4097
-
#172 hykaoval elkészültünk nagyszabású Splinter Cell: Pandora Tomorrow cikkünk singleplayer részével. Az altopicban megtalálja mindenki.
Hétvégén reményeink szerint jön a multi cikk, addigra talán a demó is a kezünkben lesz. -
#171 és?
kommentáltam
grrrrrrr
-
#170 #163 -
#169 A héten jön két demó (SP, MP - de király!), v. jövő héten jön a full
március 26.
Charm of War Oxygen
Far Cry Ubisoft
Splinter Cell Pandora Tomorrow Ubisoft
Dead Man's Hand Atari
Colin McRae Rally 4 Codemasters
Cold War Conflicts GMX Media
-
#168 Hmmm, megmondom őszintén, egy dolog nem tetszik: az egyjátékos mód képernyőjén a különböző jelzések: egészség-szint, láthatóság kijelző, aktuális fegyver stb.
Ez valahogy rikítóbb lett, mintha többet takarna a képernyőből, és valahogy olyan gagyibb látványra, mint az elődben volt...(rohadt konzolok...)
Egy reménység maradt ezügyben -> talán nagyobb felbontásokban kisebbek lesznek az ikonok...talán... -
#167 Jönne MÁR -
cyrus #166 Még nem tetted meg vazze ? Eddig hol volt neked ? -
#165 be is teszem a kedvenceim közé a topicot -
#164 jeee, már alig várom -
#163 Demó, még ezen a héten!!! Single, és Multiplayer is!!! -
#162 forrás:gameronline
"Elkészült a Pandora Tomorrow
2004. Március 08. | Napi hírcsokor - Grusi
Sam Fisher rajongóinak, valamint a lopakodás és rejtõzködés mestereinek minden bizonnyal szép nap ez a mai, hiszen végre elkészült a Splinter Cell: Pandora Tomorrow, s március 25-ik napjától a boltok polcairól köszön majd vissza a vásárlókra. A játékkal kapcsolatos információkért érdemes ellátogatni a hivatalos honlapra, mely - a produktumhoz hasonlóan - igencsak attraktív darab!"
-
#161 jaja -
#160 Arany -
#159 Pandora Tomorrow Demo hamarosan
PC - 2004-03-05 09:26:00
Ha minden igaz még megjelenése elõtt ismerkedhetünk Sam Fisher bácsi legújabb kalandjaival, ugyanis az Ubisoft a Pandora Tomorrow boltokba kerülése elõtt szándákozik publikálni a játék demonstrációját, melynek pontos paraméterei egyelõre ismeretlenek. Az összes platformra érkezõ produktum egyébként már a hónap végén a boltok polcain fog díszelegni, így az uraknak sietüniük kell, ha még idõben szélnek szeretnék ereszteni a demót.
Info: 576 Online -
#158 két új videó jött ki, a multiplayer rész bemutatására (érdekes, az már egyszer biztos) -
#157 Ahogy nézem a mi időzónánk szerint este 6-kor kezdődik a kérdezz-felelek. -
#156 Holnap - március 4-én csütörtökön - a játék producere irc chat-en élőben válaszol minden kérdésre!!!
Akit érdekel kukkolja meg: link -
#155 Ha tartják magukat az eredeti elképzelésekhez - és egyelőre nagyon úgy tűnik - akkor kb. két héten belül ki kell jönnie. -
#154 Ja tényleg jöhetne már! -
#153 Jöjjön má' a demó kifele, minél előbb! -
#152 Én is szétnéztem, de én tök véletlenül :) -
HoTDoG #151 Ténleg nagyon szupi az új oldal. -
#150 Kicsit szétnéztem az új hivatalos oldalon.
Dícséretes! Bővelkedik az információkban.
A multiról is elég sokminden kiderül.
Írnak az összes helyszínről (még webcam is van), szereplőről, a sztoriról.
Pár nap múlva elérhető lesz egy online tréning is az oldalon. -
#149 ja, hogy arra gondolsz.
ha lassan mentél utána, nem fordult meg a tag, és akkor elég volt egy ütés is.
vagy előbb kábítólövedék (amitől amolyan mortal kombatos kivégzés előtti hullahopp karikázós mozdulatokat ír le a tag...LOL), majd egy állas... -
#148 Amikor lopakodtál valakihez az megfordult te + megprobáltad könyökkel álba verni.Ez 10-böl neked hányszor sikerült?Amire SAM felált a másik már lőtt is. -
#147 "ugyan olyan lassan üt mint az alap GAME-ban"
ezt, hogy érted? -
#146 Megnéztem.KIRÁLY (nekem úgy tünt,hogy ugyan olyan lassan üt mint az alap GAME-ban.) -
#145 Ja, és mostmár szinte 100%-ra vehető, hogy márciusban újfent lopakodhatunk... -
#144 Megújult a hivatalos honlap. Új képek, háttérképek, videók. A történetről is olvashatunk. -
#143 bizony. -
#142 ...mint az első részben. -
#141 ...amiből úgy tűnik az átvezető animációk ebben már nem olyan gagyi minőségűek lesznek. -
#140 Komoly minőségű új trailer!!! -
#139 De az oroszok képek alapján is tudnak gamet csinálni ŐK BEFEJEZIK! -
#138 Ennek érdekes módon nem "szivárgott ki" se az alfája, se a bétája, sem pedig az omegája -
#137 Az orosz régiokban már kapható! :D
Csak hülyültem! -
#136 LOL, a hivatalos megjelenés előtt??? -
#135 ne a demót dobja ki hanem a fullt!! -
#134 ja. -
#133 Már ideje lesz.