4097
-
mikulas16 #4097 tiszteletem.
reménykedem hátha van valaki aki még játszik evvel a játékkal.
eredeti a játékom és szeretnék összehozni egy magyar játékosokból álló csapatot akik online játszanának
felajánlom a ts3 szerverem 2 szobáját ha lenne kedve valakinek játszani.
elérhető vagyok skype:mikulaas16 néven. csak írjátok be,hogy splinter cell miatt kerestek.köszönettel:miku -
kjhun #4096 Mivel egy-páran nyavalyogtatok magyarításért, tessék itt van.
Egy oldalon találtam, nagyon friss.
Tom Clancy's Splinter Cell Pandora Tomorrow Teljes Magyarítása letölthető!
Ez csak a magyarítás, nem a teljes játék!
Magyar felirat és textúrák és szinkron (a videók is), csak az egyjátékos részének a fordítását tartalmazza. A telepítő learchiválja a játék eredeti fájljait a magyarítás telepítése előtt, és utána telepíti fel a magyarítást, és amikor eltávolítod a magyarítást, visszaáll az eredeti állapot.
Megaupload: Part1 Part2 Part3 Part4
Rapidshare: Part1 Part2 Part3 Part4
Hotfile: Part1 Part2 Part3 Part4
Nem teszteltem, de állítólag jól mükősik, és azt írták róla, hogy még le is archiválja a telepítés előtt, az eredeti fájlokat, nég mielőtt felülírásra kerülnének, ha eltávolítod, akkor visszaáll az eredeti állapot. -
at16 #4095 csáó
"Elhagyatott kikötő
A bázison kérdezzük ki az irányítópultnál lévő embert, majd rejtsük el, és menjünk tovább (A tengeralatjáróhoz egy függőlift visz, ezzel jussunk szépen oda, közben el kell intézni pár rosszfiút.")
kikérdezem a csávókát elmond mindent,de ha leütöm vége a játéknak :S
-
#4094 canyourunit.com -
#4093 Hát nagyon kérdéses a dolog...de van demó a játékból. Szedd le, és kiderül. -
Desiro #4092 Sziasztok ! Azt szeretném megtudni hogy a Splinter Cell: Pandora Tomorow elfut e a gépemen akadozás nélkül. Gépem adatai:
Intel(R)Core(TM)Duo CPU T2450 @ 2.00 Ghz 2.00 Ghz, 1 Gb RAM
Grafika:(ezt nem tudom lefordítani)
Intel(R) Graphics Media Accelerator Driver for Mobile Report
Report Date: 10/28/2009
Report Time[hr:mm:ss]: 15:54:08
Driver Version: 6.14.10.4543
Operating System: Windows XP* Home Edition, Szervizcsomag 3 (5.1.2600)
Default Language: Hungarian
DirectX* Version: 9.0
Physical Memory: 1014 MB
Minimum Graphics Memory: 8 MB
Maximum Graphics Memory: 128 MB
Graphics Memory in Use: 10 MB
Processor: x86 family 6 Model 14 Stepping 12
Processor Speed: 1995 MHZ
Vendor ID: 8086
Device ID: 27A2
Device Revision: 03
Videókártya: Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset Familyide
Előre is köszönöm! -
#4091 Szerinted nem láttam? Megoldotta? Sose lehet tudni... :D -
#4090 eh, nézd már meg mikor irt -.-, majdnem 2 hónapja, már rég megoldta :P -
#4089 Szia!
Akkor nézd meg a youtube-on.
Nem vagyok benne biztos, hogy jó vidit mutatok-e meg, de talán ebben megtalálod a megoldást.
KLIKKELJ! :) -
totus #4088 Hello!
Elakadtam az indonéz mapon!Sadono-t kell kihallgatnom bent áll egy szobában kamera van mellette az ajtó felett, én kint állok,hová lőjem a kis kamerát?Próbálkoztam sadonoval szembe a falra lőttem rá zoomoltam sadonora de nem akarja lehallgatnia beszélgetést!!!SEgítség! -
#4087 valakinek van ehhez a játékhoz egy 100%-os mentése előre is köszönöm. -
D00M #4086 Sziasztok, Vista alatt vhogy működésre lehet bírni? -
tommy19940827 #4085 az emailem [email protected]
msn [email protected] -
tommy19940827 #4084 Hello nekem lenne kedvem Hamachin multizni ugyhogy én benne vagyok!:D:D -
#4083 Akinek nem ment dual-core procival a game a szokásos megoldás: elindítod a gamet, aztán ctrl+alt+del, affinitás beállításai és letiltod az egyik magot, nekem így fagyás nélkül ment. -
#4082 Amikor a kódot kell tőle megtudni? Én csak simán mellé (asszem mögé) löttem. -
adam333 #4081 Kérlek vki az én kérdésemre is válaszoljon:
Nem tudok tovább jutni azon amikor kamerát kell kilőni.
Kilőttem már ezer helyre de Sadono meg a másik meg se moccan.
Láttam volt egy oan hsz hogy lődd a zöld mohára ,na de én oat se látok.
Kérlek vki segítsen.
-
#4080 Talán a dual core miatt (de csak tipp) -
jaki88 #4079 Ja még egy kérdés, az miért van hogy befagy a játék az első videó után? A splinter cell 1-nél is ugyanezt csinálja. Mi lehet a gond? Előre is köszi. -
jaki88 #4078 Uhh, köszi szépen, hát akkor érthető miért nem ment:). Na mindegy remélem a chaos theory-nak még megy a multi része. Mégegyszer köszi. -
#4077 Remélem nem leszel nagyon letörve, olvasd el ezt link -
jaki88 #4076 Sziasztok!Én megvettem eredetiben a trilogy-t és a pandora tomorrowal szeretnék neten játszani, frissítettem is 1.31-es patch-el, és amikor beakarok jelentkezni azt írja, hogy nem kompatibilis, pedig ez a legújabb patch, szal nem értem. Mi lehet a gond? Ja és magyarítást hol találok hozzá, mert sajna ebben a trilogy-s kiadásban az angol verziók vannak? Előre is köszi. -
zozo88 #4075 Sziasztok!
Valaki tudna segíteni????
Lax international airport-on vagyok (Dili Timor/level) és az a feladat,hogy azonosítani kell Soth-t a jegykezelő területen csak nem értem, hogy hogy???? Én pedig az elsőn vagyok de sehogy se tudok lejutni vagy innen azonosítani..
Előre is köszönöm, rem tud segít valaki.
-
adam333 #4074 Hali!
Nem tudok tovább jutni azon amikor kamerát kell kilőni.
Kilőttem már ezer helyre de Sadono meg a másik meg se moccan.
Láttam volt egy oan hsz hogy lődd a zöld mohára ,na de én oat se látok.
Kérlek vki segítsen. -
#4073 hát ez remek de most egy vasam sincs (most vettem mp4-et) de akkor megvárom a húsvétot -
#4072 Itthon magyarul jelent meg... Meg kell venni. 1500 forint igazán nem sok érte: KATT ...vagy itt van még olcsóbban: KATT -
#4071 a magyaritások porton is néztem de 404-es hiba van -
#4070 olvastam hogy már van hozzá magyarosítás de nem találom plííz hellp -
tomee92 #4069 helló!
hamachin keresztül nem lehetne játszani???
lan-ban megy de 2-en kicsit unalmas ezért kéne még pár ember!
akinek lenne kedve az írja ide és megadom utána az msn-em
de nem biztos hogy menni fog:S
csá
-
ropiharcos #4068 Az előbbi üzenetet erre írtam:
Éljen Deviance!!
Ezzel már megy a game!
SPLINTER.CELL.PANDORA.TOMORROW.V1.0.ENG.DEVIANCE.BACKUPCD.ZIP (1.6MB) :) -
ropiharcos #4067 És honnan a ..csából kell letölteni te szerencsétlen Barom?! Beírod ide a nevét a linkjét meg nem?! Nincs annyi eszed hogy ideírd hogy ne'b..meg innen letöltheted?! -
#4066 kicsit utána jártan az internetes játékal kapcsolatban és ezt találtam :(
link
-
#4065 visza tértem a játékhoz :) milyen jó a nagy gépemel teljesre rakni mindent :D, kár hogy nem tudok multizni interneten -
#4064 Helyes! -
#4063 Tessék, mostmár látszik... :) -
#4062 Nem látszik a Banner!!! -
sada67 #4061 ha jól emlékszem az eér görgő gombját tekergesd, az sikerülhet
szia -
#4060 Hello.
Pár napja szedtem le a játékot szinkronosan.
De van vele egy kis gondom.
Nem találok a játékban olyan menüt hogy kilépés.
Azóta nem is játszottam vele pont emiatt ... csak akkor az elejét néztem meg.
Már az összes gombot végignyomkodtam a bill. de semmivel se tudok kilépni csak úgy ha újraindítom a gépet. :(
Ilyenkor mi van? Lehet kaki a játék amit leszedtem?
... nem igaz hogy nincs benne kilépés menü ... -
maka2 #4059 helo! Melyik gombbal lehet futni??? Mert nincs a beállításoknál bent és vicc hogy egyfolytában csak sétálni tudok..... -
#4058 Rá lehet erőltetni, de nincs értelme, mert egyrészt átvilágítanak a textúrákon bizonyos fényforrások, illetve Sam meg szellemként tündököl a sötétségben élsimítás mellett... :)