5158
-
#121 Nincs mit -
#120 Thx Ferci -
Nyiri #119 Balesettel talalkoztatok mar? Most nem ugy van mint korabban. Mondta randion egy csako, hogy a 70-s uton karambol van. Epp arra mentem es elertem. Nagy dugo es az uton felborult egy kamion :P Lol volt. -
#118 Igen -
#117 CS!
zip-ként vissza csomagolod majd átnevezed scs-re és kész? -
#116 Hardon a zsaruk jobban odafigyelnek a kreszre? Márcsak azért mert én Easy-n lazán átmegyek 60-al a piroslámpán meg dupla záróvonalon előzöm meg a fakabátot, de semmi büntetést nem kapok, csak ha nekimegyek az egyik rendörautónak, vagy ha huzamosabb ideig haladok a szembejövő sávban.
Ja és ma volt egy poén. Éppen asztalokat vittem Washingtonból Miamiba, és alig volt benzinem. Pont útba esett egy benzinkút, úgyhogy gondotlam hátha elérek adig. Nos egy rövid emelkedő tetején volt és pont a lejtő elején fogyott ki a tartály. Éppenhogycsak fel tudtam gurulni és kézifék nélkül pont a töltőikonon álltam meg. -
#115 San Franciscoba a Golden Gate hídon mentem be, Washingtonban én a Fehér Házat nem, de a Kongresszust láttam, Los Angelesben ott volt a nagy Hollywood felirat (vagy Friscoban, nemtom már, ahhol a való életben is van). Szóval szvsz nincs gond a nevezetességekkel. -
#114 Na azóta rájöttem ,hogy változik a kereskedőknél a kamionkínálat. -
#113 Seattle -t megnéztem ,tényleg jó de nem árultak Kinetic2T2 –t úgyhogy nálam még mindig NewYork a legjobb. -
#112 Washingtonban ott a fehér ház NewYorkban a szabadság szobor mondjuk több most nem jut eszembe ,de olyan nagyon sokat nem is nyomultam még. -
#111 Vállalkozó kedvűeknek ajánlom ,hogy pillantsanak bele a Játék/aa/ -ben található „base.scs” fájlba.
Ez egy egyszerű zip fájl szinte minden a játékkal kapcsolatos dolog benne van a kamionok és utánfutók festései ,zenékSTB.
A festésnél az a gáz ,hogy mindkét oldalon ugyanaz a kép van tehát egy szövegnél az egyik oldalon fordítva van a felirat.
Mondjuk ez se ronda. -
#110 ok mükszik -
#109 nyomod a gazt, aztan ahol ugy erzed elengeded es gyorsan nyomsz egy c betut (alapbeallitasban), es onanntol nem kell taponsod a gazt:) -
#108 Igen igen de melyik programban nincs hiba?
-autópályákon kötelező lett a mérlegelés.
ez tényleg igaz mert az usa-ban erre nagyon harapnak!
meg ez Orosz cég és ha jól tudom ezt csak ők aknázták ki pedig több cég is csinálhatna ilyen progit, hogy legyen választék. -
#107 Előre örültem : kapcsolathívási hiba :( -
#106 Leköteleztél köszi szépen ! -
#104 Vki mondjon 1 helyet ahonnan ingyen beleht szerezni ezt 1 progit mert nagyon kéne de DCn nincs :(((((((
PLS HELP ! -
#103 Ez igy jó ahogy van fassza lett!!!De hogy lehet beállitani mondjuk egy fix sebességet? -
antijedi #102 hát amit jonak irsz nem mind jo szvsz
ez hogy a terképen auto bejelol mindent mint a hülyegyereknek nem tul jo szvsz, előzőben pl pont azt élveztem hogy direkt nem vettem gps-t és térkép alapján tájékozodtam, igy kicsit életszagubb volt... -
#100 És mi kell hozzá hogy feltudj valakit fogadni?Pénzen kivül? -
#99 És mi kell hozzá hogy feltudj valakit fogadni?Pénzen kivül? -
#98 Veszel vasat a géped alatti slotba és ott hire... -
#97 Még nem próbáltam hogy lehet felfogadni valakit? -
#96 Sajnos nincs benne alvás, pedig az előző részben az is jó volt, hogy ha jó fuvart akartam, csak álomra hajtottam a fejemet és mikor felébredtem már voltak új fuvarok, most meg el kell vinni ami van. tényleg valaki próbálta már mennyit kell várni, míg új szállítmány jelentkezik egy-egy helyen? -
#95 Dealer Seattle és egy Houston-nál is van.
Seattle-nél vannak már jó vasak is :) -
#94 nem tom beirni a kódokat...help....
driverz -- meet all drivers
dealerz -- meat dealers
moneyz -- sets money
asszonja .:in the game press the ~ (tilde) key to display the console. Type in one or all of the following cheats -
#93 nem tom belőni kormányra ! tipp??látni látja de nem reagál semmire.uez a kormány müxik minden többi autós játékban... -
#92 Nekem legalábbis eddig nem volt pedig már 1 jópár éjszakát átvezettem. -
#91 kár, pedig az előző részben tök jól meg volt oldva. Kép elsötétül, ásítás, tök király volt. Biztos nincs ebben a részben? -
#90 Ebben szerintem nem kell aludni. -
Nyiri #89 hogy lehet aludni??? hol jelzi hogy almos vagyok? -
#88 Leszedtem és nagyon ász. Én is úgy voltam, hogy na még csak ezt, na még csak ezt. Mondjuk kicsit zokon vettem mikor a gép lenullázta a presztizsem egy felbontásváltás után. :( -
#87 el is fogsz aludni a kormanynal, szoval eleg hosszuak az utak:))) -
#86 Ha yol emléxem, van csikágó alatt az 55-ös úton is egy dealer -
#85 Kiprószáltam én is ez a játékot.
Meglepődve tapasztaltam ,hogy nagyon szórakoztató és alig bírom abbahagyni (na még ezt az egyet elviszem ,na még ezt is ,na még…).
Egy Dealer San Francisco hajtű kanyarba (ha a megvehető kamionok nem random dönti el akkor a NewYork -i jobb). -
#84 Miami alatt a tengerparti út mentén is, a csücsök környékén... -
#83 New York-nál a 70-es út felé van egy truck dealer!!! -
#82 Klassz gém!!!
Elvágtam az ujjam, de nyomom a játékot ezerrel!!!
Imádom!!!
Csak a speckó cargo-k elég hülye helyen jelennek meg!!!
Épp félúton vagyok cuccal valahova... :)
Új kamion kéne!!! Hol lehet ilyen árusokat találni??? -
#81 Sütemény játék!!!
Bár az előző is tetszett! Tetszik még, hogy a kommersz fuvaroknál nincs időlimit (free mód).
Valaki vett már fel speckó cargo-kat??? Gyanítom az növeli a csillagokat... :)
Hol lehet új szekeret venni??? -
#80 A Progi tényleg jobb lett szerintem is.
az utak nagyobbak nem 5 perc :)