4097
-
#372 Pl innen
Nekem mosz a 56.82-es van -
#371 A Splinter Cell hivatalos oldalán lévő fórumban azt írta az egyik csóka, hogy ő 45.23-as drivert rakott fel, és ezzel elindult neki. (Gef4MX440-e van) -
#370 Nem tudom sajnos, mert nekem már évek óta ATI kártyáim vannak.
De írj egy privit a srácnak, és akkor biztos megmondja a pontos számát is a drivernek, meg azt is, honnan szedhető le! -
#369 "35 vagy hanyas nvidia driverrel megy..." Ezt írta a srác. Én nemrég valami 50 akárhányas drivert szedtem le Honnan a répából szedjek elő két éves drivert? -
#368 Na már update-elték is a hírt (miszerint 21-én jön a demó) a Splinter Cell HQ-n.
Szóval a hír csak spekuláció volt.
Most a legújabb spekulációjuk szerint ma, helyi idő szerint 18 órakor kezdődő, a játék többjátékos módjának fejlesztőivel történő élő kérdezz-felelek (live-chat) lezajlása után jön ki a multi-demo...
Meglátjuk... -
#367 én a Printscreen-t használtam :-) -
#366 Hivatalos bejelentés nem volt ezügyben. -
#365 Nem kell képlopó!!! Játék közben F9-el készíthetsz screenshotokat. -
#364 tudom azt énse értem, lehet a képlopó az kiszedte :-)))
majd kipróbálok még egyet -
antijedi #363 izé..., nem 21.-én kellet volna jönnie az mp demonak? -
#362 De a te képeden mintha nem lenne rajta a fegyver, életerő-szint, meg ilyesmik?! -
#361 ATI-m van. -
#360 A drivervisszaállítás autómatikus.
Geforce440-hez sztem jok az újabb de nem directx9-es driverek, de nekem másmilyen kártyám van így ez nem biztos. -
#359 Köszi már értem miért volt neked túl sötét az enyém
mert ez meg nekem túl világos főleg a 316-al összevetve.
Persze ez szubjektív.
Amúgy ATI-d van?
-
#358 Csak nem tom hol kell ezt beállítani. Meg asse tom milyen driver kell hozzá. A múltkor letöltöttem valamit, de nme installáltam fel, de még megvan. Na majd holnap valamit kitalálok. Jó8 mindenkinek!
Ja, amúgy GeF MX 440-em van :( -
#357 ha XP-d van akkor készíthetsz visszaállítási pontot illetve drivercserénél automatikusan visszavonhatod a legutolsó driverre
csak arra figyelj hogy hivatalos minőségbiztosítással ellátott driver legyen -
#356 Adam5-nek szülinapja van :) -
#355 inkább hagyom most, nehogy szétcsesszek valamit :( -
#354 #293 innen szedem. Remélem jó lesz, bár nem tom az nem e csak Gf2-eshez van Nem nagyon értek ehhez :( -
#353 Minumumon van. Most szedek valami drivert lefele, amit valaki belinkelt. A krtyacseréverl még sajna várni kell, de mindenképp le fogom! -
#352 Vegyél minimumra mindent, lejebb olvastam, hogy valakinek ez segített (Gf MX kártyásnak).
Lehet még az is, hogy drivercsere kell.
(de a legjobb megoldás a kártyacsere lenne) -
#351 Hykao! Letöltöttem a demot, felinstallaltam, minden okésnak tűnt, és amikor betöltené az első pályát, mindenféle duma nélkül kilép a windowsba :( -
#350 Itt kell átmenni az ajtón (már jóval előtte érdemes noclip-elni, hogy ne dobjon ki SIKERES KÜLDETÉS-sel):
Utána lesz két lefagyott madár, egy automata érzékelős fegyver, és a barakkban csak hőképlátóval érzékelhető pásztázó nyalábok:
Majd egy kis gyönyörködés a tengerparton:
Le a lifttel:
Hmm, azt a képet már láthattuk a mission pack-ben:
Géza mindjárt énekelni fog:
...és a jutalmunk: "...az alagút végén ott a fény!!!"
-
#349 látszik rajta :-) -
#348 lakótelepi kis konditerem, saját kulccsal. -
cyrus #347 ugye hogy az a legjobb ??
Kezdek én is rászokni... nem is olyan uncsi mint amilyennek gondoltam.. hova jársz ? -
#346 konditerem -
cyrus #345 mit edzel ? -
#344 Most húzok edzésre, de még ma valamikor beszúrok képeket. -
#343 Hát szerintem nem harmadik pálya az, inkább úgy mondanám, hogy a demó 2. pályája végig (mert ugye az egy csonkolt pálya volt csupán). -
#342 És van 3. pálya?
Ha iger rakhatnál be egy képet
köszi -
#341 Ohh nincs kiírva:))
Akkor elküldöm privátban:) -
#340 Küldj egy mailt némi angol szöveggel és lefordítom a héten valamikor. lehet olyan 15 a/4-es oldal. Úgyis gyakorolnom kell:) A fordítást visszaküldöm. Az itt lévő mail cimem él ha mindeni gaz. -
#339 Működik. Jó. Asszem ezt be is integrálom a demó magyarításba! -
#338 köszönet, mindjárt ki is próbálom -
player1 #337 Demo hack -
Valakinek sikerült a demóban előhozni a konzolt??? Nekem nem akar előjönni. -
#335 kösz -
#334 Az akadémiaiban is az Országh van
azt hiszem.
Akkor jó munkát -
#333 Nem használok ilyesmit, mint a mobimouse.
Online szótárakat, meg a nagy Országh-félét (amit agyon szidnak, de mégis ennek van a legnagyobb adatbázisa az általános szótárak közül).
És sok esetben az olyan szavakat is megnézem, amiket ismerek, mert különben nem jut mindig eszébe az embernek a leg megfelelőbb magyar szó.
Egyébként a demó fordítása egy héten belül megvan.
Aztán nekilátok a teljesnek. Ezt el tudom kezdeni a játék megjelenése előtt, mert a szövegállományok nagy része már a demóban is benne van.