Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
onnan tudom hogy nem volt senki, mivel utána futkostam a táborban, egyébként én is egyesével kaptam el mindet... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

grebber
Nem értem ezt a gamet.
Most nem engedi elinditani a gamet mert kiirja hogy kell a cd pedig eddig játszottam vele lol. Felkell tennem mégegyszer!

Next PC upgrade: 2022

mikor szoktatok gémelni hogy akkor tájt menjek fel.
köszi a helpet most má megvan😊
hykao
Azé' nézz szét, mert a táborban vannak magaslesen õrök, kutyák stb.
Én egyébként egyesével szép lassan elkaptam mindenkit.
kész a szerver aki akar az jöjjön be 81.182.154.66

Tikal
pedig nem, táborban is az utolso embert alig birtam kinyirni, mert belellõttem és már szolalt is meg a riaszto, és löni nem lõtt, látni nem láthatta senki, és még a rádiohoz sem volt ideje nyulni... csak összeesett, aztán két másodperc mulva már szirénáztak is... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

81.182.154.66

0ppika
IP?

http://epica.nl

hi all
akar majd valaki gamelni ?
van mûködõ szerver 😄

hykao
Ez így nem igaz! Csak akkor szólal meg, ha a madár is lõ egyet közben - mert az õ lõfegyvere ugye nem hangtompítós - vagy, ha még marad ideje rádiózni, vagy ha meglátja más, hogy holtan rogy össze.
nem tom de semmire se mész vele mert azon csak pb van ami nem sokat er torott verzioval...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Visszaolvastam és megtaláltam hova kell tenni a crackfixet,beraktam és jó.Egyépként nem tudom utólag felrakni a4.cd tartalmát?

0ppika
.hu

0ppika
#scpt

tök rendi hogy nyomtad ezt a linkt de nekem csak azt mond emg hogy hova és mit irjak be hogy belépjek aba a szobába vagy mitomén hogy hivják ahol tudok másokkal dumálni ezzel kapcsolatban😊kösszi😊
Tikal
egyik legidegesitobb amit nem javitotak és már az elozoben is volt: elkezdek loni vkit, osszeesik, majd megszolal a riaszto, tehát ha nem fejlovést adok akkor tuti megszopom....

Adi
Google ennyit beírtam:
"Mirc beállítás"
És kiadta ezt az oldalt:
Mirc beállításai <- Ez egy magyar oldal. Ha ebbõl nem tudsz rájönni.... akkor akkor szólj.. de olvasd végig...

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
VHáááááááá

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

vki irja már le hogy ircen mit és hová kell bepötyögni hogy feltudjak menn idumálni és multizni vkivel..lécccciiiiiii mondtatok itt vmi quakenetet meg nem tom én milyen csatit.segiiitsteeke
rezsofiz
1.1-est es a fixet felraktad?

sazl : c

Most raktam fel a játékot,rendbe felmegy,de amit rámegyek a Single Playera kivág az asztalra,és elindit magátol egy másik játékomat!
Mi lehet a baja?

jopofa gém,kinyirok mindenkit itt a végén még az idõ se számol vissza de amit kinyirom azt a csávot soth vay hogy hiják,ekezd vissza számolni,amikor meg letelik az idõ azt mondja hogy soth eleresztette a virust,pedig már ott fekszik holtan.
Lacc
Jah.
elöször probáld meg az imahget bemountolni es ha az is ezt adja akkor szarul szedted le

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Sziasztok!Telepitem fel a játékot:1CD felmegy semmi gond,2CD felmegy semmi gond,3CD berak és ezt a szemetet adja a pofámba:"Component transfer error.Component:Video files,File groups:-,File:-,Error:Katasztrófális hiba."A katasztrófa az volt,amikor anno eldöntöttem,hogy veszek egy személyi számítógép készüléket.Egyébként a HDC-rõl szedttem le.Na most mi a túró baja lehet neki.Rosszul írta meg a 3CD,vagy eleve hibás lehet a dc oldalán.Aki találkozott hasonlóval,legyen oly kedves és segítsen ebben a KATASZTRÓFÁLISAN nagy ERROR-ban!
grebber
Huh én már karnyújtásnyira voltam a multitol de látszik isten se szeret.Végre eljutok a mircre szenvedtem mint állat szépen elmagyarázzák szájbarágosan "kösz is mindenkinek" erre nem látom a szervert és az enyémet sem látják.

Egyébként übergame ez de nagyon.

Next PC upgrade: 2022

lécci srácok vki szánja rá magát hogy elmondja nekem hogy hogyan kell használni az irc-t,könnyikönnyi
CarajoEsp
Sajna mennem kell el ,de estefele még remélem leszek. Sorry

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

CarajoEsp
Sorry emberek kivágott a gép, nem is tudtam már írni semmit.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Rincewind
Carajo miért léptél le? 😞
Hmuda
Mellesleg Lacc, épp a fejed fölött lógtam a gerendáról, és onnan lõttelek a leges legvégén. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Carajo, mi történt?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ok

rezsofiz
GIT-nel configuration menube.ott van hogy host or IP.oda kell.

mert console az nincs

ja és az ip-t amit majd adnak ha adnak azt hova kell beírni ?

rezsofiz
Biztos nem csinalt meg senki se szervert.

már bentvagyok beis írtam hogy tudna e nekem valaki adni ip-t de nem adtak 😞

rezsofiz
#scpt.hu szobaba azert kell menned hogy ott elmondjak neked.

tudnál nekem mondani ip-t ?

oksa

a pacht,crackot meg a progit leszedtem és úgyan úgy megcsináltam mindent ahogy oda le van írva

Malakai
De ehez kell csinálnia valakinek szervert, mert IP megadással megy.
Járjál te is a Quakenet irc-re, a #scpt.hu szobába!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Igen, mivel az UBI cd-key ellenõrzést csinál. A feltört játékkal csak LAN-ban lehet játszani. Azon az oldalon egyébként ez is le van írva, ami be lett linkelve, ne csak írj, olvass is! Ott van, hogy LAN-on lehet és hogy a GIT program létesít LAN kapcsolatot a gépek között, amiután már LAN-on fog látni szervert.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

rezsofiz
Ha teljessel jaccol,nem demoval,akkor nem tudsz felmenni. Ezert hasznaljuk mi is azt a megoldást,ami az emlitett oldalon van leirva.

akkor most akárhogyis felakarok menni sehogysem fog menni ?

nem

rezsofiz
De mondom hogy hiába csinálsz accountot,cd-kulcsot fog kérni. Eredetibe van meg neked?

az elöbb beírtam 1 másik nevet és ezt írta ki Could not access UBI.com service