507
Írjatok kedvenc számot vagy előadót! PEACE
-
#22 mikó ? -
Xboxman #21 Tegnap volt egy kurva jó műsor a a 70-80-as évek rappereiről az MTV-n -
#20 lol :) -
#19 Mi a fasznak kell olyan topikban ugatni, ami nem neked szól? Ez nem az Ird meg a véleményed a rapzenéről topik...
Minden szarba beleugacc... nem vagyok raprajongó, de arról hogy kinek van sötét eredetű visszataszító stílusa lehetne vitatkozni. Van a gumiszobában neked való hely ott rontsd a levegőt... -
#18 akkor maradjunk annyiban hogy nem kifejezetten tetszik az a stílus amikor pár majom ugrál a gettóban, és az élet nagy igazságait kezdi el mondogatni... a kemény repperek meg eminemes pólóban lázadoznak :LOL:
-
#17 miért visszataszító? -
#16 van Zene, mp3 szoba is erre a célra.. nem az általánost kéne elrondítani ilyen sötét eredetű visszataszító stílussal. -
#15 wáháhá :) -
Madmaxx #14 Képeket akarunk! üzeni a brigád! különben s***be leszel baszva - ezt meg Ins üzeni ))) -
#13 wáááá mindenhova nemkell :D -
Madmaxx #12 HOL VANNAK A KÉPEINK BAZZEE!!!! -
#11 1 szám van amit meghallgatok
House of Pain - Jump Around -
#10 Nulla az egesz ;) -
#9 Dopeman is egy nulla volt! :D -
#8 mert eddig az volt ám -
#7 Dopeman: Majka többé már nem nagykirály! LOL -
#6 Kisavazsó sóóóó :) -
#5 Fujde nemszeretem a rapet! -
#4 rumm a tejbe ez meghajt haver -
#3 nem gyerekes.tényleg érdekel.szeretnék néhány új számot.lehet régi is.nem csak azért nyitottam hogy "legyen nekem is topic-om".szerintem találsz ennél gyerekesebbet is.de ezzel azért nem bántasz meg. -
#2 bocs, nem akartalak megbántani -
#1 gyerekes