4097
-
#92 Egyébként 3 orosz helyszín, és az alapjáték sztorija után játszódik... -
#91 Most már aztán tényleg jóiccakát! -
#90 Hopp, 3 pálya sem rossz. Elindult... -
#89 Az NFOrce fórumába kicsit beleolvastam.
Ez a Mission Pack az amire gondoltam: a 3 bónusz pálya... -
#88 Jó éjt, neked is! -
#87 Mentem aludni, dolgozni is kell holnap. ;)
Jó éjszakát! -
#86 ...de, plusz 99 990,-ért -
#85 Éjjellátó nincs hozzá? -
#84 Hát igen, már hallottunk volna róla! -
#83 9990,-
Kapsz hozzá egy Splinter Cell táskaszerűséget is. -
#82 Remélem jó sok új küldetés :) -bár erre elég halovány az esély... -
#81 Mennyi most az a boltban? -
#80 Még várjuk meg, hogy mi is ez valójában...
Ha a CE lesz, akkor aki szerette a Splinti-t, érdekes lehet a 3 pálya is, ameddig nincs Pandora T.
(Pár képet, meg infót benyomtam a Splinter Cell topicba anno a CE-ről9 -
#79 Mondjuk érdekes, mert beraktam a bónusz cd-t, és megnéztem a méretét: 700 mega alatt van,
viszont az NFOrce-on lévő stuff 55x15mega...
...esetleg a méretkülönbség lehet az image formátum miatt is
Majd kiderül mi is ez valójában... -
#78 Szerinted érdemes foglalkozni vele?
-
#77 +XIII és PoP tréler, valamint valami olaszos hangzású névvel büszkélkedő úriember által készített Splinti video betét -
#76 Collectors Edition:
- alapjáték
- 1.3-as patch
- 3 új pálya (lásd: Splinter Cell topic) -
#75 Vagyis? -
#74 Hmmm...mission pack???
Ez szerintem inkább a CE bónusz cd-je lesz... -
#73 Kijött vazze. -
#72 Nem tudok róla. -
#71 Van valami infó arról, hogy hány küldetést tartalmaz majd? -
#70 Hmm, új képek (nem a legjobb minőségűek), amiből még valószínűbb, hogy a fegyver a kézben már full FPS nézetű lesz: GAMESTAR -
#69 Én is megnéztem a videot!!!A mozgás eléggé überkirályra megcsinálták!!! -
#68 Zsír nagyon! -
HoTDoG #67 Jaja remélem így is lesz!
Ha a HL2-vel, meg a többivel 1ütt jön ki, akkor nem fogja érdekelni az embereket. -
cyrus #66 Megnéztem a videót...lekommentálnám : OOOOBAZEGH ! -
cyrus #65 Nemis a graffal volt probléma... :) -
#64 Szerintem nem nagyon változtattak a grafikán de jo lesz az biztos!!!!!! _______S.T.A.L.K.E.R______
-
#63 Hát emberek, nem tartom kizártnak, hogy a DOOM3-ak, STALKER-ek, meg Half Life 2-k mellett Sam Fisher barátunk szép csendben az élre lopózzon a sötétben...
...már csak azért se, mert ez már márciusban kijön, akkor pedig még a többieknek se híre se hamva...
(tudom, tudom nehezen lehet összehasonlítani őket, de amíg várjuk az ászokat, lehet, hogy beüt a royalflös...) -
#62 Hangulatos a videó, sőt, nagyon ütős :) Fog tetszeni. -
HoTDoG #61 Az új videót INNEN leszedhetitek!
Eszméletlen jó a videó, és sztem a játék is az lesz :). -
#60 Új, 60 megás trailer, mindjárt leszedem, és ha van valami új infó benne, írok róla. -
#59 inó=infó -
#58 Érdekes inó magyarul az új AI tervekről a HC Gamer-en. -
cyrus #57 Hát, nem pont erre gondoltam..... bár nekem már az egy kihívás volt (amit jónak is találtam a simában) hogy nem kell feltétlenül megölni az embereket.. szerintem, ha én csinálnám, beleirnám hogy itt ha leütök vkit berakhassam a szekrénybe... vagy egy fiókba -
#56 Lehet. A lentebbi vonatos képek alapján mehetünk majd alul, a kocsikon keresztül, a tetőn, és a szegélyen függeszkedve... -
cyrus #55 Átírják az egész AI-t vagy csak módositják ? Engem a pályák érdekelnek, birnám ha a pályák végigvitelére lennének alternativ megoldási módok is, nem csak egy útvonal :(( -
#54 Kiváncsi leszek az új AI-ra!
Bővebb infó: MegaGames -
cyrus #53 igen... a multi érdekes lesz, mert az AI néha csomó nyilvánvaló dolgot ne vett észre (pl ott állok az árnyékban és a éjjellátom világit mint atom...stb.) De a Multi része tényleg a hangtalanságról és lopakodásról fog szólni :PP