FF VII 2 !!!!!!

Oldal 1 / 11Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dinomano
pár apro kérdés... FFVII-ben nem talalkoztam moogle-kkal; csak 9ben...hol vannak a 7esben moogle-k és mire hasznalhatok? van vmi szerepük? :-O
Az uj FFekben atrajzoltak a moogle-kat? lattam vmi moogle szerü vmiket benn; de nem tudom azok voltak-e, de eleg szarul neztek ki, a régi feher moogle-k qrvaahhanyosak, nagyon birom öket... :-D

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

dinomano
a leviathan materiat megszereztem, de elfelejtettem bemenni barlangba; pedig 2X is visszamentem Wutai-ba...ehhh... nahmind1...azért köszönöm a helpet...már gém legvégén vagyok,nem vilagterkepen, ugyhogy nem mászok vissza...

Seth
Ha megvan a Leviathan summon matéria,akkor tudsz bemenni. Már rég volt,asszem le kell verni mindenkit a dojoban, és majd Yuffie faterjától kapod meg (ha jól emlékszem)

PSN ID.: Beegabor

dinomano
IGN preview:
Tobal No.2 PS1:
"You know it's awesome when you can be an Irish guy named Gren and uppercut a Chocobo in the beak. In addition to having the absolute best fighting system of its time, the absolute best grappling system, high resolution graphics, a constant 60fps clip and over 200 playable characters, Tobal 2 also incorporates a full-fledged RPG! Too bad few ever had the chance to play it since Tobal 2 was released in Japan and only in Japan. Regardless, the sheer depth, polish, fluidity, complexity and general awesomeness of this 3D fighter gone way too deep for its own good made it a classic, even if your neighbor doesn't even know what the hell it is."

Vki tud erröl a gémröl vmit? :-O Choco-kiegeszitö, vagy mi?
D.

dinomano
jah, okka..nahmind1; sztem nekimegyek sephinek, ha végre ps-közelbe jutok otthon...örök rejtely marad!:-) majd megnezem 1 leirasban! :-D

Banyapapa
3as-t akartam irni elöbb:P
De nemtom már mi van ott bent.

dinomano
mááán a 3ason vagyok; mint tudod; nem tudom hiogy be lehet-é menni... mi van ott? vmi cucc, vagy vmi sztorikiegeszitö? :-O

Banyapapa
2as cd-n menj vissza,akkor már be lehet ott menni .

dinomano
1 kérdés FFVIIel kapcsolatban, tegnap jutott eszembe 1 helyszin, ami le volt zarva, hatha tud rola vki vmit... Yuffie alküldetesenel; Wutai-ban, a hegyen ahol a szobrok vannak, volt 1 barlang, ami le volt zárva, tüzfüggönnyel azt hiszem...miért volt lezarva, fel lehet oldani ott vhogy a zárat(tüzetoltani vagy vmi?); miért volt 1altalan lezarva? Vki tudja? pá!
D.

dinomano
dirge of c... hmmm... vincent-et mindig is birtam! :-D bizti jo lehet a gém, a screen-ek tetszettek..kik gémben a genyak, ill. fõgenya?

Victor1103
Hát én gondoltam egy merészet,és végigtoltam a Dirge of cerberus-t.Fantastykus volt.Látni hogy a sorozat legjobb darabjához próbálták hasonlítani(és szerintem sikerült is)mind grafikai mind eredetiség terén.Már csak a történetre vagyok kíváncs és az amcsi verziót tuti hogy hardon fogom végignyomni

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

dinomano
PS2.IGN.COm-on demoértékelés, minnyáááá föoldalon...

Elõször is annyit, hogy a netre feltett verzió tuti, hogy japán nyelvû, mivel amerikában sem jelent még meg a gém. És én így dzsapánul nem nyomnám... Egyébként ez a Cerberusos rész merõben más mint az eddigi FF-ek. Inkább hasonlít a Resident 4-re a játékmenet.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

dinomano
Valami akcijogém, annyit tudok; a képek szepek nagyon; jo volt, h. pár katona/ellenfél gép felismerhetö FFVII-böl...de ez termeszetes; elvegre abban a vilagban jatszodik! :-D

Victor1103
Hi.Azt szeretném kérdezni hogy valaki kipróbálta-e már a Dirge of Cerberus-t?Azért kérdezem mert most töltöm és a képek és videók alapján jónak néz ki de nem tudom hogy mire számítsak.<#wow1>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

dinomano
szia Tyler (a fight clubbol! :-D)! en most tolom FFVII-et PSX-en;a 2.cd vegenel jarok épp...
Lesz majd felujitas; a ps3.ign.com-on van fenn a FFVII tech demobol kb.2screenshot... :-D Amugy allitolag az FFVII:Advent children ennek a promojanak keszült, allitolag 20 perces lett volna, utana talaltak ki hogy mozifilmet csinalnak belöle, kibövitik...
Amugy FFVII spin-off gémek vannak (1-2db...), a Dirge of Cerberusrol tudok, ami V.Valentine-rol szol (akciogém)-még készül...<#vigyor3><#beka2><#hawaii>

tyler82
Ja ez engem is érdekelne. Én végigtoltam anno a FFVIIet PSxen.
most akkor mivan lesz/van második része??
<#circling>

A smooth sea never made a skillfull sailor

dinomano
Ez a topic mivel foglalkozik? :-) FFVII 2X vegigjatszva? :-) Vagy esetleg a PS3-as FFVII Tech Demoval? :-D

Nem müxik.

Sas6

Értelmes kisgyerek lehettem, így visszaolvasva a posztjaim..

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Sephi
Jo az reg volt :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CHEAPBOY
s minek PSP? Eleg egy dvd lejácco is, s mar mehet is a moka. NEm csak szar UMDre jon ki a film. Szeeep bukas is lenne belole.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

-.-

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Sephi
Hat en tuti nem! Szerintem eltelik egy ev (marmint a megjelenes utan) mire lesz nekem is PSP-em :)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CHEAPBOY
annyi mozit adnak mar ebbol ki, hogy mire kijon a film, addigra mar nem marad uj latnivaló... ki az aki megveszi majd kulon sokezerért pspre is, ha mar meg lesz neki dvdn?:)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Sephi
AC trailer!!! Kukojatok! Berett , Red , Yuffie es Cid -et is mutatjak!!! :))

barret
Huh! Meddigre fogom ezeket letölteni!...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sephi
Te jo eg!!!

Seth
AC...asztaku'

Yuber 7
www.gportal.hu/portal/ffcenter

Letölthetõek a TGS-en bemutatott FF videók! ( BC, DoC AC!!!! )

Iszonyat királyok!!!!!!!!!!!!!!

Sephi
Igen mar tudunk rola. Remelem nem DMC stilus lesz :P

ööö mármint játék :)

na, most tényleg lesz ff7_2! a címe: dirge of cerberus

Sephi
En nem olvastam el... csak a veget. Nekem az mar boven eleg volt. Hogy fogok igy elni ezek utan amig megjelenik a muvi?

Seth
na levetítették a hosszú trailert.A Gamespot-on van egy elég hosszú ismertetõ róla. Aki nem akar spoilermérgezésben kimúlni az inkább ne olvassa el(még én se tettem mert azért kedvesen figyelmeztetnek az elején)
ittenvanealeírás

Sephi
Eleg gaz... mijaz hogy feloras trailer... aszontak csak 80 perces lesz a film nem... meg a vegen ellonek minden poent elore :(

Eddig volt ps1.

ott csak PS2-sök vannak..

www.cheapboy.hu

valaki nem ad el egy eredeti PS-es FFVII-t?
vagy hol lehet venni? (webszájt)

okzs

Seth
Szeptember 1-je és 11-e között rendezik meg a 61. Velencei Filmfesztivált. Több, mint 70 hagyományos és 19 digitális film kerül bemutatásra, illetve verseng az arany oroszlánért. Nem jellemzõ, hogy félkész alkotásokat mutatnak be a közönségnek, a Square Enix csapatával azonban kivételt tettek. A digitális film kategóriában mutatják be a kimondottan a fesztiválra készített, fél órás Final Fantasy VII: Advent Children "trailert", de mivel a film még nem készült el, ezért nem verseng a többi alkotással.
A film DVD megjelenése októberben várható Japánban.

Ez milyen hülyeség...fél órás trailer..
Ja meg mé október? nem nyárról volt szó?
persze ha még hozzácsinálnak fél órát akkor ok :)

Ne félj, rövid idõn belül lesz fansub, ha a dvdn alapból nem lesz angol felirat.

nagyon várom a DVD-t..csak nem tok japánul :(

barret
Caith Sith nekem nem is hiányzik! Mindig is utáltam...

barret
Ha kérhetném: Barret. Thx!

Sephi
Runtime: 90 min

Tehat tobb lesz mint egy ora... nyugalom! (Hala az egnek!)

Sephi
Akkor eddig ok vannak ...

Cloud
Sephiroth
Nanaki
Cid
Tifa
Barett
Reno
Rude
Vincent
Marlene
Loz
Yazoo
Kadaj
new
kicsako a kepen... lehet a ifju Cloud?
Aerith

Csak Caith Sith rol meg semmi hir :(

Oldal 1 / 11Következő →