4097
-
#732 TÖBBIEKNEK: a ma 18-tól letölthető multi demóra gondoltam (azzal biztos lehet multizni)... -
#731 A probléma ott kezdődik, hogy ACE-nek nevezed magad, és ilyen problémákkal küzködsz.... -
#730 Nem tudom kit kavarsz össze vissza a driverekkel, de még egyszer mondom: nálam ment 4.2-vel, 4.3-al, és most az OMEGA féle 4.3-al (és nem történik lassulgatás drivercseréknél).
Ha meg a kérdésedre - segítségképpen - kapott válaszok csupán szemtelenséget váltanak ki belőled, akkor -le!!! -
HoTDoG #729 Tudom nincs köze a játékhoz, de a telepítő menü igénytelen, ronda... -
ACE #728 4.2-es driverrel már nálam is megy faszán, de 4.3-mal el sem indult... itt kezdődik a probléma -
#727 Akkor most elárulom, hogy az nem jó semmire! Úgyhogy elöször informáld magad mielőtt mást nézel hülyének! -
ACE #726 És Neked milyen vasad van? -
#725 Andrew tudja, ne aggódj...
Ha viszont össze tudod hozni, hogy működjön, akkor oszd meg velünk plíz, mert sok hozzáértő szakinak nem sikerült egyelőre... -
Gandibá #724 Most kijött valami crackfix, nemtudom hogy mit orvosol. Holnap leér a játék, majd akkor kipróbálom. -
#723 Azt tudom, hogy van multija, de törést is tudsz hozzá??? -
Rusy #722 ez engem is érdekelne... -
Gandibá #721 Kár hogy tudatlan vagy és ebben a részben már van multi :P -
Rusy #720 Nehogy azt hitt hogy az nvidia sriverei jobbak, tapasztalatból mondom nekem két gépem van egy radeo 9600pro, meg egy ti4200, de ott se sokkal jobb a helyzet, szerintem mindent összevetve az ati a jobb az utóbbi időben, de nem akarok vitát kezdeni e téren... -
#719 Tuti nálad van a baki mert nálam is "Maxon" megy sőt még az Ati driverben 4x vons. és 16x ant. is be van kapcsolva. Nagyon szépen megy a progi Atin. -
#718 Kár, hogy nem lehet vele multizni! :) -
ACE #717 Ennyire elmaradott nem vagyok hogy 9.0b-nél régebbi DirectX lenne fent. Na ennyit erről, 4.3 uninstall, 4.2 felrak, és most megy... ATI-nak jók a driverei, mi? :DDD -
HoTDoG #716 Énis énis!
Már lentvan, csak fel kell rakni. -
#715 Énénén!!!! -
#714 Na, este ki jön multizni??? -
#713 Te mikről beszélsz???
Az ATI mára már minden tekintetben veri az Nvidiát!!! Driverekben is...
Nálam ment a demó (és most a full is) 4.2-vel, 4.3-al, ezzel biztos nincs gond.
Valami más a hiba nálad!
Milyen DirectX van fenn???
9.0b kell, ha nem az lenne fent esetleg. -
#712 Lehet ebben ugy multizni hogy én csinálok egy szervert és a haverom belép hozzám ip cim alapján vagy máshogy??? -
ACE #711 És miért képzeli, hogy valami ősrégi drivert használok??? Egyébként most hoyg felraktam a régit, minden belassult, és semmi nem megy :D Na gratula ATI, ez volt az uccsó hogy bíztam ebben a szarban... -
#710 ne veszekedjetek
sztem mikor beirta a te beírásod még nem látta -
ACE #709 Egyébként most felrakom a 4.2-est, de ha bejön a sejtésem, hogy ezek a driverek visszafele cseppet sem kompatiblék, akkor lehet keresek erre is vevőt... utálom a drivercsereberét. -
ACE #708 23.000 -
ACE #707 Ha mindent elolvasnál és figyeltél volna, akkor rájöttél volna hogy 4.3-as (legújabb) Catalyst van fent, és akkor az én rinyálásom sem tűnt volna annak, amiért Te is rinyáltál. -
#706 Szívesen...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#705 Ja, és 4.2 alatti driverrel is megy, de az induláskor szól, hogy lehet, hogy jobb teljesítményt kapnál, ha 4.2 (és feletti) drivert használnál...!
Nekem megy a Játék, és míly meglepő: ATI-m van.
#704 köszönjük -
#703 mennyiért adod
csak kiváncsiság -
#702 Nekem: ATi Radeon 9500 Pro 128MB
Ha kicsit is vetted volna a fáradtságot, és belenéztél volna a Játék telepítő szöveállományába - nem csak átklikkelgetted volna az összeset - akkor olvashattad volna, hogy a Pandora Tomorrow minimum 4.2-es Catalysttel megy! - S mellékelték is azt a Játékhoz!
Szeretem, amikor rinyál valaki, de hogy mindent meg tett volna, az kizárt...
ACE #701 Nem elfekvőben, épp eladás alatt van. Legújabb Catalyst (4.3) van fent... Most rakjak fel régebbit? -
#700 nemtudom
ATI_m még nem volt
nem akarok hülyeségeket mondani
de úgy tudom az új driverek már megbíthatóak
amúgy csak úgy elfekvőben tárolsz egy TI4200-at?
Nekem speciel az van kb két éve és nagyon meg vagyok elégedve vele. -
ACE #699 drivercsere... na ez a másik amitől féltem, és mostantól minden játéknál drivert fogok cserélgetni??? -
ACE #698 Mingyá visszarakom a Ti4200-omat, és kipróbálom... -
#697 hykaonak ATI-ja van és nála megy nyugi
lehet egy drivercsere és jó lesz -
ACE #696 Szóljon már valaki akinél megy rendesen! -
ACE #695 Igen az ment, na lehet hogy most fogom megbánni hogy suxx ATI-t vettem, ha tényleg az a baja... -
#694 ez nagyon videokarisnak hangzik
de ATI-hoz nem értek
a demo ment? -
#693 2146 MB-ot rak fel a Windows szerint.