Nintendo64

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
sziasztok
conker's bad fur day-t keresném N64-re, megvásárolnám.
Ha valakinek van eladó NTSC gépe kérem jelezze. köszönöm
n64 romok futtatása gamecube :D
snesvilag
Eladó 8 Nintendo 64 játék. Goldeneye 007,Star Wars Shadow Of The Empire,Wipeout 64,Quake 2,Wave Race 64,Snowboarding 1080,Inernatioanal Superstar Soccer 64,Automobili Lamborghini. Együtt 7000 ft.

zola2000
De kiadták, csak kevés helyen, és nagyon ritka.

A

már csak 11.000 huf... sûrgõs lenne :(
fishBNS
En ugytudom,h n64re nem adtak ki sosem,csak GC-re

eladó n64 expanison pakkal 2 kontrollerrel, 4 játék: perferct dark, banjo kazoie, golden eye, lylat wars, PÜ
zola2000
N64re a 2003mas zelda master quest volt az utolsó játék, vagy van újabb is? Azt kiadták n64re, hol lehet eredetiben megszerezni?

A

Igazad van, ezt benéztem.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

zola2000
Nem bowsert kérdezte, hanem a bomba királyt.

A

A pálya szélén lévõ (ha jól emlékszem) kék tüskés bombáknak kell háromszor nekidobni Browser uraságot.
Nem fog neki örülni...

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Keviny
azzal egyenlõre sajna még csak kipróbálás szintig jutottam, de nagyon tetszett. na majd ha befejezem az Ocarina-t akkor lehet nekiállok, bár be kéne fejezni még a Mario Galaxy-t meg egy tonna másik játékot amit elkezdtem. Banyek akkora dömping van, ha most abbamaradna, kb 2 évig el lennék látva játékkal. amúgy nem mintha fájlalnám (és nem azt ha abbamaradna :)

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

zola2000
Egyébként szerintem jobb és szebb és hosszabb a zelda majora mask mint az ocarina.

A

zola2000
Háromszor kell így eldobni, a marioban mindent háromszor kell csinálni.

A

Keviny
szivesen. nemrég nyomtam végig a gammát, szóval tudok segíteni.

mindenféle hájtek meg neksztgen játékok ellenére elõkaptam az Ocarina of Time-ot, és nagyon jól szórakozok vele. Hiába, ez a világ egyik legjobb játéka. Olyan fílinget áraszt ami utánozhatatlan. Csipázom a Wind Wakert meg a Twilight Princesst is, de Ocarinából csak egy van. Lesz egy kis zsetonom tuti veszek újra egy N64et (most Cubbal nyomom). Lehet h a 64 egy bukott konzol volt, viszont úgy érzem a játékfejleszõk ezen a masinán élték ki a zsenialitásukat.

N64 4evah!

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Köszi, bár így már probáltuk..(ez volt az elsõ) de nem történt semmi...
de most majd jobban odafigyelünk... azért kösz
Keviny
rém eccerû, megkerülöd a bomba királyt és hátulról elkapod (ütés gombbal) majd jól elhajítod lehetõleg úgy hogy ne pottyanjon ki a pályáról.

ennyi.

Sziasztok!
Olyan problémával fordulok hozzátok h. az egyik haveromnak van kb 10éve már egy N64 es konzola amit elég rég nem vett elõ.egy hete átmentem hozzá és a pincében rátaláltunk, elkezdtunk játszani a Mario 64el, de hibá mert már az elsõ pályán a Bomba királynál megakadtunk.nagyon kíváncsiak vagyunk
h. mi a megoldás mert már egy hete nem tudunk rájoni.Megköszönném ha segítenétek nekünk "Lagikusoknak". kösz
hi. elcserélnék 1 banjo kazooie t angol palos... érd pü
más n64 vagy snes gám érdekel
Super Mario
Az érdekelne engem, hogy hogyan lehet Nintendo 64-et tisztogatni? Az a baja, hogy egy idõ után lefagynak a játékok.

https://supermario4ever.wordpress.com

Kicsit poros ez a téma:)
zola2000
A zelda ocarina of timeban mit kell megszerezni, hogy bejussak a forest templebe? Azt tudom, hogy meg kell valamit szerezni Kakariko faluban, ott megtanultam a vihar és a nap dalát (vagy mit). Eljutottam a templom bejáratához is de túl magasan van. (tudom gamefaqs.Com, de nem tudok angolul)

A

zola2000
www.gamefaqs.com ott nézd meg

A

akkor valaki aki emlékszik
CSOCSO
nah ilyenekre mar nem emlexem
valaki tudna segíteni elakadtam a donkey kong 64 ben a végén nem tudok bemenni a krokodil sziget szájába ha tudnétok segiteni írjátok be légyszi
Super Mario
Szerintem az egyik Castle Secret Star hiányzik. Én tudok segíteni, van Super Mario 64 végigjátszásom, ha érdekel, írj privit.

aMGEE szia! próbáltad már azt hogy: a lecsúszós oályán 20mp alatt kell leérni?Én azt nem tudtam egy jó ideig. Ja és ha a Mario64-re gondolsz ,abban szerintem nincs Luigi, már sok helyen kerestem az interneten hogy be lehet e hozni.
Ja és még vlami:Nem tudjátok Luigit hogyan kell megszerezni a játékban,ha egyáltalán lehetséges ez.Csak azért kérdem mer láttam róla egy videót:
http://www.youtube.com/w/Luigi-is-Really-Real-2005:-The-Movie?v=ssqjhF-xeJ8&search=Luigi

Minden pályán megvan az öszzes csillag+a 100 pénz.Csak nemtom hol van elrejtve az utólsó csillag.
CSOCSO
itt nagyon sok vegigjatszas van
valaszd ki valamelyiket es olvasd el .. remelem tudsz angolul

de amugy ird le nyugodtan melyik palyarol hianyzik a csillag esetleg az egyik eldugott csillag hianyzik?
CSOCSO
ize....

a gamez gut... most nyomtam vegig DS en...

amugy... ha megvan a 120 csillag akkor menj vissza a Cool Cool Mountainra es nyomj meg egy versenyt a csuszdan a pingvinnel!
Seth
szerintem lehetetlent kívánsz. Legalább azt mond meg melyik pályán hiányzik a csillag,mert így akármelyik lehet

PSN ID.: Beegabor

Szevasztok!Van nekem is egy n64-esem mint mindenki másnak.Néha elõveszem,nosztalgiázok egy kicsit,fel idézem a régi emlékeket,fõleg hogya a Super Mario 64-en játszok.Csak hát van egy kis problémám!Nekem ez a játék vagy már tíz éve megvan,de még mindig nem tudtam vele összegyûjteni a 120 csillagot,csak 119-et...égõ mi?=^^= Ha valaki tudna segíteni hol van az uccsó csillag,annak naon hálás lennék!
Ja és még vlami:ha valaki szereti ezt a játékot,annak itt egy jókis oldal(sajnos angol): http://www.wdell.com/videogames/sm64/
Super Mario
Azért nincs semmi baj olyan téren a honlappal, csak a külcsínen kéne javítani.

Afe
én se szeretem ezeket az önreklámozó emberkéket, de most direkte kivácsi lettem miért b@szogatjátok és ráklikkeltem a linkre. találtam is rajta jokis emut meg mûködik is f@szán...szal kösz nektek ;)

Egyetértek, baromi ronda az oldala

Super Mario
Kinek van eladó Expansion Pakje?

Beast Machine
Hát... gondolom egy CHAT, ahol a júzerek CHEATeket mondanak egymásnak:)

...vágod?

Beast Machine
Meg ahányszor, meg ahány helyen...

...vágod?

Anubys
Mondjuk azért, mert amikor regelt, akkor is elfogadta, hogy itt nem reklámozhat. Amúgy nem a reklámmal van bajom, hanem ahogy csinálja...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Super Mario
Miért kell a másikat piszkálni? Ha akarja, reklámozza!

Anubys
"Ha csinálsz egy oldalt és jobb lesz az enyémnél ,akkor leszarozhatod addig meg
ne mondj inkább semmit _ ok!"

Enyém volt Magyarország elsõ abandonwarez oldala elég szép számú látogatóval, és sokkal, de sokkal emészthetõbb design-nal, és sokkal több tartalommal, mint ez a képernyõrehányás, mégsem játszottam a hülyegyereket, hogy telebaffam minden létezõ fórum minden topic-ját a baromságommal. Mind ehhez voltam akkor 19. Ha reklámozni akarod, akkor berakod aláírásnak, és ha valami értelmeset tudsz mondani, akkor beírsz valamit, autómaticse ott lesz a reklámod is, azért senki sem szól.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Beast Machine
Viszont van ám olyan itten a fórumnak neezett trágydombon, amit szabályzatnak neveznek. Ezt a regisztrációnál illik elolvasni, és a továbbiakban betartani. Ha meg nem teszed, akkor a megfelelõ egyedeknek(gyk. admin, moderátor) igenis JOGUKBAN ÁLL figyelmeztetni, majd pedig késõb kicsit keményebb eszközökhöz nyúlni, hogy végre tudd, hány kilós vagy ;). Ja, és a Neten kb. 3000-rel több olyan oldal van, ami jobb, mint a tied, szóval...

...vágod?

Seth
csak 1 kérdés ....CHEAT nem CHAT akarna lenni???

PSN ID.: Beegabor

Õ.... egy huszonkét éves ember azt csinál amit akar,és akkor amikor akarja , és nem érdekeli mi lesz a vége ,
Ha csinálsz egy oldalt és jobb lesz az enyémnél ,akkor leszarozhatod addig meg
ne mondj inkább semmit _ ok!
Anubys
Basszus pubi, mikor unod már meg végre, hogy a s*ar oldaladat reklámozod hülyébbnél hülyébb hozzászólások képében? Csak mert itt már páran baromira unalmasnak tartjuk...
Nehogy már nekem kelljen elmagyarázni egy 22éves embernek, hogy mit illik a neten és mit nem? Ha tovább folytatod, ban lesz a vége zt hiszem...

Igen én tudok egyet amit én csináltam oldal :
itt megtalálsz egy két cuccot
Kösz
Oldal 1 / 2Következő →