Megfejtették a Hold árnyékos oldalának rejtélyét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az emberiségnek MOST kell megtanulnia vigyázni a Földre, különben elpustítja önmagát."
Olyan nagy kár lenne érte? 😄
Olyan nagy kár lenne érte? 😄
Ja, hát nem tudtad? Armstrong-ék térdig jártak a rozsdamentes acélban. A Hódonn.
A Hold túlsó oldala nem is mindig árnyékos. Már ha arról van szó. Kétszer átolvastam, de akkor nem értettem pontosan, milyen árnyékról van szó 😄
Sztem ott az idegenek maximum bulizónát tartanak fent, mert onnan nem látják a Földet. Bénák, nem tudják mit jelent az, hogy panorámás telek. :o)
szal azthitték a hold tulsó oldalán van valamilyen röntgenforrás, de csak az zavart be, hogy a föld erõterén megtörnek a nap részecskéi
érthetõ?
érthetõ?
A Hold túlsó oldala mindig is rejtélyes volt. 1990-ben a német Roentgen mûhold röntgensugarú jelet észlelt a Hold azon területérõl. A tudósok feltevése szerint a Napból származó erõteljes elektronok ütköztek a holdfelszínhez, létrehozva az úgynevezett sötét-hold röntgensugarakat. A Chandra eredményei azonban bebizonyították, hogy a jelek nem a Holdról, hanem a Föld külsõ atmoszférájából származnak.
a hÓLD a fÕLD anyagaíbol?:-))
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
lol... ez is csak ilyen kamu cikk eltereli a figyelmet a Hód másik oldalán lévõ szuperatomtitkos bázisról ahonnan a riaa ügyvédjei rajzanak ki minden hó utolsó Napster órájában!....
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Ez is kész!Idézek:"Hold a Fõld anyagaibol áll".
Miértnem mindjárt FÕD.Föld hossz õ-vel.LOL.
timea inkább menj vissza az általánosba, ott talán még elnézik.
Miértnem mindjárt FÕD.Föld hossz õ-vel.LOL.
timea inkább menj vissza az általánosba, ott talán még elnézik.
Gratula ismét a cikkírónak: Megfejették a Hold árnyékos oldalának rejtélyét.Mennyire k***vára nincsen semmi köze a cimnek a cikkhez.Hol van leírva a cikkben mi ez a rejtély?Ez kész.