4368
Szal...
-
#803 En is. Volt ra pelda hogy .gi kitergesztese legyen (Primo) de azokat fogtam es a Ultra Iso-val atkonvertaltam .iso -ra es kiirtam es mukodott. -
bobo11 #802 csak azért kérdeztem mert eddig iso-bol irtam csak ki és azok müxenek -
Gábor #801 Miért akarod átkonvertálni az alcohol imageket?? Írd ki alcohollal! -
bobo11 #800 sziasztok
nem tudom érdemes-e átrakni az mdf/mds formatumot iso-ba? vagy haggyam igy mert én átraknám daemon tools -al megnyitom és onnan ultra iso és ugy kiirni?
üdv -
#799 Akkor is az UI a rulez! -
#798 Ott is csak 1 gomb... :P -
#797 Minek tulkomplikalni? Az meg el is baszhatha.
Az Ultra Iso-t elinditod majd F5 es mehet :) -
#796 breakod a meghajtóba és az INGYENES DVDDecrypter-rel csinálsz Image-t!
-
#795 Berakod az eredeti/masolt DVD-et a meghajtoba es Ultra Iso progival siman leimageled. -
#794 erről sem felejtkezz meg pl: 47,6 MB (50 000 000 bytes)
:P :P :P -
#793 és eszt az iso kiterjesztést hogyan kell megcsinálni? -
#792 Hat bazz nem ertek hozza ezert csak felteteleztem. Amikor a file 650 mega de ami benne van az 800 mega feltetelezni mertem hogy talan ez a tomorites. -
Aakos #791 Hello
Ha érdekel nagyon OLCSÓN rengeteg új PC, PlayStation2, XBOX és GameCube játék, akkor írj egy levelet az [email protected] címre!
Kösz, Ákos -
Az ISO formátum nem tömörített hanem raw 1:1 másolat, DE NEM AZ EGÉSZ LEMEZRŐL(mds,ccd stb), hanem csak a tartalmáról!!! de ez már mástészta -
#789 Igen, nagyon régota így csinálom...
Decrypter+Nero nálam arany páros!!! -
#788 A DVD tartalma legyen becsomagolva azaz tomoritve .iso kiterjesztesel. -
#787 szóval nero 6-os progival
hozzá adom a dvd tartalmát majd amikor készvan akkor kiveszem berakom az üreset és elindítom az írást ennyi? -
#786 Nekem csak xbox dvd irási tapasztalataim vannak, arra a Stomp.. talán a legjobb, mint mondtam ps2 nél nem tudom.. -
#785 Nekem nem megy. Azzal a progval baxtam el az elso DVD-et. A masodikat a Alcohol -al. A Nero6-os egyike sem baxta el szal nalam/nekem az a nyaro iro progi. -
Kou #784 btw dvd írásra nero is jó de van sokkal jobb rá. pl stomp recordnow max 4.5 és nem feltétlen ultraisoval kell imagelni de azzal is megy ;) -
#783 Eredeti jatekot berakod majd Ultra Iso progival leimegeled .iso -ba majd a lentebb leirt formulat (tok poen elnevezes , ezt a Jani talalta ki) hasznalva kiirod es megyen is. -
#782 En az elejen basztam el ket DVD-et.
De a lentebb leirt formula nekem 100%-an sikerult. Igaz en meg akkor mindet Pioneer 106 majd 107D vel irtam ki. -
Gábor #781 Valahogy volt egy ilyen sejtésem ;) -
Kou #780 Azt tudtátok hogy az eredeti PS2 lemezeket is lelehet imagelni? És miután kiírod őket futnak chippes gépen? -
#779 No persze,,,és soha nem lehet semmi hiba!:)) -
#778 Na akkor meg egyszer:
Ps2 DVD iras :
Fogjuk a .iso filet.
Fogjuk a Nero6-ost.
Fogjuk a TDK -R vagy Traxdata -R vagy a RIDATA -R -es ures DVD-t.
Megirjuk 2x sebessegel.
Es mar kesz is. -
Gábor #777 Ezt sztem fejtsd ki bővebben, mert olyan keresési paramétert a neten sehol nem találsz, ami válaszolna arra, hogy ~alcohol120%. -
#776 Ha Stomppal irom, adatnak, vagy képnek ha mondjuk isoban van gondolom képnek ? A Ps2 game irásnál milyen sebesség ajánlott? Mondjuk szivem szerint 4x esen irnám Aritara az jo ugy ? Ps2 re még nem irtam azért teljesen láma vagyok e téren.. -
#775 sziasztok
olyan dvd író progit keresek ami olyasmi mint az alcohol 120% kérek valakit mondjon pár oldalt ahonnan letudnék tölteni pár ilyen progit
előre is köszi -
#774 Vannak erre kulon fizetos FTP-ek.
Ha erdekel dobj egy privit. -
#773 Cak azért mertem itt feltenni a kérdést, mert talán aki ír az is látogatja.... -
#772 Jouember ez nem a jatekok beszerzese topik...
Probald meg a programok beszerzeseben pliz. -
#771 Háj
Singstar-hoz karaoke DVD-t nem tud valaki???
Egyáltalán létezik a gyárin kívül más amit lejátszik a gép?
Nem akarom magam égetni, de full lenne ha lenne más is.... -
#770 -
#769 THX
-
Gábor #768 Másolásra gondolsz?
Alcohol120% azt mondják képes rá, legalábbis a strandon ezt hallottam! -
#767 HI! Hogy lehet írt PS2-es játékot átírni.
Még mielőtt azzal jönnétek, hogy nézzek vissza, a netem durva lassú meg adatforgalomas, szal nem a legjobb.
Pls. segítsetek. -
Gábor #766 A kiíráshoz olvass vissza, a beszerzés a te dolgod innentől. -
#765 Aszem tobb 100-szor le volt irva. Olvass visza ha annyira surgos bazeg -
#764 HI!
Valaki mondjon már egy címet, honnan lehet letölteni PS2-es játékokat (hubról, vagy egyéb cím), és hogy milyen programok kellenek a kiírásaihoz és a kiírási folyamat lényegét.
A válasz sürgős lenne.