4097
-
#772 Lehet úgyis drivert telepíteni, hogy leveszed a korábbit, restart után pedig teszed az újat, vagy azonnal teszed fel az újat.
Egyik sem teszi instabillá a rendszert.
S néhány éve valóban rosszak voltak az ATI driverei, de tessék már felnőni és észrevenni: manapság az NVidia fut az ATI után ---> teljesítményben, minőségben és szolgáltatásokban is.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
ACE #771 épp ezaz hogy nálam csak korábbival indul el, látom figyelsz :D de ki tudja lehet ha énis most újra felrakom a 4.3-at, nálam is jó lesz -
#770 ne is foglalkozz vele:D Amúgy ,amint kijön a demó, szedem és szép csendben kitekerem a nyakatokat ,valami kis sarokból:D -
Coolfire #769 Hááátt...az agyam elhajintom.A demó faszán futott médiumban ezen a szarkupacon(gef4mx440) a full meg kiakad állandóan.Na elb@sztam 4cd-t.:( -
ACE #768 Azt mondtam! _ha_ buzi vagy. Ezek szerint magadra vetted... -
#767 Szerintem gondolkodj el egy kicsit... ha van mivel.
Itt vannak szép számmal ATI kártyát használók és érdekes, csak te rinyálsz itt... #705-ben is jeleztem:
A Játék korábbi driverekkel is elindul!
Annyira nem intelligens, hogy azt mondja, na, nem indulok el ACE gépén, de mindenki másén pedig igen!
ACE #766 4.2-re ráraktad 4.3-at, vagy előtte leszedted 4.2-t? -
Rusy #765 Intelligenicia...
Amúgy nemtom akkor minek kérdezősködhz ha nálad úgy van próbáld ki mindet azt amelyik jó lesz azt hagyd fenn, mer nekem is megy 4.2, meg 4.3-mal is... -
DePreSsZYo #764 5.Remélem sikerül :D -
#763 1. Pandora T. telepít (full)
2. 3.CD-n lévő cracket felejtsd el!
3. Letöltöd a Deviance-féle crackfixet és felteszed
4. Örülsz
DePreSsZYo #762 Hogy kerekkeljem meg?
Ami a 3.cd-n van crack azt felnyomjam rá? -
#761 1. nem anyáztam (még akkor...)
2. nem "ajángattam"
3. anyád a buzi (most anyáztam te szar) -
#760 igen,koszonom en is -
#759 atw nem engedi, szépen jobb-click és menni fog -
#758 ok koszi most muxik.. 3 perce ha siman nyomtam ra se jott be az oldal..
koszi -
ACE #757 Na álljunk meg egy szóra, én a 4.3-at felraktam zsírújan, amikor beraktam a gépbe 1 héttel ezelőtt a vidkártyát. Most 1 hét után próbálom elindítani a topic_game-t, és nem megy. Namost 4.3-at leszedem, 4.2 fel, és jó. Az hogy nálad mi van engem kurvára nem tud meghatni, nálam ez a helyzet és kész, nem DirectX és nem más. 4.2-es driver megoldotta, ennyi. Nemtom mi a pöcsnek kell itt anyázni, meg beajángatni, hogy leszopjalak, ha buzi vagy menjé' gay fórumba. -
DePreSsZYo #756 Bazz megkrekkeltem ezzel is elinditom single és visszdob asztalra azzal az üzivel mint amikor nem kerekkeltem meg :( -
#755 ne Save target as-t nyomjal -
#754 Nekem is ez a gondom,de a link nem működik.... -
#753 nem mukodik a link
-
#752 #750-en megadott Crackfix!!!!!!!!
#751 hi tud esetleg valaki segiteni?
most installaltam fel.. elinditom
menu.. ranyomok a single playerre es "general protection fault...: hibauzenettel kilep...
-
#750 Crackfix_deviance -
Gandibá #749 Részemről bejefeztem, tudom hogy az én hibám de nem szeretem ha mutogatnak. -
#748 #678 -
DePreSsZYo #747 A crack-et honnan tom leszedni mert itt már nincs : http://imremagdi.freeweb.hu/dev-sptf.part1.exe :( -
Lifeforce #746 Nem vagyok cracker, csak a hálózati részével tudok buherálni Petko barátommal, de a kodokban nem tudunk mélyen beleturkálni mint egy cracker. -
#745 egyetértek
amúgymeg tökmindegy milyen kártya csak menjen
-
#744 Új rész. -
#743 "profi crackerre"
Life, ne legyél ennyire szerény! -
#742 Addig multi demó beficcen. :) -
#741 ez most uj rész vagy kiegészítő?! -
#740 Még mindig nem a szívem csücske az Ubi.
Úgy látszik még jobban fejlődtek a Raven után... -
DePreSsZYo #739 Hát akkor fasza :( -
Lifeforce #738 Köszi :)
Szóval ott tart a dolog, hogy lanban elvileg lehet játszani mert ott nem kér cdkulcsot.
Neten nem lehet rábirni mert kiküszöbölték az open ip parancsot is :(
Át lehet verni úgy, hogy indítasz egy szervert és say parancsal a "megfeflelő konzol" jön le kitörlöd asay-t és beírod az open parancsot.
Viszont vagy védelemből vagy rosszul crackelés miatt a cstlakozásnál ledob deskre :(
Most mással próbálkozunk (kiiktatni a cdkulcs ellenörzést) de ha ez sem megy akkor egy profi crackerre kell bízni ami azt jelenti, hogy lehet, hogy nem lesz multi :(
Max a demóval alakítunk valamit ha kijön -
#737 Hehe, lehet, hogy az OTP is szponzorálta az UBI-t, nemcsak az Ericsson??? A menünek határozottan OTP-s bankkártyakiértesítő levél fílingje van... -
#736 mivel cd kulcsot kér.
de tud valaki cd kulcsot egyáltalán, mert a warezes nfo fájban nem volt, ahogy máskor szokott... -
#735 Most fejezzétek be, ha kérhetem.
Semmi szükség itt az anyázásra. Az első rész topicjában sem nagyon volt ez divat, kérlek titeket, hogy itt se legyen.
Oldjuk meg együtt a felmerülő problémákat.
A CB-s srácok meg igencsak értenek a multi részekhez.
Nem beszólni nekik! -
DePreSsZYo #734 Szóval nem megy a multi... -
Gandibá #733 Sorry, de akkor meg te se nézzél engem le ilyen hülye szmájlikkal körítve..