4097
-
#132 Az UBI még a hivatalos megjelenés előtt (március vége) ki akarja dobni a demót!!! -
#131 Mégis marad Ironside szinkronhangja (Sam Fisher). -
#130 Új zene, és szinkron infók netszerte, pl: HC GAMER -
#129 -
#128 Márciusban fog megjelenni, és nyugodtan hívhatod Splinter Cell 2-nek!!!
Lesz benne multi is. -
#127 jo lesz a game... :D -
#126 Jaa szóval ez a Pandora még meg se jelent? Pedig teljesen azt hittem... -
cyrus #125 a pandora tomorrow asszem önálló gamma lesz de erről hykaot kérdezd. a kiegészitő egy un. collector's edition rész, +3 pálya. meg lehet venni az eredeti játékkal is, de promo akciokban is adják, lsd pl 10db-os sony cd-k (párral lejjebb) de ez csak az eredetivel fog működni (természetesen kell hozzá a Splinter cell alap gama) -
cyrus #124 van ilyen mission pack, warezos verzióhoz warezos mission pack kell amit pl a hdc warezről is leszedhetsz (hdc.atw.hu) ez műxeni fog, mer van rajta crackes exe -
#123 Segítésetek már nekem plz. Most akkor van ez a SCell Mission pack, ami 1 cd, rakta van az 1.3-as patch meg +3 küldi. Meg akkor van külön még ez a Pandora Tomorrow?
Egyébként ebbe a mission packba a 2. missionben mikor leállítom a komresszort, hogy feljöjjenek a tengeralattjáróval, hogy jussak ki abból a szobából, ahonnan leállítottam a kompresszort? -
#122 meg. -
#121 Nem sürgetlek de a Pandora előtt meglessz7? -
#120 most csinálom. -
#119 Hát elég szar minőségű volt, de jobban lehetett látni az ellenséget. A kiegészítőt nem tudtam feltenni, valami verziószám nem tetszett neki. Ahhoz is van magyarítás? -
#118 Ez egy homályos szar! Ez még Gforce2 szintű kártya, le van butítva a grafika!
Amúgy dobd rá a magyarítást a játékra! -
#117 Bocs majd legközelebb oda írok. Ezeket nézd meg, ez MX400-al készült, tök messziről is vörös a testhő, az előzőn meg épphogy csak zöld.
-
#116 hehe, mi van veled ez minden kártyán így néz ki.
De amúgy a Splinti topicba tessék ezeket írni! -
#115 Na mondom előszedem a régi Splintert és játszogatok egy kicsit, meg felteszem a kiegészítőt. Sajnos a hőkép elég szar a videókártyámmal (FX 5600), még annak idején geForce 2 MX-el is szebb volt :( Csak nagyon közelről látszik igazán a meleg szín. Esetleg van valakinek FX 5600-osa?
-
#114 De, szerintem. -
#113 A Splinter Cell nem alapból ikszbokszról jött? -
#112 nincs mit -
#111 Kössz. -
#110 Márciusban. -
#109 Amúgy mikor jön ki? -
#108 Hehe, késik a játék...
...de csak PS2-őn, és GameCube-on!!!
Remélem ezt nem fogja "megenni" az Xbox, mint a Deus Ex 2-t... -
#107 Új képek, többek közt az 576-on! -
HoTDoG #106 Új multi videó a játékról. Én spec most töltöm, 110 mega, de ez mind a multijátékról szól. Állítólag érdemes leszedni...
INNEN -
cyrus #105 ehhh, ugy látom ez az arc 2-vel alattam ARGUS szemekkel figyel :)) (hu de gyenge, már szégyellem is magam) -
#104 Új in-game video az IGN-en!
Az egyik küldetés végéről.
Vonatos... -
#103 -
#102 Marslakó -
#101 Mi ez, valami küklopsz? -
#100 -
#99 GenGamers-en!!! -
#98 HOL? -
#97 Új képek a GenGamers jóvoltából. -
#96 Úgy láttam, nincs. -
#95 Van valami különbség az eredetihez képest a pályákon kívül? -