MAG+796PF2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahoj!
Szerintem jó vétel ennyiért, én cirka másfél hónapja vettem ugyanott ugyanennyiért egy "majdnem" ugyanilyet (MAG 796PF, azaz Hitachi-képcsö).
A PF2-es már Samsung-képcsövel készül, a müszaki paraméterei a monitornak nem változtak.
A crt-váltás nem minöségi okokból történt (tudomásom szerint),
Az FD-s szériákat sem Sony-Trinitronnal szerelik már, mint hajdanában, azokba a Mitsubishi gyártotta Diamondtronok kerülnek, és a tipusjelzésük is FD2 lett.
Tehát összefoglalva elég korrekt masinát vehetsz, brutto 40000-ért.
Mikor én vettem, 10000-el többért volt még a PF996-os is, ugyanilyen elektronikával, csak 19"-os méretben.
Nézz körül, hátha van még.
Ha érdekel még néhány dolog a monitorról, a HWSW-n is "dumcsiztunk" róla (Kattints ide , ill. a Prohardver-fórumában is irtunk nemrég róla).
Szerintem jó vétel ennyiért, én cirka másfél hónapja vettem ugyanott ugyanennyiért egy "majdnem" ugyanilyet (MAG 796PF, azaz Hitachi-képcsö).
A PF2-es már Samsung-képcsövel készül, a müszaki paraméterei a monitornak nem változtak.
A crt-váltás nem minöségi okokból történt (tudomásom szerint),
Az FD-s szériákat sem Sony-Trinitronnal szerelik már, mint hajdanában, azokba a Mitsubishi gyártotta Diamondtronok kerülnek, és a tipusjelzésük is FD2 lett.
Tehát összefoglalva elég korrekt masinát vehetsz, brutto 40000-ért.
Mikor én vettem, 10000-el többért volt még a PF996-os is, ugyanilyen elektronikával, csak 19"-os méretben.
Nézz körül, hátha van még.
Ha érdekel még néhány dolog a monitorról, a HWSW-n is "dumcsiztunk" róla (Kattints ide , ill. a Prohardver-fórumában is irtunk nemrég róla).
Nekem 796FD moncsim van. Gondolom a PF az Pure Flat akar lenni. Szerinte nagyon jó monitor én már 2 éve nyüstölöm és meg vagyok vele elégedve. Akkoriban különbözõ tesztekben gyõztes volt. Jó a képfrissítése magasabb felbontásokon is.
Ha tényleg sík képcsöves, ahogy én gondolom, akkor szerintem jól jársz vele.
Ha tényleg sík képcsöves, ahogy én gondolom, akkor szerintem jól jársz vele.
Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat...
A metróban most 39000 Ft.
Érdemes megvenni?
Érdemes megvenni?