340
HOGYAN TARTSAM MEG A BARÁTOMAT?
-
Hát ezzel azért vitatkoznék.Életemben nem néztem végig egy futball mérkőzést sem, de ddig még nem panaszkodott senki a teljesítményemre;)Na szóval nem hinném, hogy van összefüggés a foci szeretete és a szex között. -
14 éve vazzeg :D
mondjuk nem tudnék 3 játékost mondani a csapatból, de imádom őket :) -
Neked is van kedvenc focicsapatod, Freak? :))) -
Komoly gondjaid lehetnek, ha ilyen fórumon kérsz tanácsot -
ki mesélte ezt a baromságot?
ismerek pár pasit, akinek nincs kedvenc focicsapata, és még többet, aki számítógépmániás, de hidd el nekem, ezekkel nem sokra mész az ágyban.... génhiba játszhat be asszem :) -
tévedsz, én imádom a sportot is és a számítástechnikát is. De nem vagyok egyedül -
hát ha ér valamit a tanácsom, hagyd elmenni. ha nem érti meg a problémáidat (már ha a zúdítás nem effektíve folyamatos panaszkodást jelent), hát menjen...
meg egyébként is amit leírtál, tűz és víz lehettek -
Catherine #30 De igen férfival. (Külsőleg legalább is biztosan, szerintem belsőleg is) Csak tudod a pasiknak három fajtája van. A sport megszállott a számítógépmániás és az egyéb kategória. -
huhh.. ez nagyon gáz...küldj egy képet magadrpl, garantálom a napi 6 szexet.. vagy hogy is akartad:)))
nah viccet félretéve..sztem halott az ügy...
1)vagy van valakije
2)buzi
3)egyszerűen már sak barátként tekint rád és csak barátként szeret,, nem akar szexet...
mondom.. sztem halott az ügy..:(((
és sajnálom... -
"Kedvenc focicsapata nincsen, ellenben megszállott számítógépmániás"
Rossz hírem van, te nem egy férfival jársz... -
Catherine #27 Most már lesz hozzászólásom, eddig is csak azért nem írtam mert tönkrement a billentyűzetem és vennem kellett másikat.
Nálunk pont fordítva van a dolog én akarom a szexet ő pedig nem. Illetve ő heti 2-3 alkalommal akarja én pedig 5-6.
Kedvenc focicsapata nincsen, ellenben megszállott számítógépmániás. Végül is majdnem mindegy mert mindkettőt unalmasnak találom. A másik probléma pedig a szex mellett, hogy nem képes felfogni hogy (ahogy ő fogalmaz) miért zúdítom rá a családi problémáimat. Nem érti meg hogy én nem akarom ezzel is terhelni, csak olyan szintre jutottam hogy már nem tudom eltitkolni a gondjaimat. A barátomat pedig nem fogom négy év után csak úgy kidobni, pláne hogy iszonyúan szeretem de ezt ő valamiért nem hiszi el. Saját bevallása szerint szeret, de mégis szakítani akar. -
A topik indítónak még 1 hozzászólása sincs az egész SGn -
a #14-es hozzászólás a legtalálóbb ide, ajánlom kérdésként a topic indítójának figyelmébe! -
jo van na, volt nekem is elvonasom (meg is voltak a tunetek) -
szando #23 Hát mit csináljak, magamból indultam ki... (most sajnáljatok) -
plane, ha az indito nem is irja ide mi a francot akart ezzel mondani...
en azt javaslom, rugja ki meg most a pasijat, ha a pasival is igy banik mint ezzel a topiccal (elfelejtkezett rola), akkor csak a pasit sajnalom -
csodálkoztam volna, ha a topic címe hallatán nem elsősorban a sexre apellált volna mindenki. Nem azt mondom, hogy nem fontos, hisz számos kapcsolat bukik bele. Azonban elég lamerság fórumon kérni tanácsot ilyen témában, hisz fogalmunk sincs kit kell megtartani kinek. A lehetséges okok és megoldások száma végtelen. De azért jó próbálkozásokat..... -
ez csak akkor jon be, ha nem minden masnap van sexnap... -
szando #19 Tényleg általában bejön az, hogy több szexet adsz neki.
Én például kielégülés után mindig kedvesebb vagyok a csajommal 1-2 napig, mint előtte. Kicsit erőszakold meg magadat, és utána már te is élvezni fogod.
Ja, és legyél vele mindig kedves, akkor nem is kell annyit dugni :) -
biztos inkab o rugta ki -
elégítsd ki szexuálisan, és az jó lesz -
jaja...lehet közben megoldódott a problémája :) -
erdekes, a temaindito meg nem is irt ide...
mi meg itt szepen elvagyunk... nelkule is -
egyébként hány kilós a barátod, és hogy kell megtartani, mert ez lényeges szempont! -
mert ott a társadalmi kultúra máshogy van berendezkedve. Nincs értelme összehasonlítani -
ehhh :\ -
mer a kurva linux proxy szaraxik... -
mért nem jössz fel irc-re? -
hehh most beugrott hogy ki is lehet a topic indito... :D -
TheZsenyka #8 -
Egyáltalán mi vele a gond? Mért akar elhagyni? -
Főzzél neki tuti kajákat és dícsérd a kedvenc focicsapatát:) -
:))) -
Marcus_ #4 Minden nő,annyira tisztelje a pasiját mint ahogy ő elvárja.
Ha tisztelnétek a pasikat nem kellene otthon vakaróznotok.
Nézzétek meg a távolkeleti országokat,arra sémmi gond sincs-vajon miért is?? -
naponta min. 2x jól le kell sz*pni, és kész...
na viccet félretéve..... -
nah...