4097
-
#332 aham értem
akadémiai mobimouse-t használod?
lehet azzal könyebb lenne
bár így meg többet tanulsz
van egy ismerősöm aki állítólag a CArtonn Network-ön tanult meg angolul P
ja, hogy ne csak off legyen
köszönjük a nép nevében, hogy lefordítod -
#331 Jó lenne, de minden fordításnál komoly szótár, és agymunkára van szükségem.
Mellesleg véleményem szerint egy jó fordításhoz leginkább magyarul kell jól tudni... Az ember megérti egyből, hogy miről is van szó, de sok esetben a legnehezebb megfelelő magyar formába önteni, és leírni. -
#330 ha kijön a multi tudunk valahogy nyomni, vagy ez csak akkor derül ki?
úgy értem mit lehet tudni a net-coderól -
#329 hát szeretném úgy vágni ahogy te vágod P
amúgy ha jól tudom németeknél elég keményen nyomatják az angolt már általánosban is -
#328 Jah, meg valószínűleg jobban vágják az angolt is... -
#327 És már le is lehet valahonnan tölteni a multi demóját? Mert én még a hivatalos oldalon sem láttam kint. -
#326 najó de ott többen vannak -
#325 Hmm, ezek a németek bazz....
Már össze is dobták a demo honosítását, én meg még csak kb. a felénél tartok. -
#324 Jó kérdés a Pandora demóban még nem próbáltam.
Az első részben asszem F2-vel jött elő, és a ghost utasítás, ha jól emlékszem, falonátjárást eredményezett, ezért gondoltam. -
#323 Ja van konzol is? Ezt nemtudtam. Hogy kell lehozni? -
#322 Szerintem a konzolba kell beírni, hogy ghost, és akkor tovább tudsz menni, nem dob ki MISSION COMPLETE-tel. -
#321 Azt írja hogy a 2. pálya végén be kell írni hogy "ghost"(illetve úgy fogalmaz hogy ki kell adni a ghost parancsot) és így átkerülsz egy barlangos részre. Kipróbáltam de nem működött.(illetve nemtom hogy a 2. pálya végén,tehát amikor kiírja hogy mission comp., vagy még mielőtt befejezed a mission-t)Szerintem ez hülyeség -
#320 Jah, de vajon el lehet valahogy érni a 3. pályát??? Nem vágom a németet. -
#319 Zavarógránát, mely elektromágneses részecskék kibocsátásával blokkolja - időlegesen - az elektromos eszközöket. -
#318 chaff gránát -
#317 Ez a zavarógránát effektje. -
#316 mik repülnek itt kérem? P
-
#315 Ezen az oldalon valami felkeltette az éedeklődésemet.
Miszerint: 3 pálya van a singli demoban -
#314 Akkor reszkessetek
és erősítsétek a nyakatokat P -
#313 ja de a fullt tölteném szívesen! :) -
#312 kiralyyy -
HoTDoG #311 A HQ szerint mától lehet tölteni.
Úgylegyen. -
#310 remélem minél hamarabb:) -
#309 Mikó' jön má' a multi... -
#308 jaja, nem kell, mert ez nem kiegészítő -
#307 Nem, mivel az a Splinter Cell 2! -
#306 A pandora tomorrow-hoz kell majd az alap splinter cell? -
#305 Hmm, félek a jéték nem lesz überhosszú...
Legalábbis a szövegállomány alapján... -
K.András #304 Dikki pls, moderátor topik.:) -
#303 Ezt most komolyan kérdezted? :F
1. ugye nem jött ki
2. esetleg ha megnézed a trailereket akkor könnyebb elképzelni a multit... innét leszeheted a két legalsú (play as...) videt, 30 mega a kettő. -
#302 Szvsz még nem jött ki! -
#301 Próbálta már valaki a multi demo-t? Mégis milyen? :D Mert én elég nehezen tudom elképzelni. -
Coolfire #300 Hát jó kérdés..a gef4mx sem támogatott mégis a jó öreg 35 vagy hanyas nvidia driverrel megy,de magasabbal már nem.Bakker két éves driver jó neki.:) -
#299 a #291 szerint megy (gondoltam amúgy, mert nemigen változtattak a grafikán -> eddig két dolgot detektáltam: dinamikus égbolt - az egyben mintha nem lett volna..., illetve mostmár van tükör effekt - az egyben nem volt. -
Torry #298 Haveromnak sem ment geforce 2-es kártyával pedig a legújabb driver-t rakta fel.
Nos akkor fut gef2-őn? -
#297 start-beallitasok-vezerlopult-programok telepitese es torlese-kivalasztod a NVIDIA display drivert,vagy valami hasonlot,es leszeded.utana restart,utana tedd fel az ujat,utana restart es kesz is:) -
#296 Kicsit lemaradtál. :)
Lásd: #199. -
fanatifo #295 Egjött a Single Demo 124 mega 576.hu innen lehet letölteni -
Torry #294 És hogyan tudom TELJESEN leszedni ezt a régi drivert? -
#293 hát a 30.82-t frissiteni kene. innen letoltheted.