The Simpsons: Hit & Run
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ok kössz!!!
jahh, ok!!! de nem tood, honnan töltötted?
Én asszem nagyon rég egy kis zippelt fájlt töltöttem le, ami átalakította a gamét, hogy le lehet állítani az idõt stb. (bocs hogy nem vválaszolgattam, csak Velencében voltam és most is ment a mesélés a családnak 😊))
lécci!!!!!!!!
és nem tudod, honnan lehet a kódokat megszerezni?
oks, kössz!
nem tudjátok, van-e magyarosítás és vannak-e hozzá kódok?
akkor szerintem sérülta játék
senki se ír ide? pedig király játék!
na itt van még egy:

na figy, nyomok fel némi képet
Dávidkaaaaaa! VICE CITY FÓRUMBA GYERE LÉCCCCIIIIIIII!!!!!!!
kössz, végre!!!!!!!!
na végre sikerült!!!!!!!!
csá, én prólkozok simpsonnal!
Az van, de még nem próbáltam, majd ha lesz megin szünetem, akkor valahogy beszerzem és kipróbálom. 😊
látom má van olyan topic
most töltöttem le, csak még nem néztem meg!
de van chicago 1930
ok, azé kössz
mikor lessz a mafia 2?
Most azon vagyok, hogy minden szimpszon epizódot megnézzek (mind megvan, de még van 1-2, amit nem láttam 😊)
csá
na próbákozok
de jó neked!
te amúgy hol tartasz a simpsonba?
tudom, sajnos már csináltam egy ilyet hogy átugrodtam a küldetéseket, de nekem ezek az összeszedések nem mennek
Kerestem a googleban képet és csináltam magamnak.
A küldetéssel kapcsolatban, ha nem nagyon megy, akkor párszor szúrd el direkt és megkérdi, hogy nem akarod átograni, akkor mondod neki, hogy igen és máris jöhet a következõ. Ez nem mûködik a szereplõk legutolsó küldetésénél.
A küldetéssel kapcsolatban, ha nem nagyon megy, akkor párszor szúrd el direkt és megkérdi, hogy nem akarod átograni, akkor mondod neki, hogy igen és máris jöhet a következõ. Ez nem mûködik a szereplõk legutolsó küldetésénél.
amúgy kössz! de honnan szedted ezt a bartos logot?
100 forint? adok érte 10 fortintot
dáv, hogyan is lehet vip-t szerezni?
mi a baj darkhorse?
de kevesen írnak má ide!!!!!
csá dáv!
amikor lizával megyek és azokat a borz hullákat kell öszegyûjteni. asszem 2 perc alatt
amikor lizával megyek és azokat a borz hullákat kell öszegyûjteni. asszem 2 perc alatt
nekem az a gond, hogy most lizával vagyok, és azokat a hullákat nem tudom kilökni a köcsiból már másfél hónapja! plz help me!!!!!!!!!
akkor megszívtad, mert vmi beállítás gond lehet, nekem nem csinál ilyet
nekem nem megy jól a kameranézet. Mindig oldalt nézi a kocsit,nem pedig hátulról. Pedig a near followot állítom be. help!!!!!!!!!!!
R U Ready?!?!? ...broken soul...