507
Írjatok kedvenc számot vagy előadót! PEACE
-
#302 hali!
Rég nem voltam ebben a topicban :/ sajnos!
de visszaolvastam mindent!
szitne mindenben Cseszával értek egyet...
Amiket hallgatok:
Testament Rec,Deego/Connections,Hősök,Deniz,Rubik hasonlok....
külföldiből:
hmm..Anticon
amugy én is szeretem a Nekem cimű számat sajnos a klippet még nem láttam :/
majd leszedem Salátáról..
modnjuk mi már a Magyar Hip-Hop topciban találkoztunk már...
Amugy ako kedveli a Testament Records-t az jöhet a Testament Records topicba...
-
Csesza #301 ismered Denizt? azt a Denizt aki a Deniz - Nekem című számot nyomja? aki most csijált nemrég klippet? ha ő az akkor tiszteletem neki mer nagyon nagyot csinált ezzel a számmal - egyik kedvenceim között ez a szám nagy respect-et érdemel -
#300 Firemat? Nem-e? Yooooy, nemtod mit hagytál ki. Két albumuk is kijött (2. albumuk címe "Kolónia" elsőt nemtom) ők is barcikaiak, akár Deniz (meg én). Legutóbb Siskáékkal csináltak pár számot, bár sajnos nemrégiben feloszlottak. Kék végleg felhagyott vele, Sharkbone most az Ultimate MCknél van (Ez a csapat most alakult, eleinte ők lettek volna az új firema, de nevet változtattak) Phantom még mindig csinálja, immáron egyedül. Nemtom Kékről azt hallottam már tetkókkal foglalkozik, hát kár érte, bírtam a szövegét :( -
#299 Hát nemazért, őszintén szólva az egyetlen jól sikerült számuk (bár ez a szám a legnagyobbak között van ez tény). De a többi a lemezükön már nem a annyira jó.... -
Csesza #298 a földalatti BEATEk-en nőttem fel (himnuszom vol akooriban) -
WiTHO #297 szerintem MC Gőz-nek iszonyat jo számai vannak
és még szerintem ez is jó: Rhyme Project földalatti beatek
külföldiekböl szerintem DMX Snoop Dogg és Cypress Hill a jok
de még van sok jo -
#296 Eazy-E jó rapper volt kár hogy meghalt:(
Ami nekem most nagyon bejönn az a Bone Thugs n Harmony!
SZVSZ nagyon jó számaik vannak! -
Csesza #295 ezek közűl a Delegációt nemszeretem a Firema-t azt annyira nemismerem, a többi az kira főleg Deego -
#294 Nincs előítéletem egyik bandával szemben sem, ha rap akkor bármit meghalgatok, de akik nagyon bejönnek az Knight Ry'drs, Hősök, Delegáció, Machos, Deego, Firema. kb ennyi -
#293 köszi,megnézem -
Csesza #292 itt van pl: őt pont kihagytam a felsorolásból Addamz
itt van Minimal Project is
a többit amit felsoroltam innen nemérdemes letölteni mer vagy nincs rajta vagy régi számok vannak rajta és azok nem annyira jók
pl. Tm-től a TM & Riddler - Gyűlölet-et keresd (ebből a mix a legjobb)
Copy Con-tol a Monsa Lisa vagy Shaggy Angel
Flegmadogs - P.Z. vagy Kellemes
Deniz - Nekem (salátáról le tudod szedni)
Tibbahnation - A Győztes visz mindent
sztem ezeket keresd a DC++-on -
Csesza #291 igen, Eazy E az egyik legtehetségesebb rapper amerikában sztm, nagyon jó és értelmes összefüggő szövegei vannak - az zenei alapok meg brutálisan yók
jah és igeb ugyáltalába nemalkotok véleményt ha nemértem a szöveget, ugyhogy utána szoktam nézni, kivéve akkor ha első hallásra nem teccik a dolog zenileg meg ilyesmi, de akkor nem a szöveget fikázom -
#290 angolra gondoltam term. -
#289 Hát ja a rap-be inkabb a szöveg számít mint a zene! -
#288 Amúgy kíváncsi lennék, hogy köztetek hány olyan ember van, aki érti, vagy legalábbis utánanéz a rapszövegeknek.
Mert aki egyáltalán nem néz utána és úgy fikáz, na az bekaphatja. -
#287 Számomra az egyik legjobb Eazy E-től a Merry Muthafucking Xmas.
Halotta már valaki? -
#286 deego-n kivül akiket alul felsoroltál egyiketse ismerem :D
de dögöljek meg rákeresek dc-n mindegyikre,kiváncsi vagyok -
Csesza #285 ezek közűl a kezdet phiai-t mc gőzt , hősöket szeretem
bár a kezdet eléggé elvont és nem az igényesebb fajtába tartozik :DDDDD
én TM-et, Minimal Project-et, Copy Con-t, Flegmadogs-t, Deniz-t, Deegot-t Tibbah-t szeretem még nagyon és sztem ők csinájják hazán egyik legigényesebb rappját -
#284 akkezdet phiai,hősök,fankadeli,és főleg mc gőz akiket meghallgatok szivesen magyarok közül
külföldiek közül snoop dogg(inkább 90-es évekbeli zenéje)ice cube,dmx,ruff ryders,bubba spraxxx,eminem akiket hallgatok -
Csesza #283 nemmonta senki hogy azér halgass mer 1000ft csak ő azt írta hogy a benga kocsik meg ilyesmik a klippekben... és csak montam hogy 1000ftos cd árakból + még publikálják is a neten nem lesz nekik ilyen kocsijuk
nemtom mér nem jön be biztos rossz helyen keresgélsz, rengeteg előadó nagyon igényes zenét csinál
saját véleményed és ezt tiszteletben is tartom -
#282 amugy szerintem ez a "divat" dolog zenébe nemigaz....miért hallgatna valaki divatból pl. rap-et?
Én 5éve szeretem eminem zenéjét,leszarom hogy mivé ment át,nem azért hallgatom mert "divat" hanem mert tetszik
50cent is jó zenét csinál,bár másért nemis szeretem....de a zenéje tetszik
azértmeg nemfogok magyar undergroundot hallgatni mer 1000forintér csinálják,ha egyszer nemjön be a zenéjük
szerintem ennyi,bár lehet nincsen igazam
-
Csesza #281 nem, te valamit félreértettél:
engem csak idegesít hogy felfujják az olyan szarokat mint a Majka, Dope...
én pl Eminem nagyon sok számát szeretem (Marshall Matthers) csak ez a divat dolog beleszólt a zenéjébe és ugymond 1 kicsit elgagyúlt, mint pl. Snoop Dogg
ilyen szempontból 2Pac is divat volt a rapperek egy része között és én akkor is imádtam és még a mai napig is imádom...
én azért hallgatom ezeket az Underground dalokat mer őket nemérdekli a divat és nemfognak elgagyulni a divat beleszólása miatt, pl. Sub Bass is jobb volt régebben amig nem mainstreem volt és Fanka pl.
engem nem érdekel ha valami divat de ha teccik akkor azt meghallgatom és szeretem, ennnyi... -
#280 Te most akkor nem azért hallgatsz 1 számot mert tetszik, hanem mert nincs
divatban!
És nem azért nem hallgatsz valamit mert nem tetszik hanem mert divatban van!
Ugyanazt csinálod mint azok akiket útálsz!:)
-
Csesza #279 én ezeket nemhallgatom! főleg 50Centet-őt utálom a világon a legjobb mega kibaszott G-unitot! snoop-ot is csak addig hallgattam amíg nemlett divatzene belőle, amig nem ment át a Eastside-ra (a régebi albumait azt hallgattam)
ugyhogy csak ennyit a divatrapperségemről - nemhallgatok olyan zenét ami divat, mer idegesít sőt ezek ellen vagyok, és én azért mondtam mer nálunk Eminem kibaxot nagy divatzene -
#278 PL:Snoop Dogg,50cent,és még a faszom tudja mer nem hallgatom csak ezeket tudom
mert akaratom ellenere mindig nyálazzák az MTV-t. -
Csesza #277 és ezt nem is vitatom
amúgy mongyatok pl pár nevet akikre most gondoltok, kiváncsi lennék ti kikre céloztok -
#276 Most itt a hülye Gangster rapperek jöttek divatba akiknek a süket klippükbe csak
fasza kocsik és seggrázó picsák vannak és drogról piáról baszásról lökik a hülye
sódert!!! - Tökéletesen egyetértek -
Csesza #275 mer micsinászhailyeneket irogatok? [kurváramegijett]
én divaterapper???? :DDDDDDDDD
yóvicc, ez a zene amit én hallgatok nem divat sőt szinte alig ismerik őket, ombre
ismered TM-et, T-KYD-et, Deego-t, Tibbah-t... sorolhatnám
sztem ez nem divatzene sokal inkább Majka,Dope,Eminem... (és még 1x mondom nem mindenki divatrapper aki Eminemet hallgat mer amíg nem lett annyire tulsztárolva addig is hallgatták soka) -
#274 Ilyet többet ne írjá nekem!
'bmeg te sztem te egy kurva nagy divatrapper vagy'
Kurvára utálom azokat akik csak divatból hallgassák azt amit hallgatnak... -
Csesza #273 ugyhogy légyszíves indokold meg azt amit írtál vagy ne nekem írd!
és én azér kezdtem el cseszegetni mer azt írta hogy akinek nem teccik a Louse Yourself az nem rapper -
Csesza #272 ha nemtudod hogy én milyen zenét hallgatok akkor ne pofázz
1.nemnagyon hallgatok külföldi rappet
2.nemtom te kire gondolsz nagy pofájú emberek meg fasza kocsik?
azokat akiket én hallgatok, nem pénzér jáccanak, hanem underground szinten 1000ft-os cd árak stb. és + még a neten is publikálják, ők ugymond csorók de mégis a zenéjük és szövegük sokkal többet mondobb mint a faxopó Majkáé,Dopemané,Gangxtáé... -
#271 Lehet hogy nálatok Magyarországon ezt a számot kurvára nyomják és füstöl a rádió(örülök hogy valahol nyomják)!
De nálunk már 1 éve kiment a divatból, és csak én hallgatom(hát má majnem csak én)!!!!!
Most itt a hülye Gangster rapperek jöttek divatba akiknek a süket klippükbe csak
fasza kocsik és seggrázó picsák vannak és drogról piáról baszásról lökik a hülye
sódert!!!Looks like Snoop Dogg and 50cent!!
Úgyhogy te csak ne cseszegess hogy 'divatzene'.
Mert otthon az ellenkezőéért basztatnak!!! -
Csesza #270 mer hülye szegény és azthiszi ő a nagycsávó -
Csesza #269 pffffff....
ombre, te hülye vagy? ez ízlések és pofonok kérdése
én pl utálom és nagyon unom Eminemet és így a Lose Yourselfet is mer szarrá jáccák és nem vagyok oda a divatzenéért...
én nem akarlak megbántani bmeg te sztem te egy kurva nagy divatrapper vagy, ezt nem azér mondom mer Eminemet halgacc, az már egyéni szoc. probléma -
#268 most ezt mér nekem moindod? -
#267 Hat ne merje magat rappernek nevezni az akinek nem tetszik a Lose Yourself!!! -
#266 Dr.Dre -- Still D.R.E. feat. Snoop Dogg -
#265 :DDDDDDD -
Csesza #264 höhö, annál csak jobb számok vannak -
#263 sztem van :)