505
Szal vaaazz!!!!
-
Ben C #465 valaki nem ad el egy eredeti PS-es FFVII-t?
vagy hol lehet venni? (webszájt) -
Ben C #464 okzs -
Gábor #463 -
#462 Szeptember 1-je és 11-e között rendezik meg a 61. Velencei Filmfesztivált. Több, mint 70 hagyományos és 19 digitális film kerül bemutatásra, illetve verseng az arany oroszlánért. Nem jellemző, hogy félkész alkotásokat mutatnak be a közönségnek, a Square Enix csapatával azonban kivételt tettek. A digitális film kategóriában mutatják be a kimondottan a fesztiválra készített, fél órás Final Fantasy VII: Advent Children "trailert", de mivel a film még nem készült el, ezért nem verseng a többi alkotással.
A film DVD megjelenése októberben várható Japánban.
Ez milyen hülyeség...fél órás trailer..
Ja meg mé október? nem nyárról volt szó?
persze ha még hozzácsinálnak fél órát akkor ok :)
-
Gábor #461 Ne félj, rövid időn belül lesz fansub, ha a dvdn alapból nem lesz angol felirat. -
Ben C #460 nagyon várom a DVD-t..csak nem tok japánul :( -
#459 Caith Sith nekem nem is hiányzik! Mindig is utáltam... -
#458 Ha kérhetném: Barret. Thx! -
#457 Runtime: 90 min
Tehat tobb lesz mint egy ora... nyugalom! (Hala az egnek!) -
#456 Akkor eddig ok vannak ...
Cloud
Sephiroth
Nanaki
Cid
Tifa
Barett
Reno
Rude
Vincent
Marlene
Loz
Yazoo
Kadaj
new
kicsako a kepen... lehet a ifju Cloud?
Aerith
Csak Caith Sith rol meg semmi hir :( -
#455 -
RedXIII es Cid!!1 Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! -
rrroka #453 Hát igen a FF7 sztorija kicsit keverős, ezt a klón-nem klón, ki is gyujtotta fel,ha egyáltalán nibelheimet dolog most sem világos. Újra kéne játszani. -
Gábor #452 Pár hónap?? Nyárra mondták. -
#451 Majd kiderul... mar csak par honap! -
Gábor #450 Miután megvolt a baleset Nibelheimben, kapott egy kis mako kezelést, nagyon hasonlatossá tették Sephiroth-hoz, hisz ő ölte meg, kellett egy új!:) -
#449 Hát én a mai napig nem vagyok teljesen tisztába a storyval -
#448 Cloud ha jól emlékszek nem is volt klón!Csak a doki mondta ezt neki...vagy...asszem csak módosították a génjeit?:)Már nem emlékszek! -
Gábor #447 A fene ezekbe a mai divatos katonákba, lenne inkább kopasz!:) -
#446 Cloud se tökéletes. Szerteszét nő a haja -
Gábor #445 Cloudon kívül mindegyik félresikerült :) -
Gábor #444 Hasonlítanak is. Arcban mindenképp, a testfelépítés változhat mindenkinél. -
#443 Ha klonok lennenek hasonlitananak egymashoz nem? -
#442 Klónok mert a játékban tesznek említést,hogy rengeteg próbálkozás után végre sikerült megalkotni a tökéletes klónt.Minden bizonnyal ezek azok a klónok akik csak félig meddig sikerültek így nem olyan erősek mint az eredeti Sephi. -
Gábor #441 Sztem is klónok. -
#440 Ja ja... bar nem hinnem de meglehet!: ) -
#439 Szerintem ők mind sephiroth klónjai( a hosszúhajú erősen hajaz rá)-emlékszel a számozott csuhásokra a játékból-huszon valahány db? -
#438 Mirol fog vajon szolni... engem oszinten zavar az a harom pasas akiket ugy bedobtak a trotetenben... -
#437 Lehet hogy ők nem is lesznek benne....szvsz ez egy Cloud magánakcó lesz( perzse azért besegít Vincent meg Barret, de szerintem statiszták lesznek csak) -
#436 Sot meg Cid-rol , Red-rol , Caith Sith (habar nem hinnem hogy benne lesz majd) es Yuffie-rol meg nem volt szo... -
#435 En nem hiszem hogy csak 80 perces film lesz... ennyi szereplovel? -
#434 -
#433 Jól fog kinézni Aeris..már ennyiből is látszik :)
Egyébként nem jó a kép(linkvédelem) -
#432 Nem jo a kep? Nem latcik? Nekem muxik... masnak nem ?:(
Lenyegtelen. Aeris lathato a kepeket. Azaz a fel feje es a mellkasa :) -
#431 Hát ez nem jött össze,de ha ez az a kép akart lenni a japcsi újságból...
én is láttam hogy egy mondatba említik a PSP-t meg a FF: AC-t, le is írtam miért.
Ha nem az akart lenni akkor nem szóltam -
#430 Na kerem alasan :
Es ha valaki nem szurna ki...
-
Gábor #429 Én sem dőlnék a kardomba,ha játék lenne, csak ne pspre, könyörgöm!
Amúgy figyelni kell az nfrocet és hasonló csatornákat, elvégre nyárra ígréték!:) -
#428 E3-on elmondták hogy a PSP-s lemezre is ki fog jönni a gép indulásával egyidőben, mintegy prezentálva a kis masina dvd lejátszási képességeit. Erről ennyit, nem játék lesz nem kell izgulni.(mondjuk nem dőlnék a kardomba ha mégis valami játék lenne:)) -
#427 Bisztos forrasbol tudom hogy jelent meg japamba egy cik ami egy mondatba tartalmazza a PSP-et es a FF AC megnevezest. Hogy miert fog megjelenni egy FF AC trailer PSP-re nem tudom de nekem ez kezd gyanus lenni :) -
Gábor #426 Tehát most jelenik meg japánban. Remélem alapból lesz angol felirat hozzá, szinkron nem kell.