FF VII 2 !!!!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na magus,
ez most lehet hogy nagy hülyeségnek fogod tartani, (szerintem is az). Arra kérnélek, hogy ami mappába feltette magát a pecs, azt a mappát tömörítsd már be(nagyon), és küldd el emilben.az emil címem: [email protected]. (sejtem hogy nem fog müxeni de azért megpróbálhatjuk.)

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Csak egy villanás
és semmi más...

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

neked volt olyan, amelyik nem mûködött?

barret
és milyen video kártyád van? asszem ez a lényeg...

ezt sem tudom felrakni 8500-as atira. csak egy villanás...és semmi!

Bérbe vehet? reklámfelület...

nem, sajna.

barret
playstationos változatot nem tudod megszerezni?

FUCK!

NAGYON NEM AKR EZ AZ FF7 ELINDULNI NEKEM!
leszedek egy fájlt, még 778 968 b-os ÉS NEM MEGY!!!!
Villan egyet oszt adios! BAZZEG!
hh....
magus, próbáld már meg lécci te is feltenni, és írj be ide vmit ha sikerül.

Az adrenalin vaulton van egy 778 KB-s file, de onnan nem tudja leszedni a flashget

Magus, te is leszedted? ha igen akkor honnan?

magus
igen

a fájlnevet, ff7betap1 ?

magus
ha nem jo, mert van ilyen, akkor ird be a googlebe azt a filenevet es szedd le mashonnan. a helyes filemeret ez:
778968 b

Há' nem sûrûn!:)
sorry. nem tudtam hogy nem lehet. mind1 is mer azér dobta ki az errort, mer a Self Extractor hibás temporary fájlt csinált. De a peccs akkor se megy fel

barret
még én sem...
nem hagy nyugodni!

barret
na ezt látod???

barret
nema! te látod,de a többiek nem!

Nekem is olyasmi!de mér'?

Be tudok linkelni a vinyóról.
Lásd:#276

barret
ez a peccs nem megy fel a gépemre,eggyet villan,és ennyi!

barret
a vinyódról,nem tudsz belinkelni...töltsd fel valahova a képet!

elrontottam a képet...

sõt ilyet is csinál ha rossz a kedve....

Figy, próbáld már meg feltenni ezt a progit amit belinkeltél. Elindítom, végigfut 100%-ig aztán nem is tette fel, de jó gyorsan kilép. Ha neked sikerült feltenni, akkor írj be valamid. barret, ha meg tudnád próbáld már meg te is mer' te még gondolom itt vagy a fórumon

barret
na, semmi?

Ja, már voltam ott, de nem szedtem le ezt. Megpróbálom

magus
Final Fantasy VII - Help! The Intro Movies play Upside Down! Or, I get NO Movies when I start the Game!

Help! The movies are playing upside down!! Or...I get no movies at all when I start the game!

This occurs on some systems due to a conflict with Duck True Motion, the movie-player software used by Final Fantasy VII. You can correct this problem by downloading and installing the patch:

FFVII Upside Down Movie Patch

http://ftp.eidos.com/pub/patches/final_fantasy7/ff7betap1.exe

ezt probaltad mar?:)

Itt a patch, ha lusta lennél rákattintani... sztem ez megoldja a problémádat.

biztos hogy nem tudja valaki mér nem fut?Az index fórumban, amit barret ajánlott se nagyon tudják a csávókák

de-nem-az-a-baj-hogy-tnt-peccs-kell-most-már-jáccanék-vele-software-rendereltben-is-egyébként-már-leszedtem-a-tnt-peccset-és-biztos-müxik-csak-a-játék-nem-indul-el-mert-elindítom-nyomkodom-az-entert-hogy-bejöjjön-a-fõmenü-szerûség-ott-new-game-és-azután-már-csak-fekete-képernyõ-szerintem-a-videókkal-van-baja-mert-már-a-kék-eidos-kiírást-se-látom-a-játék-elején-mellesleg-én-vagyok-FÁJNÖL-csak-regisztráltam-magam.

magus
FÁJNÖL: eidos honlapjan a supportban minden patch ott van meg a tnt2es patch is.

musha
hát én például Windows XP alatt egyáltalán nem bírtam futtatni és ha jól emlékszem 2000 alatt sem.

barret

barret
nem foglalkoztam soha vele,de létezik hozzá állitólag tnt patch. vagy szerezz egy vodoot valahonnan!

barret
állitólag,ez megjelenitési hiba!várd meg a video végét,és hátha bejön a menü!

ha nem jon ossze akkor majd mail me :)

ok

Sephi
Persze hogy lehet. Siman csinalni kell egy image-t az Alcohol 120% as progival es telepiteni majd lehet netrol le kell tolteni egy sima cracket oszt kisz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

barret
ha iso-ba fel tudod rakni,akkor szvsz gyõztél.max daemonnal telepited...

Ha nagyon kell, akkor talan megkaphatod tollem, ha eljossz erte...ugyanis en is nyiregyi vagyok, es meg is van (igaz eredetibe, igy nemtom a masolasvedelemmel mit fox kezdeni)

Unknow
miért nem kérded meg cheapboyt?
magus
nahat ezaz az amitnemtok. nem hinnem hogy draga csak nemtom hol lehet meg kapni,

magus
Ezt talaltam rpg.hu-n:

Kínál - Final Fantasy VII (Fantasy)
Hirdetés száma: 1748
Érvényes 2003.10.26 - tól 2003.11.25 -ig
küldte : Pumesz - Bp. , Telefon : 06204138035

Eladó a Final Fantasy VII nevezetû játék!
Teljesen eredeti amerikából!
Ár megeggyezés szerint!
Ha valakit érdekel hívjon vagy írjon emailt:
06204138035
[email protected]

Ha nem tud o segiteni akkor egyeztetunk a cd irassal ok?

Yuber 7
Hali all!

Közérdekû közlemény következik:

"Üdvözöllek a Magyar Final Fantasy Levelezõ
Listán!
Ha bármilyen fokig megkedvelted a Final
Fantasy-t, (már pedig kell, hogy közöd
legyen hozzá, hiszen így jutott tudomásom az
e-mail címedre) akkor szeretném, ha te is
csatlakoznál ehhez a most induló levelezõ
listához, amelyen megpróbálok egy közösséget
összekovácsolni.
A lista ötlete onnan jött, hogy én, Fedor
Dániel már tagja vagyok egy másik levelezõ
listának is itt a primlistán, és mivel sokan
vagyunk, de szétszórva, kisebb fórumokon és
nagyobbakon egyaránt, egyesek csak mircen,
ircén és más egyéb tömeg-kommunikációra
alkalmas internetes eszközökön, szükség
lehet egy nagyobb szintû mindenkit magába
olvasztó levelezõ listára.
Úgy gondolom, hogy senki sem akarja
otthagyni a saját fórumát, ahova akár már 3-
4 éve is irogat. Így született meg az ötlet
hogy legyen egy levelezõ lista.
Használható fórumnak, újságnak, a chatként
való használata azonban szigorúan TILOS.
Adataidat külsõ emberek nem láthatják. Te
viszont jogosult vagy a lista
megtekintéséhez. Ha új tagot toboroztál,
akkor írja a [email protected] -ra nekem
vagy a listára a [email protected] -ra. Ha
semmiképp sem szeretnél a lista tagja lenni,
akkor jelezd ezt nekem, kérlek.
Ha bárkinek bármi más kérdése lenne, az
írjon a listára vagy nekem. A lista
folyamatosan bõvül, a 4 nagy fórum: az
Index, a Gamestar, a PcDome, és Gamestar,
valamint más egyébb, kevésbé látogatott
fórumokból.

http://forum.multiplay.hu/?p=messages&i=384 -
a Multiplay fóruma (Final Fantasy Fan Club)
http://www.pcformat.hu/forum/forum.php?
action=ll&fid=10&tid=51 - a PC Format fóruma
(Final Fantasy 8)
http://www.sg.hu/listazas.php3?
id=1064056792 - a SuperGamez fóruma (FFVII-2)
http://www.sg.hu/listazas.php3?
id=1030011832 - a SuperGamez fóruma (Final
Fantasy X)
http://www.gamestar.hu/forum/viewtopic.php?
t=972 -a GameStar fóruma (Final Fantasy
õrültek IDE!!!)
http://forum.index.hu/forum.cgi?
a=t&t=9007238&uq=6995 - az INDEX fóruma
(Final Fantasy)
http://www.576.hu/index.phtml?
action=forum_hozzaszolasok&topik_id=49 - az
576 fóruma (Final Fantasy)
http://www.576.hu/index.phtml?
action=forum_hozzaszolasok&topik_id=268 - az
576 fóruma (Final Fantasy)
http://forum.rpg.hu/index.php?
act=ST&f=214&t=1912&s= - az RPG.hu fóruma
(Final Fantasy VII)
http://www.pcdome.hu/forum/forum.php?
action=ll&fid=10&tid=270 - a Pcdome fóruma
(Final Fantasy

Üdvözlet: Cid (Zizz/Too Bad/Shuin/D.mon. és
sok egyébb más nickem)

A lista leirasa:
A lista azért jött létre hogy egybe
fogja a magyar final fantasy
fanatikusokat nemtõl, kortól és a
fanatizmus fokától függetlenül."

Szóval akit érdekel ez a lista az írjon erre a címre [email protected] és hamarosan megkapja "ugyanezt" az üzenetet, de akkor már tud csatlakozni a jelenleg körûlbelûl 20 fõt számláló csapathoz.

Mindenkit szeretetteel várunk!

magus
hát, pénzt azt nem kértem volna érte, csak egyszerûen gondoltam adhatnál cd-t amire kiirhatnam. Hát, nézz körbe külföldi hubokon, ha nem talalsz, akkor irj a mailemre, es akkor szoszmotolokegy kicsit a postan...

magus
aaaaaahogyajokuuu*****megolommagamhogyalegvegsospehirothmegolegyutesre.amultkormaradtmindenkarakteremnek15eleteerreazabaromconfusolvalettesslashallalmegolteazosszeset.5-jereprobalommegolniaztasephirothotaminekaszarnyahelyettlabavaneskurvaeroooos.aaaaaa.

Unknow
szedd le eMule fájlcserélõvel!Másnak bejöt...mindenbizonnyal neked is befog:)
barret
sajnos nem t'ok segiteni. egyebet nem tudok mondani! kérem kapcsojjja ki!

magus
mailt most nem tok irni, de en leirom neked ha kell. Merrefele lax?

Unknow
Hát akkor én most neki állok ezt a kettõt leszedni tõled:))))Remélem nem gond... :)
Sephi
Mondasz te valamit! At kell irni a filokat :)))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"