158
ingyé aggyák
-
#109 Bőven elég lenne 1x elmondani a véleményed. Szerinted mi hiányzik ebből a játékból amiért "nem üti meg a mai MMORPG szintjét"? És ha már itt tartunk elmondom még1x hogy megértsd: Ez a játék több mint 1 éves, ergo nem "mai". Olyan játékot szidsz aminek a negyedét sem ismered -
#108 Gratula. Nemtudom miért vagyok paraszt. Mert mondtam, hogy a játék nem üti meg a mai MMORPG szintjét? Vagy mert megjegyeztem, hogy fölösen felkaptad a vizet? Ki is a paraszt? Hát én nem az tuti. Érzékenyek vagyunk? -
#107 Piszkosul. Te mindíg ilyen paraszt voltál? -
#106 Hú, de meg vagy sértődve bazz. -
#105 Ok, ha nem tetszik el lehet kussolni -
#104 Hát nem egy swg de még csak nem is daoc. -
#103 Lol látom elnyerte a tetszéseteket :D -
#102 De ne várj sokat ritka bénán van kialakítva. -
#101 Nekem alaból ingyen adott házat. A kezdőrésznél bementem vmi teleport kütyübe és rögtön a házamhoz teleportált. -
#100 hat ha tudnam hol a faszba kell hazat venni meg ilyesmi egybol jobb lenne -
#99 Na azért nem kellene ennyire túlterhelni a topicot, még a végén lerohasztjuk a szervert. Ennyire tetszik mindenkinek? -
#98 nkm így első bejön csak nem tom hol lehet venni házat meg fegyverekt szal vki legyen már olyan kedves és írja le köszi -
#97 Na mivan ennyire tetszik mindenkinek a gém. :DDD -
#96 :D bazz -
#95 Tény. DE ENNYIRE? :-) -
#94 nemeteknek nagy fejuk van:PPP -
#93 Na azért ennyire nem esnék végletekbe. De azért egy játékban legalább az emberek testrészei legyenek arányosak. A karakteralkotásnál akkora feje volt a karinak, hogy rossz volt nézni. -
#92 grafrol meg annyit hogy ez azert majd egy eve a piacon van:))
Kiadnanak egy EQ trialt es lefikaznatok mert szar a graf:)) jah kerem halad az ido:) -
#91 Na jol van, adok neki mégegy esélyt. Csakhogy lássam a házam. :D -
Jacky #90 Nagyon szar ez a játék. Nem csodálom, hogy 10 napos ingyen verzió van belőle. Kipróbáltam és nem tetszett. Akinek tetszik, sok sikert hozzá. -
#89 hogyne tudnad amikor loginolsz ott van az options:PPPP -
#88 Kerítések? -
pasquale #87 Be kell menni az epuletbe ahonnan el lehet teleportalni a haazadhoz. Az swg utan ennek az mmorpgnek van a legjobb grafikaja, az iranyitashoz pedig hozza kell szokni, mielott bejelentkezel ott be lehet konfiguralni a gombokat.
Viszont latasra -
#86 Meg a grafika is siralmas, irányítás ratyi (még álítani se tudtam sehol), stb. -
#85 Egy füves puszta közepén voltam, pókszerűségeket gyilkoltam és kerítések miatt semerre nem tudtam menni. -
#84 LOL
mi nem tetszett benne? -
#83 Hatalémas szégyen ez a játék. Ennél még a Runescape is jobb. Hihetetlen gagyi. -
#82 Na megy a szerver csak felnyomtak 1 új patchet.
Én bemegyek a Pluto szerverre Lazarus2k3 néven -
#81 Amúgy a hackelésnek az a lényege hogy középen minél több számot aktiválj. És elérd a kellő mennyiséget. Ezt a gép megpróbálja megakadályozni jobbról. A csillagokat a képernyő aljában látni -
#80 Már próbáltam, de ezekhez a számokhoz nincs mellékelve security kód -
#79 Á pont ma reggel csináltam egy Spy karit és erre most kihalt a szerver. Lazarus: én azt javaslom az acc experied-re, hogy ment a főoldalon a billing részhez és próbálj pénzt átutaltatni a fake kártyákról. -
#78 az lesz :)) server reset elott eppen meg crealtam:) -
#77 akkor tankal menj, most én is azt akarok indítani -
#76 Milyen fegyvert akarsz használni? -
#75 valami nulla esz karit:) -
#74 nem tudom:) -
#73 Milyen karit akarsz indítani? -
#72 Akkor nem vagyok 1edül :P -
#71 mondjuk en most eppen nem tudok csatlakozni -
#70 :)))