302
Simpsons funoknak kötelező darab
-
NickNameer #302 am nem tud vki valmi cheatet? -
NickNameer #301 @Stroci az obszervatóriumtól :O vagy mitől lefele xd ott van ahol fel kell menni a hidra na ott jobbra -
Stroci #300 Csáó!
Ide már egy éve nem írtak, de segítség kéne!
A harmadik pályán vagyok, amikor Lisa-val vagyok. Elakadtam, mert Nagypapival kellett beszélnem és az a lényeg, hogy meg kell szerezni az iskolabuszt Ottótól, de Ottót sehol sem találom. Állítólag a Ropi Táborban van, de azt meg egyszerűen nem találom. Segítsetek légyszí
Köszi előre is -
#299 Én már azota rájöttem hogyan kell, a támadás gombal kell szétrugni, most pontosan nem tudom melyik az de nézd meg a billyentűkiosztásban. -
Lbalage #298 Ugyanaz a problémám, mint doki17-nek. az utolsó ketyerét hiába rugdosom, nem akar tönremenni...
-
#297 Hallod tök egyszerű pedig...!
Elfogy az időd vagy miért nem tudod megcsinálni? -
#296 Mondjuk megveszed tőllem eredetiben! -
balu232 #295 Engem érdekelne a játék. Hogyan tudnám megszerezni? -
#294 Az első levelen a negyedik küldetés amikor Homérnak dolgozni kell mennie. -
#293 Melyik küldetés is ez?
Hányadik Levelen van? -
#292 Figyelj nem lámaság már vagy husszor megprobáltam és az az egy sose törik össze akármit csinálok mindegyiket sikerül szétzuzni de ezt egyszerüen nem lehet. -
#291 Ne legyél ilyen láma hogy feladod és egyből mentés kell!
Tök egyszerű megcsinálni csak gyakorolni kell egy kicsit!
Nekem másodjára sikerült!
Ha valakinek kell a játék eredetiben akkor írjon! -
#290 Helló nekem lenne egy olyan bajom az egyik küldetésnél hogy amikor az atomerőmüben össze kell törni a ketyeréket egy kivételével az összeset siikerül, de az utolsót sehogy se lehet megsemmisíteni, tudna vki adni ez utáni küldetésről egy mentést. -
kaiser960 #289 megált a világ
-
kaiser960 #288 magyarosítás kéne -
#287 gondolom olyan ruha kell -
Crazy Mate #286 Nem lehet benne,és hogy lehet beöltözni Evil Homernak?Amikor piros,és farka van és olyan mint egy ördög:) -
#285 please mondjátokmeg hogyan lehet internetes módban menni mert nem enged de mindenhol azt írják hogy lehetlécci a válaszotokat e-mailban küldjétek
[email protected]
és gyorsan!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#284 én megrendeltem a játékot és kiszállítással együt 3999Ft mert most utazzak fel pestre egy játékért így is megjött 2 nap alatt majd hétfőn lesz új videókártyám akkor majd felrakom -
#283 kösz a linket innen legalább lehet letölteni -
heyman8909 #282 http://the-simpsons.extra.hu/ -
levi1989 #281 szevasztok milyen programmal lehet átrajzolni a járgányokat a game-ban előre is köszi
-
#280 oksa,köszi,de már vmi csoda folytán müxik.De azért kösz! -
#279 Az exe fájlal van problémája. Keress egy no-cd crack-et, azzal lehet működni fog rendesen... -
#278 hi all!
Nem naon tudom,h fogok-e kapni választ a kérdésemre,mert eléggé régi a game,de csak most jutottam hozzá és tiszta poén az egész.Nah,a következő a problémám:amikor játszom a játékkal simán fut meg minden,csak kb 10perc után kilép a játékból és azt írja ki,h a simpson run and hit.exe hibát észlelt,ezért leáll...:( Tud valaki segíteni!PLZ HELP!Előre is Köszi!
Simpson 4ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Since #277 átírt konzolos game pcre, szerintem elég tré....inkább kisgyerekeknek való max 12-13 éves korig -
Darkboy #276 inkább töltsd le! :P
de nem annyira éri meg! :P -
#275 Megér 1990Ft-ot? -
#274 Lehet összevissza menni a városban mint a Gta 3-ban? -
maxius #273 A kikötőben az egyik hajón: az oldalát betörve feljutsz a fedélzetre, ott menj végig, és visszfelé látsz egy nyitott dobozt, amelyben ott pihen a csónak -
Darkboy #272 és? -
Glek #271 amúgy a 2. pályán az összetört vonatba be lehet szállni (ahol apuval gyüjt jük a kukákat) -
Glek #270 És hol találom meg a 3. pályán sugárhajtású motorcsónakot?
-
Glek #269 egyébként ha kell valakinek help az szóljon(utcsó pályán járok)
-
Glek #268 Hello az egyik honlapon azt írták hogy van multi a hit and runban ez igaz?Meg ha bárki talált bármijen progit(patch,magyarosítás,trainer,cheat,és egyéb) hozzá az szóljon létszi -
maxius #267 háthát...Simpson rulez... -
#266 Hehe :DDDD -
#265 Ez is jó:
-
#264 Találtam neked egy jó képet :D
-
maxius #263 A 2. pályán hol van a "szuperautó"?
(1.pályán rakáta autó 3.on rakéta meghajtású motorcsónak a 4.en a 4kerekű motor-féle izé)