505
Szal vaaazz!!!!
  • Unknow
    Hehe de már változott!Nézd meg az 576 oldalon.Nem hiszem el,hogy ez konzolra fog jönni... Akkor veszek egy PS2-t vagy valamit amire jön:)
  • Unknow
    Tessék: edonkey linkek de nekem gyorsan jött le. 1nap max.

ed2k://|file|Final.Fantasy.VII.{CD.INSTALL}.NEW.-=by.SeeD=-.ace|353971929|05ACA427C2B27DB1721EE0E80C362F68|/

ed2k://|file|Final.Fantasy.VII.{CD1}.NEW.-=by.SeeD=-.ace|541198216|B895DC794569C043AEE214766778E137|/

ed2k://|file|Final.Fantasy.VII.{CD3}.NEW.-=by.SeeD=-.ace|458944578|7F2884C1F245F36FEBC0540B93BD67B9|/

ed2k://|file|Final.Fantasy.VII.{CD2}.NEW.-=by.SeeD=-.ace|601139600|D96CF7096EDE80382945F1C78F960F49|/
  • Davidus
    Az elsö FF film azért nem volt nagy durranás mert az amcsi piacra szánták. Gyakorlatilag semmi nem volt benne amitől FF lenne csak a címe. Ez viszont egy 100%-os anime lesz mert ezt főleg a japcsiknak csinálják. Magyar moziban szerintem nem is fog menni... Japánban is DVD-n fog megjelenni és csak azután mutatják be moziban.
  • Davidus
    Jujj az nagyon jó lene:)) Most DC-röl szenvedem de nagyon lassan jön mert csak adsl arcoknak van meg.
  • Unknow
    Van rá egy ezresem,hogy visszahozzák Aerist:)))))))))
  • Unknow
    Semmi gond...küldjek képet a játékról miközben XP-n játszok?Berakhatod háttérnek,hogy ne legyen rossz a közérzeted:)
  • d.t.f!
    És már csak azért is jó lessz !; )
    Dante.....
  • Sephi
    Jo az elso film nem volt nagy durranas nekem egyaltalan nem teccet. A FFVII viszont mar azer tis jo lesz mert ismerjuk a szereploket :)
  • Unknow
    Én meg örülök.Őszintén megmondom hiába vagyok FF fanatikus még is idegesítenek az ilyen pénzhajhász kieg részek.Nem tudom mit kell ezeket még bonyolítani.Csináljanak inkább külön részt!Egyébként a filmet ettől még majd megnézem.Nem tudod,hogy milyen film lesz ez?Mármint olyan mint a legutóbbi vagy most ragaszkodnak majd a játékhoz teljes egészében?A legutóbbi filmből én pl. rohadtul hiányoltam a chocobokat,biggst,wedget meg a hasonló nevezetességeket:(( Még jó,hogy Cid volt benne.
  • Unknow
    Én felvágtam ezt és már indult is mint állat.Teszem hozzá,hogy az NVIDIA pontot az új configurationba nem szabad kipipálni.Kivéve ha nem az a két kártyád van amelyre kitérnek,különben a játék kifagy.
  • Unknow
    4CD..egyel több mint PSX-en.Ha kell adok linket ahonnan lelehet tölteni..vagy akár FFVIII -at is ha az kell.
  • Sephi
    Na meg lett erositve es mar tuti hogy a Final Fantasy VII : Advent Children az muvi lesz nem jatek... valahol csalodott vagyok picit :(
  • Sephi
    Jah aszem 4 cd volt bar nem tudom mar na. Azt tudom hogy nekem XP-be mindig kivagott :(( De nem baj mert mat Psx-en vegig nyomtam 7szer szal :))
  • Davidus
    Ja és ezen az xp patchen kívül nem kell semmi hogy fusson?
  • Davidus
    ff7pc hány cd-s?
  • d.t.f!
    Nyitom már !
    Dante.....
  • Unknow
    Bocs ezen másik patch volt...mondjuk lehet,hogy az segít amit előbb adtam meg ... de az XP patch
    Itt található az FFVIIhez
  • d.t.f!
    COOL !
    Dante.......
  • Unknow
    megkésve bár de törve nem ... talán ez segít!Bár XP patch asszem a te rendszereden is működik:
    XP - PATCH FFVII
  • d.t.f!
    Ahogy mondod Chrono Break az über king !
    Chrono fan Dante......
  • Sephi
    Nekem akkor is a Chrono Trigger teccet csak :) Figyejetek emelkeztek meg anno a Secret Of Stars/Mana/Evermore jatekokra ? Es a Terranigmara? Nah azok is eszmeletlen jok voltak!!
  • Janey
    ez mind szép és jó, de mikó lesz már Chrono Break??..brühühü
  • Sephi
    De ha megnezed a zacsi kepet akkor ott ot szereplo van. Miszerint Sephiroth nem jo karakter hanem a rosz oldalon all ugy szerintem a kepen soredben Tifa , Barret , Cloud , Cid es ha' Red kene de nah lehet az Vincent is...
  • barret
  • Sephi
    Anyam agy erot hogy ne sirjam el magam
  • CHEAPBOY_GA
    "Hohoho, végre valami konkrétum a régóta pletykált Final Fantasy VII "folytatásról"! A Square Enix a japán V-Jump magazin legfrissebb számában fedte fel a játékot - sajna (számunkra) egyelőre több kérdőjellel, mint pontos információval. Platformként ugyanis ennyi van megjelölve: DVD. Ez most mit jelent? Filmet kapunk, vagy nem kívánják elárulni hogy milyen gépre jön a cucc? Egy biztos: az új epizód címe Final Fantasy VII: Advent Children, eseményei pedig két évvel az eredeti FFVII történései után játszódnak. Dolgozunk a japán szöveg fordításán, ahogy kibogozunk belőle valamit, rögtön közöljük.
    Szintén a kurrens V-Jump közölte az első információkat a Square boszorkánykonyhájában készülgető két (!) új Kingdom Hearts játékról is: az egyik a Kingdom Hearts 2 (erre ugyebár már korábban is számítottunk) a másik pedig a Kingdom Hearts: Chain of Memories (erre viszont nem). Képeket is tudunk mutatni az újdonságokból, méghozzá a V-Jump beszkennelt oldalait - nyomás a galériába, fiatalok: "

EJJJ!:)

576.hu:))

• Sephi
    Ha a FFVII remake GC-re jon akkor veszek egy GC-et :)
  • CHEAPBOY_GA
    itt az FF7 remakere gondoltam de az MGS remake is jon GCre.
  • CHEAPBOY_GA
    nem a remake az GCn lesz nem tudtad? ezer robban a bomba, minden remake GCn landol:)))

• Sephi
    Jo de a remake az Ps2-on lesz akkor es olyan uj grafikaval?
    A Dragalatos MGS ugye meg lesz csinalva GC-ra az remake...
  • CHEAPBOY_GA
    ugy hogy most remakero suttognak az idei TGSen, PSP jatek ugyse lesz kinn szal FFVII-2rol ne is almodjunk:)
  • Sephi
    Hogy hogy remake? Nos en akkor is ujrajaccanam! Azert el tudnam kepzelni a FFVII-et FFX grafikaval. Aszem elelveznek :)
  • CHEAPBOY_GA
    Sorry elkurtam a képet:))

• CHEAPBOY_GA
    tessenek nézni, milyen zacskok lesznek a Square Enix standon, az ideo TGSen ? (mi van ha csak FF7 remake lesz?:( )

itt a hirecske:

"The site of CafeReo, official distributor of the goodies Final Fantasy, intends to leave bags Collector the paper to the effigy of Final Fantasy X-2 and... Final Fantasy VII with this time the logo Public garden Enix and either Squaresoft , play having left in 1997. Final Fantasy XII should not be presented in Tokyo Game Show but the editor could reveal indeed a Remake of Final Fantasy VII , nothing official for the moment but this rumour is specified more and more...

Bloomberg also announces that Square Enix should present a significant play at the time of Tokyo Game Show in weekend.
    "

Lehet kell a remake, vérfrissites, az FFVII-2 elott:DDDDDDD :))) Kiralysag lenne:)
  • barret
    ahogy Martin mondta:dizda 16 éves kiscsaj,nem vagyok oda érte!
  • barret
    yuffi csak sírdogáljon a highwinden...
  • barret
    még jó hogy ide irtad a nevét!...
  • d.t.f!

Nem Yuffi !
    Dante....
  • barret
    ha csak rá gondolok ff7-re nyudodtság tölti el a lelkem...életemben a legjobb történetű játék,de a 8 harcrendszere jobban tetszett!nem mintha ez rossz lenne...
  • barret
    addig is TIFA