267
Chrono Cross !
-
#267 Nekem meg az egész OST,szóval kösz nem kell :D
emu témához hozzászólva, epsxe -vel vittem végig 2x, semmi gond nincs vele, csak az elején jól kell beállítani ( bár 2 effektnél orbitálisan belassult, de ez annak tudható be, hogy annakidején mikor ezt próbáltam elég vacak gépem volt, ettől függetlenül 100%-os az emuláció) -
leryel #266 ePSXe a legjobb emu,szedd le az ujabbat és probáld(persze pluginokat is szedj hozzá:D) -
leryel #265 seth,nekem megvan az intro zenéje,ha akarod átküldöm:D -
leryel #264 miért,mi a baj vele? -
#263 en toltam volna, de egyszeruen EMU nem akart életrekelni :) -
leryel #262 probáld ki:D nagyon jo:) föleg ujbol,10év után:D segitség nélkül -
#261 100%-os, úgyhogy nem hinném, hogy még nekiállok, nincs benne már semmi :) -
leryel #260 és nyomod még emuval?:D -
#259 5x biztos -
leryel #258 seth te hányszor nyomtad végig -
leryel #257 nah senkinek se kell help?:'( -
#256 Mindenki végigvitte már akit érdekelt. -
leryel #255 XD ellégé kihalt ez az oldal,nem? -
#254 Fél év alatt talán már sikerült neki XD -
leryel #253 Jah és Dani Ultra Novát pl. Sky Dragontol lophatsz elöször, és Terra Towerben lehet szerezni még, van egy ládában. Thunda Stormot lehet lopni Pepportol mikor meggyanusitják Karshot hogy megölte Dáriót,1et még találsz Otthoni Világ Fort Dragoniájában,és Terra Towerben lehet még szerezni többet. Iceberg,Tornado,ezeket is Fort Dragoniában(Otthoni Világ). Vulcano-t és Black Hole-t tudsz lopni Dark Sergetöl. Remélem ezzel sokat segítettem! -
leryel #252 Szia Fated, segiteni csak úgy tudok , hogy kérdezel,és ha tudok,segítek! -
leryel #251 Szia Dani, Holy Lightot tudsz szerezni a Sea of Edenben Miguelnél, 1et tudsz szerezni a ládában , és egyet tudsz is tőle lopni. -
Suicune #250 hali mindenki !
Dani vok hivjatok ugy :)
Na az lenne a kérdésem h : hol lehet holy lightot + ieneket szerezni ??
pls vki írja le előre is thx -
#249 Nice one :))) -
#248 -
Fated #247 Sziasztok!:) nem tudom ki mennyire van még ezen a forumon,de ha tudnátok nekem 1 komplett részletes karakterleíros/játék-pálya leírós iromány megszerzésében segíteni megköszönném:)
Sajna régi leírásfüzetem nincs meg:( (minden kari képpel, speckóval 3-5-7es szintű varázslatleírással ellátva megvolt,csak elveszett:()
Köszike előre is -
#246 hát ezaz :D szenvedtem vele darabig azt ennyi -
#245 EPSXE-vel kb 3x végigvittem, nem volt gond. Hangok itt-ott furcsák voltak harc közben(tudom,mert megvolt ps1-re), de egyeltalán nem zavaró és ritka is. Beállításokat viszont ne kérdezd, már régen volt ^^ -
#244 az a bajom a chronoval, hogy nem tudok normalis emut szerezni... -
#243 ITT nézz körül. Einlanzer a kard neve,azt keresd, elég sokmindent kell előtte csinálni, hogy 2 kezes kard legyen belőle, inkább nem irogatom le.(Dario-t, Garai-t kell leverni, de hozzájuk is kell még valami, szóval nem egyszerű ^^) -
iminem #242 tudd nekem vlaki segiteni ,mi annak a kardnak a neve , és hol lehet felvenni ?
(Gleen kardjáról van szó ,mikkor kettöt fog a kezébe ....
köszi -
iminem #241 Én nem tok végigjátszást adni , de itt segiteni tok.. csak kérdezz :) -
norbi133 #240 sziasztok!
tudnátok ehez a játékhoz adni 1 magyar végigjátszást lehetőleg nem ijen szkennerestXD
mert elakadtam a viper manorba és nem tudom hogy micsináljak:S
előre is köszi!
sziasztok! -
iminem #239 És honnan tudnám letölteni a CC-t???
Mert ugye ehez a progihoz iso fájlba kell...?
-
#238 ePSXe a progi ami neked kell pc-re.
Lentebb irnak is rola kicsit,megvenni meg ebay talan,de europaba el se jutott,csak amcsi-ig (szoval ne is keres PAL verziot).
(kár hogy psp-n nem megy normalisan) -
iminem #237 Sziasztok segithetne valaki:)
Hogy hol tudnám ezt a játékot megszerezni,légyszi ha valakinek megvan ps1-re és unja annak milliokat küldök a bank számlájára,ha át nyujtja nekem:-)
És még valami mien progi kell hozzá hogy tudjak számitógépen játszani ps1-es gammel és azt hogy kellene be állitani...
Elöre is köszönöm!!!!
Itt elérhető vagyok szinte egész délután:)
[email protected] vegyetek fel ha tudtok segitkezni nekem...:)
Jah vagy meglehet ezt a a game-t venni valahol eredetibe vagy rendelni??
pá -
#236 Egyszeruen nem tudom mukodesre bírni ezt a szart. Mostmár elindult, de amint New game-ra nyomok ott meghal az egész se előrre se hátra.. -
#235 kezdj neki nyugodtan ha szereted a jrpg-ket, nekem máig az egyik kedvencem. Közel egy időben jött ki a FF9-el, de nálam 5x leiskolázza azt. Nemhiába, CC 3 évig készült, FF9 meg max 1,5 -
#234 ezt még mindig toljátok? utánaolvastam és nagyon dícsérik mindenhol, nem kevés helyen maximum pontozást kapott annakidején. még az is lehet, h psp-n nekikezdek :) -
#233 Elinditom az ISO-t és tök sötét kép. és enyi :( evvel a pluggal, de mindegyikel eztz csinalja, pedig régebben ment. lehet h isoval van a baj? -
#232 Ezek a legjobbak:
P.E.Op.S.
Pete féle Innen szedhetőek -
#231 de mégis mien plugin kellene meg ienek. mer emuparadiserol leszedtem, de semmi plugin meg bios nem volt benne. leszedtem pluginokat meg biost de kellene a pontosan h meik plugint hasznaljam (grafikaibol)
-
#230 az a -noauto mire jó? Nekem még régebben semmi gondom nem volt a futtatásával. Kellett vacakolni 1-2 grafikai és hang beállítással, de aztán tökéletesen ment. -
#229 epsxe vagy pSX Emu legyen az emulátor
Ha az epsxe-t használod akkor így indítsd: start menu->futtatás->majd ide írd bele hogy: epsxe.exe -noauto
ez talán segíthet -
#228 Valaki tudna nekem küldeni egy normális emut, jó beállításokkal? mer a mostani valahogy nem akar menni, de az is lehet h a chronoval van gondom. plz :(