507
Írjatok kedvenc számot vagy előadót! PEACE
-
directorius #262 A Lose yourself - nel nincs jobb szam! -
#261 xzbit man vs machine album :-) -
#260 Xzibit-Get your walk on -
#259 kár:-)
oszt xzibit - mutiply?
-
#258 nincs linkem -
#257 nem linked van?
-
#256 The Game-Church For Thugs ezt ismeritek?
-
#255 Busta Rhymz - Till it's gone c számát esetleg vki ismeri?
mer sztem ennek a számnak igenis van mondanivalója csak tudni kell egy kicsit angolul
a rockerektől pedig szeretném megkérdezni h mér járnak feketébe?,
ps nem támadásból csak kérdezem mer sose értettem -
#254 valaki nem tud linket honnan lehetne leszedni a cypress hill rapsuperstart? -
#253 mindet ismerjük.. -
#252 Hogy a magyarok se' legyenek elnyomva: Akkezdet Phiai, Hősök stb... -
#251 wát dá fákk iz disz mádáfákin sit??
-
zsilike #250 Hi!nem csipem fifty-t,sorozatgyár leguljabb terméke,hallottam koncin,1-es volt rap-elni nem tud,freestylhoz köze sincs,ritmuscsuszások+a maca aki énekel,semmi hangja-design az egész/dre+snoop tök rendben van,birom a vonalat,de ezek az ujak botrányosk+game-ki ez a csúszott arcú pedofil,azért mert ült egy kicsit attol jol rappel,?+50 is csak elözetesben volt,ö az amerikai ogly g!hamar lepörögnek.Gimmieshot-tól tanulhatnának-minden csüt.KULTIPLEX-hallgasd!!slic rick 5-ös viszont.+snoopfreestyl,na az nem semmi,bombayo!!! -
zsilike #249 +GIMMESHOT!!!!minden csüt. KULTI! -
zsilike #248 Best hiphop:SLICK RICK_Pimpin ain't easy -
#247 lehet.én inkább meg se néztem..szerintem ez a legjobb döntés... -
#246 hát,akkor mostanság elszaporodtak a barom emberek.... -
#245 lol...azért sztem aki 1 kicsit is normális az nem süllyed arra a szintre...nah sajt... -
#244 milyen klipp ez? -
blackgamer #243 nemtom lejobb-e, de ez a klip nagyon poén: video -
#242 Ez igazán szép dolog.... Manapság már kevés ojan ember van,aki nem lenne képes megütni egy hölgyet....
nade,ne szeggyük szét a topicot! maradjunk a rapnél.... -
#241 pff....ez a fene nagy elhatározottság lol -
#240 de én nem ütnék vissza mert te lány vagy..asszem -
#239 lol.... -
#238 kár... Bár monnyuk téged amúgyse lennék képes megpofozni... Viszont valakibe úgy belerúgnék,vagy kigáncsolnék vkit.....nemistom,h mejik lenne élvezetesebb.... -
#237 hja igazad van...de nem kérek pofont -
#236 Gyerekek!
Én azt mondom,hogy: Van,akinek a pap,van,akinek a papné....Ízlések és pofonok... Tehát... Kér valaki egy pofont...? -
#235 hehe....nemértelek....a rendes rockokhoz képest a rap nem zene és punktum.
nem vok magamtól elszállva és tom h nem igazi zene amit csinálunk, de annyit min. ér mint a többi rap.
mert ugyanaz a technika -
#234 de kibaszottul -
#233 na mind1...aki ilyen egyhanguan látja a világot az nyugostan legyen elszállva magától és hallgasson amit akar..
de én leszarom..
-
#232 olyan komolyan veszik, hogy nincs is benne zene...ezt jólmegaszondtad;)) -
#231 lehet..de én nem nagy rappereket hallgatok hanem underground zenét...
és benne van a nevében is (ha tudsz angolul) FÖLDALATTI...
ebben az esetben tudod azt jelenti hogy nem ismert!!
mert gondolom nektek ezt el kell magyarázni...és ők ríl arcok és tudják h ez igazi zene..és nem a pénzért és nem "szórakozásból" csinálják..hanem mert ezt szeretik és amit csinálnak az szavből jön..
lehet h nektek szórakozás ha zenéltek.d.e van akik ezt komolyan veszik.. -
#230 vagyunk annyira tehetségesek mint a "nagy" rapperek.
ugyanis ugyanazt csináljuk mint ők azzal a különnbséggel h mi csak szórakozásból.
tudjuk h ne rendes zene, de azért hülyülésnek jó...sajnos a nagy rapperek nem tudják h nem rendes zene -
#229 hát nemtokm mitől vcagytok ennyire elszállva de legetek boldogok ha ennyire tehetségsnek tartjátok magatok.. -
#228 hja...ez tuti....a beatnek 1 ritmusa van... -
#227 hi.
kurva yo ez a szám .d
The Game feat. 50 Cent-How We Do -
flashX #226 Én azt mondom, hogy egy gitárral több mindent ki lehet fejezni mint egy beat-tel. -
#225 fordítva....vagy inkább ne nevezd éneknek amit ők csinálnak -
#224 hát de..csak te most el vagy szállva magadtól..de attól még ők sokkal tehetségesebbek..-ti csak beszéltek a számokra ők meg legaláb a ritmust próbálják követni..(énekelnek) -
#223 lehet h neked jobbnak tűnnek de semmivel sem tehetségesebbek azok akik csinálják azt mint mi