507
Írjatok kedvenc számot vagy előadót! PEACE
  • McGrady
    akkor ne írj ide.
  • Tmacy
    kacac....de attól ez kicsit nagyképűség szentem h minden rokker olyan nagyra van magával meg oszt midnentkit...
    már unom..
  • McGrady
    leszarom...én nem osztok...
    csak művelőttetek:D
  • Tmacy
    hát ezt rosszul tudod..attól h te egy rögzött rokker vagy...
    attól még lehetnek jó számok..csak te szűklátókörű vagy...
    de amugy azt birom h a rokkerek mindig átjönnek ijen hejekre ahol a rap-rólvan szó és osztanak..
    nagyon nem birom..
  • McGrady
    lol....nincsenek jó rap számok:DDD
  • Tmacy
    köszike-....
    de mostr mé lenne gáz??
    én nem ülök minden nap a TV előtt és nézem h mit beszélnek erről a csávóról...baj??
  • RadeoN
    hát ez...gáz.
  • Tmacy
    a nevét már hallottam...csak nemtom min jácik me gijenekt nem tok rola...
  • Tetsuo
    elég nagy név, nézz utána.
  • Tmacy
    az kicsoda??
  • Tetsuo
    émmeg ennio morriconét, de az nem rap :)
  • Tmacy
    én ezt hallgatomn mostanság:
    Anticon - Restiform Bodies - Sippy Cup
    YEAH!!
  • Tmacy
    ti ijen leey faszságokat hallgattok??
  • báttyó02
    :DD
  • Kolbasz
    Én nem szeretem a rapet, de most éjjel-napal ezt hallgatom:

Nitty - Nasty Girl

Nagyonagy!
  • báttyó02
    Snoop Dogg-The Bidness most bejön, meg Nelly-Hot In Herre
  • báttyó02
    Valakinek nincsen meg Nellytől a Work It ??? nagyon kéne,mert megvan a szám,csak valami mixelt sz.r
  • Tmacy
    lehetséges...a da la soul az télleg jó...
    amugy mit nem értek naon?
  • Tetsuo
    Nekem van egy Tommy Boy válogatásom, ilyen előadókkal: Afrika Bambaataa, Digital Underground, Naughty by Nature, De La Soul, Queen Latifah, The Jazzy 5, Stetsasonic. Ezek naon joak!
  • RadeoN
    nagyon nem érted.
  • Tmacy
    mint pl. LYrics Born...The Last Emperor..A Trible Called Quest...
    meg kurvasok jó rap van ..
  • Tmacy
    itt hallgat valaki ojan igai jó underground zenét???
  • Lteebee
    A Bëlga tényleg több, mint poén.

Ugyanolyan társadalom-paródia, vagy szatíra, mint mondjuk az Emil rulez.
  • Lteebee
    Nagyvonalakban egyetértek, de eminem talán első albuma(the slim shady lp vagy ep) vicces volt.
    Mocskos dumákkal, de jórészt poénos.

Ami utána jött az a dre-féle pénzgyártás.

Meg ott volt a De la soul és még egy pár régebbi hiphop dolog, ami tetszik.

Vagy Mc solar, Jovanotti...

Nem mind az erőszakról vakerál.
  • Tikal #38
    ugyanigy kérdezhetném miért a valovilág lakoit sztároljuk, miért britney spears sztároljuk stb?.... sajnos ez van :)
  • Tikal #37
    amin kiakadsz az tényleg szar, de nagyon sokan nem azt a részét muvelik a rapnek... a nyálas gengszterkedős stilus tényleg elég szar de a rap zene valojában nem erről szol, és ehhez hasonlo jelzoket mint amiket miondtál bármelyik stilusra ráakaszthatunk.
    Nem hinném hogy ez divat lenne, bár tény hogy hozánk ez még csak most jutott el, és a sok fasz megprobálja utánozni, nagyon kevés sikerrel....

A VH1 volt egy musor a rap zene kialakulásárol, nos az igazi mondanivalo ott volt és nem eminem meg hasonlo szarokban...
  • Zalci
    Egyetértek..
    Jeges, Bëlga azért más kategória mert poén.

#19 : kedves saba! nem tudom miért kell azért lebaszni az embert mert rendet akar tenni a káoszban. ennek a topiknak a zene -ben lenne a helye, mert van ilyen. ha pl. nyitsz egy autófestés és fényezés topikot akkor az jó h az áltba jön, hiszen nincs külön neki erre való..
    de aminek van, éljünk a lehetőséggel és oda szarjuk le a témát..

#35 : jellemző hogy az alacsonyabb igényű emberek a média hatására néznek ilyen szenny műsorokat, és a benne lévő majmokat sztárolják.
  • shaba23 #35
    én nem sztárolok senkit, szerintem a legjobb előadó( friss felfedezett): ITI by BigBrother
  • Ron Ragm
    loltopic... nemis, inkább loltéma
  • Penya
    50 szent meg drogdiler volt a sajat elmodasa szerint. az ilyen a bortonbe valo lenne nem a kozeletbe. KONYORGOM MER A BUNOZOKET SZTAROLJUK ES MER EZ A PELDAKEP??? :(((
  • Penya
    Aham,oks. En csak azt nem birom h az osszes rap eroszokaos. pl a belgat szeretem mer az pojen. de mivel ertek englisul ezer kiakadok a sok amcsi szaron. rossz vilag lesz ebbol en mondom. Nem is te vagy a veszelyforras. Hanem az hogy pont ma olvastam az ujsaga erro elemzest h egy 13 eves pocs azt nyilatkozta h eminem az isten es az a szentiras amit o mond. Hat en lelonem azt a faszt. takaroggyon vissza a ditroiti szemettelepre ahonnan jott. meg szivjon gazt. nem kene meg nepszerusiteni az eroszakot ebbe a szar vilagba.
  • hit-man
    valamint:
    Cypress Hill
    Run DMC
    50 Cent
  • hit-man
    Nekem is ő kedvencem! 2PAC FoReVeR
  • shaba23 #29
    Akkor én is néhány old szkúlt :)
    House of Pain (és ezért nem értem mire veri magát sEM(m)inem hiszen ezek is fehérek és nem csak a 15 évesek szeretik)
    ONIX
    Naughty by Nature
    Cypress Hill
    Warren G & Nate Dogg télleg nem rosz
    Snoop Doggy Dog (a régi)
  • I. Szent Bagir
    Csak pár név, a régi időkből.
    2Pac - Az isten!(RIP)
    Dr. Dre - bár mostanság iszonyat arca lett. Tudnám mire?
    Ice T - vele mi van mostanában?
    Da Brat - Jó a maca, akivel nyomja
    Warren G - egyik kedvencem, bár itthon alig ismert.
    Nate Dogg - Király, dallamos rap, már majdnem soul.

és ide kívánkozik még Notorius B.I.G. is, bár az ő zenéjét annyira nem csípem.

EmiNEM és P.Diddy meg a többi majom nem véletlenül maradt ki.
  • Lteebee
    Bëlga: A gyaloglás vége
  • precision
    Sztem a RAP pedig a legjobb zenei műfaj, jobban szeretem bármelyiknél! Kedvenc számaim, pl: 2Pac feat. Dr. Dre - California Love, v. Dr. Dre - Explosive. Szeretem még 50Cent-től a PIMP-et...stb. A magyar "gengszerrap-et", amit a zolee meg a dopeman, meg mostmár a majka is csinál, azt nagyon rühellem...semmi értelme, nagy nulla az egész! Lehet, hogy most nevetni fogtok, de nekem tetszik az AC meg a Sub Bass szövegelése is, jól nyomják!
    És kedves Penya, még mielőtt rákérdeznél: nem, nem vagyok ált. iskolás, főiskolára járok!:))
  • Penya
    Khm.. enis egyetertek nemcsakfellel a rapet illetoen. Szanalmas hogy mostanaba mindenki erre elvez. Meg divat az eroszak meg a gecozas. Es leginkabb az altsulis kolkok kozott. Szomoru. Lehet engemis leugatni..
  • PResident Evil
    nem láttam ;)))
  • Xboxman
    nemtom valamikor 6 után