd: Ez a játék több mint 1 éves, ergo nem "mai". Olyan játékot szidsz aminek a negyedét sem ismered
  • Hmuda
    Gratula. Nemtudom miért vagyok paraszt. Mert mondtam, hogy a játék nem üti meg a mai MMORPG szintjét? Vagy mert megjegyeztem, hogy fölösen felkaptad a vizet? Ki is a paraszt? Hát én nem az tuti. Érzékenyek vagyunk?
  • Lazarus
    Piszkosul. Te mindíg ilyen paraszt voltál?
  • Hmuda
    Hú, de meg vagy sértődve bazz.
  • Lazarus
    Ok, ha nem tetszik el lehet kussolni
  • Hmuda
    Hát nem egy swg de még csak nem is daoc.
  • Lacc
    Lol látom elnyerte a tetszéseteket :D
  • Hmuda
    De ne várj sokat ritka bénán van kialakítva.
  • Hmuda
    Nekem alaból ingyen adott házat. A kezdőrésznél bementem vmi teleport kütyübe és rögtön a házamhoz teleportált.
  • And5
    hat ha tudnam hol a faszba kell hazat venni meg ilyesmi egybol jobb lenne
  • Hmuda
    Na azért nem kellene ennyire túlterhelni a topicot, még a végén lerohasztjuk a szervert. Ennyire tetszik mindenkinek?
  • And5
    nkm így első bejön csak nem tom hol lehet venni házat meg fegyverekt szal vki legyen már olyan kedves és írja le köszi
  • Hmuda
    Na mivan ennyire tetszik mindenkinek a gém. :DDD
  • Lazarus
    :D bazz
  • Hmuda
    Tény. DE ENNYIRE? :-)
  • Jacek
    nemeteknek nagy fejuk van:PPP
  • Hmuda
    Na azért ennyire nem esnék végletekbe. De azért egy játékban legalább az emberek testrészei legyenek arányosak. A karakteralkotásnál akkora feje volt a karinak, hogy rossz volt nézni.
  • Jacek
    grafrol meg annyit hogy ez azert majd egy eve a piacon van:))
    Kiadnanak egy EQ trialt es lefikaznatok mert szar a graf:)) jah kerem halad az ido:)
  • Hmuda
    Na jol van, adok neki mégegy esélyt. Csakhogy lássam a házam. :D
  • Jacky
    Nagyon szar ez a játék. Nem csodálom, hogy 10 napos ingyen verzió van belőle. Kipróbáltam és nem tetszett. Akinek tetszik, sok sikert hozzá.
  • Jacek
    hogyne tudnad amikor loginolsz ott van az options:PPPP
  • Lacc
    Kerítések?
  • pasquale
    Be kell menni az epuletbe ahonnan el lehet teleportalni a haazadhoz. Az swg utan ennek az mmorpgnek van a legjobb grafikaja, az iranyitashoz pedig hozza kell szokni, mielott bejelentkezel ott be lehet konfiguralni a gombokat.
    Viszont latasra
  • Hmuda
    Meg a grafika is siralmas, irányítás ratyi (még álítani se tudtam sehol), stb.
  • Hmuda
    Egy füves puszta közepén voltam, pókszerűségeket gyilkoltam és kerítések miatt semerre nem tudtam menni.
  • Lazarus
    LOL
    mi nem tetszett benne?
  • Hmuda
    Hatalémas szégyen ez a játék. Ennél még a Runescape is jobb. Hihetetlen gagyi.
  • Lazarus
    Na megy a szerver csak felnyomtak 1 új patchet.
    Én bemegyek a Pluto szerverre Lazarus2k3 néven
  • Lazarus
    Amúgy a hackelésnek az a lényege hogy középen minél több számot aktiválj. És elérd a kellő mennyiséget. Ezt a gép megpróbálja megakadályozni jobbról. A csillagokat a képernyő aljában látni
  • Lazarus
    Már próbáltam, de ezekhez a számokhoz nincs mellékelve security kód
  • Hmuda
    Á pont ma reggel csináltam egy Spy karit és erre most kihalt a szerver. Lazarus: én azt javaslom az acc experied-re, hogy ment a főoldalon a billing részhez és próbálj pénzt átutaltatni a fake kártyákról.
  • Jacek
    az lesz :)) server reset elott eppen meg crealtam:)
  • Lazarus
    akkor tankal menj, most én is azt akarok indítani
  • Lazarus
    Milyen fegyvert akarsz használni?
  • Jacek
    valami nulla esz karit:)
  • Jacek
    nem tudom:)
  • Lazarus
    Milyen karit akarsz indítani?
  • Lazarus
    Akkor nem vagyok 1edül :P