91
nintendo64 emulátor letöltések
-
#51 Hát... gondolom egy CHAT, ahol a júzerek CHEATeket mondanak egymásnak:) -
#50 Meg ahányszor, meg ahány helyen... -
#49 Mondjuk azért, mert amikor regelt, akkor is elfogadta, hogy itt nem reklámozhat. Amúgy nem a reklámmal van bajom, hanem ahogy csinálja... -
#48 Miért kell a másikat piszkálni? Ha akarja, reklámozza! -
#47 "Ha csinálsz egy oldalt és jobb lesz az enyémnél ,akkor leszarozhatod addig meg
ne mondj inkább semmit _ ok!"
Enyém volt Magyarország első abandonwarez oldala elég szép számú látogatóval, és sokkal, de sokkal emészthetőbb design-nal, és sokkal több tartalommal, mint ez a képernyőrehányás, mégsem játszottam a hülyegyereket, hogy telebaffam minden létező fórum minden topic-ját a baromságommal. Mind ehhez voltam akkor 19. Ha reklámozni akarod, akkor berakod aláírásnak, és ha valami értelmeset tudsz mondani, akkor beírsz valamit, autómaticse ott lesz a reklámod is, azért senki sem szól. -
#46 Viszont van ám olyan itten a fórumnak neezett trágydombon, amit szabályzatnak neveznek. Ezt a regisztrációnál illik elolvasni, és a továbbiakban betartani. Ha meg nem teszed, akkor a megfelelő egyedeknek(gyk. admin, moderátor) igenis JOGUKBAN ÁLL figyelmeztetni, majd pedig későb kicsit keményebb eszközökhöz nyúlni, hogy végre tudd, hány kilós vagy ;). Ja, és a Neten kb. 3000-rel több olyan oldal van, ami jobb, mint a tied, szóval... -
#45 csak 1 kérdés ....CHEAT nem CHAT akarna lenni??? -
killer1983 #44 Ő.... egy huszonkét éves ember azt csinál amit akar,és akkor amikor akarja , és nem érdekeli mi lesz a vége ,
Ha csinálsz egy oldalt és jobb lesz az enyémnél ,akkor leszarozhatod addig meg
ne mondj inkább semmit _ ok! -
#43 Basszus pubi, mikor unod már meg végre, hogy a s*ar oldaladat reklámozod hülyébbnél hülyébb hozzászólások képében? Csak mert itt már páran baromira unalmasnak tartjuk...
Nehogy már nekem kelljen elmagyarázni egy 22éves embernek, hogy mit illik a neten és mit nem? Ha tovább folytatod, ban lesz a vége zt hiszem... -
killer1983 #42 Igen én tudok egyet amit én csináltam oldal :
itt megtalálsz egy két cuccot
Kösz -
MrGrey #41 Csak most látom, hogy jó régen lett feltéve a kérdés... :))) -
MrGrey #40 Ha ez a műfaj tetszik, akkor ott van még a Banjo Tooie, ill. a Banjo Kazooie.
FPS-ből elég játszható a Doom64, a Hexen és a Quake64, ha még nem untad volna meg az egészet anno PC-n... :) -
#39 De azért tényleg jó. -
#38 Basszus, sokat értek egy orosz oldalból! -
Derapo #37 Nagyon jó emulátoros oldal N64 is van.eze -
#36 Majd utánanézek. -
Derapo #35 Pedig ott a MARIO PARTY 3.
Én már mindet Blokkoltam:) -
killer1983 #34 DE már fennt van a Mario Party 3
az egy még nem de ami késik nem mullik -
#33 Ha 6 helyen mutatod, akkor se lesz rajta Mario Party!!!
Egyébként jó játékok vannak rajta. -
killer1983 #32 HELLO !!!
ITT tudtok letölteni n64 játékokat :
-
#31 Sok gyakorlás eredménye. 2000. április 18-a óta játszom a játékkal, és így sikerült összehoznom a hét folyamán. -
aya #30 a tini huge islandon komoly a 191 pénz mert nem egy egyszerü pálya -
aya #29 n64-en 3x dsen 1x tudok ilyen felmutatni
de azért gratula -
Na, ki tud ilyet felmutatni? -
#27 Sziasztok! Van valakinek eldó Mario Partyja Nintendo 64-en? (Az első három rész) Aki megválna tőle, az írjon már légyszi ide! -
SnoopyZfather #26 Hi!!!!
Keresek eladó Nintendo 64 kazikat.
PL:- Mario eddig kiadott részei
-Resident Evil 1-2
-Mortal Kombat Mythologies
Ha valakinek lenne akkor privátba írjon.
-
Microcosmos #25 Mindenkinek ajánlom a következő oldalt akinek n64 vagy egyéb emuk a kedvencei!! http://www.nidocom.hu/~emudelirium/forum/index.php -
SnoopyZfather #24 Hali!
Érdekelne egy pár játék N64-re
Legfőképpen-- Mortal Kombat Mythologies Sub-Zero
-- Resident Evil 1-2
Ha valakinek van eladó kazija akkor írjon.
-
hzx #23 "Ezt en nem is tudtam :D"
Sokat kell még tanulnod, ifjú padawan! :) -
#22 bad boy!! baaad!!! -
#21 Oszinten en kaptam valakitol egy tonna N64 jatekot es a havernak van olyan flash cucca amivel rom-okat csinalt beloluk. En siman jaccom X-en a N64 jatekokat emcsin.
Viszont a N64 konzolom meg mindig nagyanyamnal porosodik. Ejnye bejnye :( -
#20 Ezt en nem is tudtam :D -
hzx #19 Az RF az az antenna átalakító. Az extension pack az a 4 mega plusz memória volt, amivel nagyobb felbontású textúrákat tudott megjeleníteni a gép. Pár játék támogatta, pár nem is futott nélküle. Ez volt a gép orrába tolható pirostetejű mütyűr. -
#18 rf unit? ha jol emlexem extension pack nak hivtak
kis piros akarmicsoda amit a gep orraba kell dugni es erosebb lesz a hw...
esetleg expansion pack? -
#17 Ez a kiegészítő izé az "N64 RF Unit"?
A Golden Eye meglesz, az az egyik játék, amit a géphez kapok... -
#16 FPS:
GoldenEye
Turok 1+2 ( a tobbi NEM!)
Perfect Dark
ezek mindi mind nagyon jo FPS ek voltak
ha nincs sok manid akkor is szerezd be minimum a GoldenEyet
( a perfect dark sokkal ujabb meg szebb meg minden de ahhoz kell a kiegeszito cuccos ) -
#15 Rakuga kids
(Ha bunyos-debil kell) -
#14 En az akcio kaland kategoriaba Nintendos felfogassal koritve:) -
hzx #13 "hzx: A zeldát melyik csoportba sorolnád? :)"
Platform verekedős. Link ugrik is meg verekszik is. :D -
#12 jaja, csak valami miat nem találta meg "Conker" néven, szal próbáltam az ebay keresőjét, az kidobta, aztán rákereste a "bad fur"-ra, úgy már stimmelt... :)
köszi!