4097
-
#692 Az kell az online.hoz.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
Petko #691 valaki ha tudja szerezze mar meg a legujabb imsdox os cracket, mert hatha tudnank azzal szervert beuzemelni... a deviancos masodik is szar mer szetbarmoltak a szerver reszet -
ACE #690 Működik valakinél? Nálam crack után ezzel a hibával elszáll rögtön a Single player kiválasztása után:
General protection fault!
History: UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine -
#689 Nekem tokeletesen mukodik a kitomorites! te hogy csinaltad? 2 file van benne! mind a ketto kell a crack fix-hez? mert az egyiknek shadowstrike_static_retail.exe ez a neve, gondolom nem sok koze van a Splinter Cellhez? -
#688 Megnéztem a full szövegállományait, és a demóhoz eddig lefordított szövegállományokhoz képest nem olyan vészes a többlet. Úgyhogy remélem elég hamar elkészül a magyarítás. -
#687 ...de én nem tudom felpakolni...mert LCD-m van (max.1024x768) -
#686 Én antialiasing mellett sem vettem észre ilyen jelenséget az első résznél. Annyira nem is zavar a "cakkos élek" dolog. Felpakolom 1600x1200-ba is nincs AA-ra szükség. :) -
#685 *ericsson -
#684 LOL, itt a beígért Ericcson telcsi...
-
Pityuka Fővezér #683 Szép a grafix, kár, hogy semmit nem látsz belőle, hiszen fekete-fehérben tolod végig a night vision miatt. Meg túl könnyű hard fokozaton idáig. Párizsban vagyok, a második küldi. Remélem később bedurvul. -
bulis #682 Köszi! A linkelést jól csináltad, de a kitömörítésnél "lemezolvasási hibát ír". Inkább küld el e-mailben: [email protected]
Köszi! -
#681 ez a multi és single menü közti átmenet elég gáz... -
#680 fejcsük meg hoyg lehessen multizni :)
-
#679 Hát ha ezt is az Automex adja ki kis hazánkban, akkor jó sokat kell várnunk.
Nem baj, este game ezerrel. :) -
#678 Hi!
Fetöltöttem azt, amit tegnap leszedtem onnan.
Part1
Part2
Remélem jól csináltam a linkelést, mert nem ehhez vagyok szokva:-) -
#677 szia
téged is látni? :-) -
diegoam #676 Én egy tesztben úgy láttam a minimum követelménynél, hogy 3,3 Giga szükséges. -
bulis #675 Valaki egy működő linket a jó crackfix-hez Please! Az 553-as hozzászólás linkje nem működik. -
#674 No megnéztem a játékot, és meg kell mondja elképesztően jó!! Rákukkantottam a multira, igaz csak a traninget engedélyezi, de valami frenetikusnak ígérkezik. Már alig várom, hogy a boltokba kerüljön (erre még várhotok jó sokat), biztosan rávetem magam! -
Mr. Perfect #673 Az a fényes dolog ott a háttérben azon kívül, hogy jól néz ki micsoda? Mondjuk leginkább tűznek nézném, de nem lehet jól látni. -
#672 Bár nem néztem, de taln francia nyelvi fileok és más játékok trailerei, szal úgyahogy felesleges sztem. -
#671 Én és hykao írunk, nemsokára benne lesz altopicban az eredménye! :) -
Coolfire #670 Nem tudja vki mi a valagnak a 4.-dik cd?Azonkívül,hogy a crackfix elfér rajta..:)Na már a bilincset alig bírtam kinyitni..mi lesz még itt..:) -
#669 Nem tudom elképzelni, hogy tudtak ebben multit csinálni. Tudne erről írni vki egy hosszabb bemutatót? -
#668 Mindösszesen egy dolog idegesít (de nagyon!!!), a rohadt konzolos HUD-on kívül: LE VAN TILTVA AZ ANTIALJASSÁG!!!
A hivatalos UBI fórumon rákérdeztem erre, valamint, hogy ez Nvidián is így van-e, vagy csak az ATI esetében.
Az volt a válasz, hogy az engine sajátosságai miatt, és igen Nvidián is (merthogy korábban - amíg nem volt tiltva - bekapcsolt FSAA-nál egyes fényforrások "átvilágítottak" mindenen)....
...én azért örültem volna, ha választhatnék, hogy inkább egy kis átvilágítás, de síma élek, vagy fűrészes élek, átvilágítás nélkül (kis átvilágítást választottam volna)... -
Gandibá #667 Még mindig nem tudja senki, hogy mennyit rak fel a gém? -
#666 Te addtól még kiírhatód egy dvd-re a 4 cd játékot. -
#665 A probléma az hogy nincs itthon d-m és úgy gondoltam, hogy veszek egy nagyobb vinyót inkább mint hogy fogyoeszközre költsem a pénzem amivel nem vagyok előrébb. Ugyanis 41 giga a megosztásom és van összevissza 60 giga discspace. mellete fennt van még medieval total war meg Mw4 merc. ennyi.. Nagyobb vinyo jobban megéri mai eszem szerint mint hogy cd-t vegyek, mert akor van hol tárolnom átmenetileg ugyanis a tejszínről meg nem akarok lejönni:) -
#664 Hmmm. Nálam eddig hozza az első rész színvonalát, sőt...
-
#663 Bízunk a teamben! :) -
Lifeforce #662 gáz...
Nem tudjuk működésre bírni :(
Majd holnap folyt. köv. kipihenten csak eszembe jut valami :) -
#661 Ha netántán nem menne a fullban a multi, akkor holnaptól azért ki lehet majd próbálni, ráadásul nem is foglal annyi helyet:
Kihírezték a hivatalos oldalon, hogy a multi demó, holnap - helyi idő szerint - 18 órától elérhető lesz! -
antijedi #660 amugy töröld max le mw4et azis sokat foglal :) meg irj ki dolgokat cd-re :) -
antijedi #659 énis erre kalkulálok, bár én kettőben gondolkoztam, elviegl még azis kijön belőle :) -
#658 KELL EGY NAGYOBB VINYÓ!!!!! Nembaj sulinet majd ad egy 160 G-set:)) csak hol van az még:)))) -
#657 Doh hogy nekem is ilyenkor kell Soppranost szednem... Pillanatnyi helyem sem marad semmire:(( Lehet gamekat is törlök... pedig ígéretesnek hangzik a cucc.... -
Rusy #656 Hát jaja én is kipróbálom mindenképpen, ezt úgyse a villámkezű ut meg quake rajongók jáccák, kíváncsi vagyok, mennyire lesz kiegyensúlyozva, és rákényszerítve az ember a lopakodásra... -
#655 izgalmi állapotban vagyok (milyen lesz a multija?)
lol -
#654 "de akkor se hiszem hogy lopakodni fogunk..."
muszáj lesz, mert különben fossá lőnek! -
Rusy #653 Én nem mondtam hogy kéne, sőt már én is unom a felpörgetős gémeket, csak kérdés nem lesz e unalmas, amúgy télleg a 2vs 2 az jó nem annyira gáz, nemtom milyen játékmódok vannak, mer ha pl mint az ut2004 assault az király vagy ez a kémesdi, de akkor se hiszem hogy lopakodni fogunk...