The Simpsons: Hit & Run

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

am nem tud vki valmi cheatet?
@Stroci az obszervatóriumtól 😮 vagy mitõl lefele xd ott van ahol fel kell menni a hidra na ott jobbra
Csáó!

Ide már egy éve nem írtak, de segítség kéne!
A harmadik pályán vagyok, amikor Lisa-val vagyok. Elakadtam, mert Nagypapival kellett beszélnem és az a lényeg, hogy meg kell szerezni az iskolabuszt Ottótól, de Ottót sehol sem találom. Állítólag a Ropi Táborban van, de azt meg egyszerûen nem találom. Segítsetek légyszí
Köszi elõre is
Doki17
Én már azota rájöttem hogyan kell, a támadás gombal kell szétrugni, most pontosan nem tudom melyik az de nézd meg a billyentûkiosztásban.

Ugyanaz a problémám, mint doki17-nek. az utolsó ketyerét hiába rugdosom, nem akar tönremenni...
Ice Cortez
Hallod tök egyszerû pedig...!
Elfogy az idõd vagy miért nem tudod megcsinálni?

Ice Cortez
Mondjuk megveszed tõllem eredetiben! <#vigyor5>

Engem érdekelne a játék. Hogyan tudnám megszerezni?
Doki17
Az elsõ levelen a negyedik küldetés amikor Homérnak dolgozni kell mennie.

Ice Cortez
Melyik küldetés is ez?
Hányadik Levelen van?

Doki17
Figyelj nem lámaság már vagy husszor megprobáltam és az az egy sose törik össze akármit csinálok mindegyiket sikerül szétzuzni de ezt egyszerüen nem lehet.

Ice Cortez
Ne legyél ilyen láma hogy feladod és egybõl mentés kell!
Tök egyszerû megcsinálni csak gyakorolni kell egy kicsit!
Nekem másodjára sikerült!

Ha valakinek kell a játék eredetiben akkor írjon!

Doki17
Helló nekem lenne egy olyan bajom az egyik küldetésnél hogy amikor az atomerõmüben össze kell törni a ketyeréket egy kivételével az összeset siikerül, de az utolsót sehogy se lehet megsemmisíteni, tudna vki adni ez utáni küldetésrõl egy mentést.

megált a világ
magyarosítás kéne<#help>
imagin friend
gondolom olyan ruha kell

Nem lehet benne,és hogy lehet beöltözni Evil Homernak?Amikor piros,és farka van és olyan mint egy ördög😊

imagin friend
please mondjátokmeg hogyan lehet internetes módban menni mert nem enged de mindenhol azt írják hogy lehet<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>lécci a válaszotokat e-mailban küldjétek
[email protected]
és gyorsan!!!!!!!!!!!!!!!!!!

imagin friend
én megrendeltem a játékot és kiszállítással együt 3999Ft mert most utazzak fel pestre egy játékért<#crazya> így is megjött 2 nap alatt majd hétfõn lesz új videókártyám akkor majd felrakom

imagin friend
kösz a linket innen legalább lehet letölteni

szevasztok milyen programmal lehet átrajzolni a járgányokat a game-ban elõre is köszi

vixo
oksa,köszi,de már vmi csoda folytán müxik.De azért kösz!

Harly18
Az exe fájlal van problémája. Keress egy no-cd crack-et, azzal lehet mûködni fog rendesen...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

vixo
hi all!
Nem naon tudom,h fogok-e kapni választ a kérdésemre,mert eléggé régi a game,de csak most jutottam hozzá és tiszta poén az egész.Nah,a következõ a problémám:amikor játszom a játékkal simán fut meg minden,csak kb 10perc után kilép a játékból és azt írja ki,h a simpson run and hit.exe hibát észlelt,ezért leáll...😞 Tud valaki segíteni!PLZ HELP!Elõre is Köszi!
Simpson 4ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

átírt konzolos game pcre, szerintem elég tré....inkább kisgyerekeknek való max 12-13 éves korig

inkább töltsd le! 😛

de nem annyira éri meg! 😛

Tom3
Megér 1990Ft-ot?
Tom3
Lehet összevissza menni a városban mint a Gta 3-ban?
A kikötõben az egyik hajón: az oldalát betörve feljutsz a fedélzetre, ott menj végig, és visszfelé látsz egy nyitott dobozt, amelyben ott pihen a csónak

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

és?

amúgy a 2. pályán az összetört vonatba be lehet szállni (ahol apuval gyüjt jük a kukákat)
És hol találom meg a 3. pályán sugárhajtású motorcsónakot?
egyébként ha kell valakinek help az szóljon(utcsó pályán járok)
Hello az egyik honlapon azt írták hogy van multi a hit and runban ez igaz?Meg ha bárki talált bármijen progit(patch,magyarosítás,trainer,cheat,és egyéb) hozzá az szóljon létszi
háthát...Simpson rulez...

Davidka
Hehe 😄DDD

Slayerboy
Ez is jó:

Voltam zárás előtt. _______________

Slayerboy
Találtam neked egy jó képet 😄

A 2. pályán hol van a "szuperautó"?
(1.pályán rakáta autó 3.on rakéta meghajtású motorcsónak a 4.en a 4kerekû motor-féle izé)

Davidka
Nah, itt vagyok, Darkboy, megvan az uccsó küldi? 😊

Slayerboy
ok.kössz a segítséget.

Davidka
Hát elvileg elkezd üldözni a sárga kocsis nem? Ha igen, akkor csak le kell rázni, utána meg újra a nyilak felé.
Különben nem lehet gördeszkázni 😞

Slayerboy
Igen, eddig ok.Aztán lesz ott a nyilak végén egy kocsis tag, akinek a kocsija felett halálfej van...azt nem tom mit kell csinálni.

Davidka
Nos, elõször beszélned kell Milhoues-szal. (felkiáltójel van a feje felett) Aztán beugrani az autódba, ami egy versenyautószerûség és jobbra elindulni, a nyilakat követve.

Slayerboy
Mert a filmben állandóan gördeszkázott....

Slayerboy
Ja és nem t'od, hogy Bart tud-e gördeszkázni valahogy? 😊)

Davidka
Így fejbõl én se 😊 A Bart ha jól emléxem egy játékot akart megszerezni, ami akkor jelent meg, mászkálni kell vhova 😊 Nemtom, megnézem 10 perc.

Slayerboy
Amikor vége Homérnak, jön Bard, ott az elsõ küldetés...nemtom mi a feladat.

Davidka
Hogy érted, hogy az elsõben?
Különben a játék egy idõ után ismétlki önmagát, unalmassá válik, ezért érdemesebb az apró poénokra figyelni 😊

Oldal 1 / 7Következő →