5158
-
#920 Vettem, tiszta - roger that!
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync -
#919 Az a szövegfordítás...
Van még textúrázás is.
ÉN csak a város feliratait és ilyesmiket csinálom, de van még sebességmérő, autók, ilyesmik... ezek baromi időigényesek... :) -
#918 Csak azért mertem ezt megkérdezni, mert lejjebb vmi 99%-ról esett szó...
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
-
#917 Húúú... nem mondod?!
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
-
#916 Majdha kész lesz... :) -
#915 komoly szekér...
Kéz a MOL benzinkút is... :) -
#914 A magyarítás mikor lesz letölthető?
-
#913 1977 Mack RS714L
EZT KÉNE BELE VARÁZSOLNI A JÁTÉKBA! :) -
#912 Fáj már a szemem...ma egész nap nyomtam... :)
Najó, egy kicsit NOLF-oztam is, 1 órát... :) -
#911 Tényleg jól hangzik. Kár hogy manapság el vagyok havazva, de ha legközelebb ilyesmit csináltok, feltétlen szóljatok, ha kérhetem, beszállnék segíteni. Egy két munkám itt megtekinthető referenciának:NASCAR festéseim -
#910 Sima fotosop... :)
Csak kicsit macerás... :) -
#908 Ezt a gamét is MIPelve lehet dekorálni? -
FiReBoY #907 Nah.. Úgy néz ki én is leferdítem (:-) ma estére a szöveget... De olyan este 10-re mert közbe tanulok is... -
#906 Énis így tudtam és ezért lenne sok szerintem a 140. De végülis tökmindegy... :) -
#905 Köszönjük!!! -
#904 Lecserélem a város ill, az útszéli objektumok textúráit, valami magyarosra...
Van már MALÉV repülő, shell kút, matáv telefonfülke, OTP, Microsoft székház, Magyar postás levelesláda, PLUS áruház, Durex áruház :) magyar hőlégballon, óriásplakátok a logóinkkal (WHM TeaM), WHM rakétaautó, Szervíz, és most csinálom a Mol kutat. Csak ennyi... :) -
#902 Gondoltam benézek id, hogy milyen is ez a game, erre látom: hoppá, itt magyarosítás, designolás folyik? Ez igen! Sok sikert hozzá fiúk!! -
#901 most nekem hard work van de majd este foglalkozom a projektel ;) -
#900 Akkor már Bordélyház, ne Jányok ;) -
#899 mehet -
#897 892 -
#896 Fiúk, rám nem is figyeltek...
Kész van a szervíz is... bár ezt az épületet sem láttam eddig... -
#894 ja es ahova kell jelezni kene es be lehet tenni egy br-t, ha kilog a szoveg vagy vmi...
jah, es ki mondta, hogy 300 szo???:))))) -
#893 elkeszult a magyarositas, Matrix kolleganak :) mar el is kuldtem, jelenlegi allapota 99%, a maradek 1% "gamen kuvuli", ha minden igaz...vagy legalabbis lenyegtelen:)
tesztelni kellene kicsit, mert voltak benne olyanok, ami miatt idonkent eleg magyartalan lehet majd ez-az, de latni kell, hogy hogyan s mikor fordul elo...
jobb erthetoseg kedveert pl: volt ilyen, hogy for. z nagyon jo, csak tudni kene, majd hol van, s mire lenne jo atirni, atirtam ugyan de tuti nem ez lesz a jo. nem tudtam eldonteni, hogy -nak, -nek, -hoz, -hez, miatt??? igazabol ugyanis mind jo...
ui.: pontosan melyik file is az amire at kell nevezni? mert akkor ha lesz kis idom en is kiprobalom, s a beta valtozatbol rovidesen lehet egy final:))) -
#892 Mennyire vehetem viccesre a dolgot???
Egy motel feletti tábla, hogy "Jányok" mehet????? -
#891 Kész a shell kút... :)
Csak remélem menni is fog... :)
Meglepődnék, ha pöcsölök vele napokat, asztán nagy paca lenne a benzínkút helyén... :) -
#890 mit? -
#889 csinálom, de nem könnyű. :) -
#888 Akkor legalább már Te érted... :)
Készül a shell töltőállomás... :)
Matrix: Hogy tetszenek a logóink???
Szerintem lepasszolom a sebmérőt, vagy csak a legvégén csinálom meg... :) -
#887 milyen 10-es?
Amúgy egyszerű: 60mph kerek 100km/h
80 mph = 130 - 140 (133)
70 mph = 120
szóval jó ahogy mondtam, hogy 0-20-40-60-80-100-120-140
Jó lesz, mert a rendőr így 90-nél jönne, mert a piros vessző 80-100 között lenne ami megint csak reális. -
#886 ahogy neked tetszik -
#885 még szép -
#884 OMV van itt nálunk Pécsen is ;), de a MOL akkor is magyarabb :) -
#883 gázolaj, keverék??? -
#882 Milyen benzinnel mennyen a cucc???
95, 98, V-power??? -
#881 megnézegettem, hogyha 0-20-40-60-80-100-120-140 akkor még mindig marad egy 10-es a végén... :(
Amúgy a 80 mph az baromira nem 140/150 km/h... :(
Mi legyen a sebességmérővel??? -
#880 jó igy is, persze... :) -
#879 mondhatni, ötletem sincs, hogy hogyan kellene... :( -
#878 a mentő alakját nemlehet változtatni, ígyis jó, ugye? -
#877 Másik kérdés... :)
Van egy olyan is, hogy patch_1_2.scs, abban van a sebességkorlátozás tábla... azt is lecseréljem???
Mókás lesz a kockából karikát csinálni... :)