5158
  • Charly
    HELP!!!Sziasztok hc cuccot hogy lehet szállittani???Leugrik mindig a csillag kb fele!Kell venni valamilyen engedélyt?
  • antijedi
    nah ez amr közelit de az enel is sotetebb szokott leni :P
  • Charly
    Sziasztok hc cuccot hogy lehet szállittani???Leugrik mindig a csillag kb fele!
  • Alexease
    De ez a tuti;) Foleg szakado esoben autopalyan, ablaktorlovel;DD
  • antijedi
    re brightnessel nekem is gondom volt, kondolom drydennek is ez lehetett:
    nekem sötétben gyk az a terület látszodot amit a lámpa megvilágit közbetlen, azon kivül full fekete képernyő és csak a táblák láccanak...
    kb addig látam el mint az alsó képen a zárovonal vége joboldalt (ahonet szagatot lesz na nem végevan... :P)
  • Hmuda
    Egy éjszaka full Brightnessel:

Egy éjszaka normál Brightnessel:

Melyiknek van több értelme? Szvsz a sötétebbiknek, mert az jobban visszadja a ahngulatot.
  • Rincewind
    Próbálkozgatom a játékkal és tetszik, bár eddig még nem igazán ástam bele magam.
  • Hmuda
    jaja dehogy. Cak a legnagyobb autopályák, meg a legeslegnygobb városok. A városok alapszinten vannak megcsinálva és a gépigény mai szinthez mérve elfogdható.
  • Ruffi
    Te figyi ebben egész amerika benn van összes ut meg minden???
    VÁrosok mennyire vannak megcsinálva és mekkora a gépigény???
  • Charly
    Minden cég udvarába lehet kamiont venni!!!
  • Hmuda
    Megint vannak képek ugyanott.
  • neménvoltam
    nem is vagyok türelmetlen :)
  • neménvoltam
    Volna 1-2 kérdésem: Los Angeles környékén hol, és kb. mennyiér lehet új kamiont venni?
  • Hmuda
    nyomd meg az m gombot és kedved szerint válassz ki egy céget és menj el az udvarába, ott rátolatsz eg neked megfelelő rakományra, megnyomod a t gombot és elviszed a rendeltetési helyre a cuccot.
  • NF
    Üdv!

most szereztem meg, elindultam a városba a kamionnal csak azt nem tudom mit kell csinálni, hova menjek?
  • Fefe
    Az nagyon brutális lenne.
  • neménvoltam
    Volna pár kérdésem: Los Angeles környékén hol, és kb. mennyiér lehet új kamiont venni?
  • V-Storm
    Ja CS!
    A Windows Commander bejött köszi.
  • V-Storm
    Igen az nagyon jó lenne egy konvojba menni 4-5 en.
    remélem a Rig`N`Roll-ba már lesz MP.
  • Hmuda
    De jó lenne ezt multiban. Egymással lehetne rádiózni, konvojokba verődni. Hah, de jó lenne.
  • Hmuda
    Ja de azt vedd figyelembe, hogy ezek a képek nem a kontinens belsejében készültek. Legbelül zöldövezet van, szóval kicsit uncsibb, de a sivatag nagyon hasít.
  • Hmuda
    De hirtelen ám. Nagyon bejövős, csak sajna nincs rá időm. :DDD
  • neménvoltam
    Lehúztad otthon a redőnyt, és lekapcsoltad a villanyt? :)
    Ennél jobbat én sem tudok... esetleg a monitorodon állítsd át a brightnesst. Talán segít...
  • Hmuda
    Oops, gondoltam próba cseresznye. :DDD
  • Hmuda
    <strong>Pár kép!</strong> Fricska a brightness és műemléknézőknek. Semmi sem lett megváltoztatva, alap beállítások...
  • Hmuda
    Az nagyon lol lenne.
  • Hmuda
    Amúgy szvsz hiányzik egy kicsit a reálisabb fizika. Azért kamionnal egy autópályalehajtón 60 mérfölddel menni nem egy életbiztosítás a való életben.

Mellesleg ez a gém hihetetlenül vissza tudja adni az amcsi autópályák és mellékutak hangulatát. Ha kicsit több autó és sokkal több kamion járna rajtuk, megint tisztára ott érezném magam (ja és sokkal de sokkal több óriásterepjáró kellene, mert anélkül egy átlag amcsi család életképtelen lenne). :D
  • Hmuda
    Nemtom mi a gond a sötétséggel. A lámpa bevilágítja a sávokat, a táblák tök világosak még este is, a térkép meg alap, hogy néha be legyen kapcsolva (bár nekem iszonyatosan bellassítja a gamét). Elég hülyén is nézne ki, ha éjfélkor szürkületi világgosság lenne. Ez nem Kanada északi része.
  • Hmuda
    Tényleg, hol lehet új embereket felfogadni?
  • Carlos
    Kipróbálom.... :)
    És megnézem...
    Nekem ilyen egyenes úton lakad a cucc csak a sima 18WoS-ben volt, ebben még egyszer sem...
    Bár szerett C++ library hibával elszállni... :)
  • sumi
    folytathattad volna!!f9 és perkálsz 1kis zsét azt mehet tovább...minek mondjam??ez az.mak.segélyszolgálat...
  • TheZsenyka
    Help!

Nem tudtok olyan autós játékot (nem kamionosat) ahol ehhez a játékhoz hasonlóan szabadon be lehet barangolni nagy területeket???
  • TheZsenyka
    Nekem olyan sztorim volt, hogy síma egyenes úton romboltam a kamionnal, nem mentem neki semminek, mikor egyszercsak kiírta hogy elvesztettem a trailert. Nézem a visszapillantóban, valami hatalmas cumó van mögöttem. Mi a tököm? Visszafordulok, látom hogy a trailer 45 fokos szögben áll a hátsó kerekein a másik vége meg a levegőben ágaskodik. Akármit csináltam, úgymaradt. Reload.
  • Hmuda
    Ez meg pont nem szerelős, hanem csak sima kút volt, szoval nem volt ilyen gond. :D
  • CS@
    A további sofőrökkel nálam komoly gázok vannak.
    Eddig volt egy sofőröm(rajtam kívül) most gondoltam veszek még egyet ,de akkor kicseréli a másiknak is az autóját egy ugyanolyanra mint amit most vettem ,ráadásul mindkettőbe ugyanaz az ember ül akárhogy is swapolom őket.
    Ha veszek egy harmadikat akkor sem jobb a helyzet legalább két kamionban egy ember ül.
  • V-Storm
    kösz mert a winzip nem jött be.
    megnézem win commanderel THX CS
  • CS@
    Ha használsz Win/total commandert akkor még nevezgetned sem kell csak duplaklikk.
  • CS@
    Hehe én pont fordítva jártam ,elgördültem kb a szerelő ikonig és onnan nem bírtam a 10méterre lévő kútig eljutni.
  • Hmuda
    Ráadásul ebben a részben nincs is ott a Hard Truck.
  • Hmuda
    Észrevettétek már mekora hiba van a topic cimben? Across American. Keresztül amerikain. :DDD