FF VII 2 !!!!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi

RedXIII es Cid!!1 Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hát igen a FF7 sztorija kicsit keverõs, ezt a klón-nem klón, ki is gyujtotta fel,ha egyáltalán nibelheimet dolog most sem világos. Újra kéne játszani.

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Pár hónap?? Nyárra mondták.

Sephi
Majd kiderul... mar csak par honap!

Miután megvolt a baleset Nibelheimben, kapott egy kis mako kezelést, nagyon hasonlatossá tették Sephiroth-hoz, hisz õ ölte meg, kellett egy új!:)

Seth
Hát én a mai napig nem vagyok teljesen tisztába a storyval

PSN ID.: Beegabor

Unknow
Cloud ha jól emlékszek nem is volt klón!Csak a doki mondta ezt neki...vagy...asszem csak módosították a génjeit?:)Már nem emlékszek!
A fene ezekbe a mai divatos katonákba, lenne inkább kopasz!:)

Seth
Cloud se tökéletes. Szerteszét nõ a haja

Cloudon kívül mindegyik félresikerült :)

Hasonlítanak is. Arcban mindenképp, a testfelépítés változhat mindenkinél.

Sephi
Ha klonok lennenek hasonlitananak egymashoz nem?

Unknow
Klónok mert a játékban tesznek említést,hogy rengeteg próbálkozás után végre sikerült megalkotni a tökéletes klónt.Minden bizonnyal ezek azok a klónok akik csak félig meddig sikerültek így nem olyan erõsek mint az eredeti Sephi.
Sztem is klónok.

Sephi
Ja ja... bar nem hinnem de meglehet!: )

Seth
Szerintem õk mind sephiroth klónjai( a hosszúhajú erõsen hajaz rá)-emlékszel a számozott csuhásokra a játékból-huszon valahány db?

Sephi
Mirol fog vajon szolni... engem oszinten zavar az a harom pasas akiket ugy bedobtak a trotetenben...

Seth
Lehet hogy õk nem is lesznek benne....szvsz ez egy Cloud magánakcó lesz( perzse azért besegít Vincent meg Barret, de szerintem statiszták lesznek csak)

Sephi
Sot meg Cid-rol , Red-rol , Caith Sith (habar nem hinnem hogy benne lesz majd) es Yuffie-rol meg nem volt szo...

Sephi
En nem hiszem hogy csak 80 perces film lesz... ennyi szereplovel?

Seth

Seth
Jól fog kinézni Aeris..már ennyibõl is látszik :)
Egyébként nem jó a kép(linkvédelem)

Sephi
Nem jo a kep? Nem latcik? Nekem muxik... masnak nem ?:(

Lenyegtelen. Aeris lathato a kepeket. Azaz a fel feje es a mellkasa :)

Seth
Hát ez nem jött össze,de ha ez az a kép akart lenni a japcsi újságból...
én is láttam hogy egy mondatba említik a PSP-t meg a FF: AC-t, le is írtam miért.
Ha nem az akart lenni akkor nem szóltam

Sephi
Na kerem alasan :

Es ha valaki nem szurna ki...

Én sem dõlnék a kardomba,ha játék lenne, csak ne pspre, könyörgöm!
Amúgy figyelni kell az nfrocet és hasonló csatornákat, elvégre nyárra ígréték!:)

Seth
E3-on elmondták hogy a PSP-s lemezre is ki fog jönni a gép indulásával egyidõben, mintegy prezentálva a kis masina dvd lejátszási képességeit. Errõl ennyit, nem játék lesz nem kell izgulni.(mondjuk nem dõlnék a kardomba ha mégis valami játék lenne:))

Sephi
Bisztos forrasbol tudom hogy jelent meg japamba egy cik ami egy mondatba tartalmazza a PSP-et es a FF AC megnevezest. Hogy miert fog megjelenni egy FF AC trailer PSP-re nem tudom de nekem ez kezd gyanus lenni :)

Tehát most jelenik meg japánban. Remélem alapból lesz angol felirat hozzá, szinkron nem kell.

Seth
Japánban 2004 nyara...aztán passz hogy máshol mikor

Senki nem tudja a választ a megjelenésre??

De mégis mikor jön?

Sephi
De akkor meg ugy volt na.

Mikor jön ?

The Hedgehog
Csak a 2-es zavart! Felejtsük el...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Sephi
Mivan?

The Hedgehog
Ezt a topikot ki követte el?! Ilyen nevet....! Valaki megint nem nézett körül!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

MKpowaa
Végre van ÚJ trailer az 576-on !!!

Nem játék lesz bazz... hanem mégis DVD-n fog kijönni

FF7AC Trailer

pörög a topik bazz

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Hüly:D FFVIIrõl kérdeztem...

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

barret
hát evvel sajnos nem fogunk játszani...

Bérbe vehet? reklámfelület...

vhogy megoldható hogy a gém felismerje a Geforce 2 MX 440-t?

UI:nem az enyém az a **** videokari

És télleg ez az igazi FF zene. nevérõl is feltûnõ:
"Final Fantasy VII Main Theme"

Magyarországon ki fog jönni a DíVíDí?

GVÁÁ EZZ A TRÉLERR!!!
ATOMM!!!!! FF VII-2 RULEZZZ!!! E

Seth
Hát most jobbat nem tudok: ez ugyanaz mint a lentebbi,már csak rá kell kattintanod arra hogy: launch public download(ez nem mindíg mûködik, mert teli vannak a serverek-alul láthatod hogy melyik mennyire van tele-ha van még szabad akkor 90% hogy elindul a letöltés
ff7ac

Vmi konkrétabb trailer hely nincs? nekem ezek egyik downloadrólmásikra jumpolnak és ezer ablakot nyitnak...

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Sephi
De ez a legjobb.

Seth
Mindkettõ igazi FF zene