4368
Szal...
-
#843 Miért is kellene? én megveszem magamnak ami kell, mégha ez azt jelenti hogy négyhavonta veszek egy játékot (+cserélgetek... +pecsa)...
Te is megteheted ezt, nem? Vagy a ps2 ingyen volt? -
#842 Figyeljetek!
Ha kiírnánk a PS2-es mentéseket, akkor nem lehetne-e beolvastatni és cd-ről átmásolnia a mentéseket? -
#841 Te tenyleg + hasznalsz masold DVD jatekoknal!??!
Te jo eg baratom! Azzonal terj az - ra mert naon megbanod :(( -
crx #840 Én a + ost javaslom mert szeben olvasa a meghajtó de abban is werbatim ot amit nagyon kedvel az 'én gépem' de lehet hogy a géptől is fűgg.:) -
#839 Ja es -R termeszetesen. -
#838 Ritek , TDK , Verbatim es Traxdata a legjobbak. -
#837 És igen, konkrét márkákra gondoltam, mielőtt valaki megkérdezné! :)
Ritek? TDK? Mit szeret a PS2?
DVD-R vagy DVD+R? -
#836 Hali mindenkinek!
Milyen DVD lemezt javasoltok? Mire jó írni? -
crx #835 Nekem meg a 4/5 részét.:) Léyszives:) -
#834 Bisztos fizeti! :)) -
Fosamax #833 Kifizeted a 3/4-ét? -
#832 vegyetek eredetit vazz -
Fosamax #831 dao-disc at once
sao-session at once
tao-track at once
Válaszd a raw dao-t! -
bobo11 #830 sziasztok
kitömöritettem egy gamet és kaptam négy fajlt/ccd,cue,img,sub,/namost okés kiirom alcohollal de ott hogy állitsam be raw dao,dao sao,raw sao,raw sao+sub melyiket válasszam és ezek mit jelentenek mert eddig ezeket nem tudtam
köszi a segitséget
üdv -
Motee #829 Csövi! Vki tudna nekem segíteni cd-rip dvd-re írásában? Az a gáz hogy mindent megcsinálok (szerintem) ami le van írva a leírásban és el is indul a játék de az intronál megakad és onnantól semmi (tehát a menü sem jön be)! Már vagy 3 gaméval próbáltam de mindig ua. Ha bárki tudja a probléma megoldását legyen szives és írja ide le, kösz -
#828 Ja boot lemezes... aztat kerem alasan nem tudom.... -
Gábor #827 Arv192 bootlemezes, nem tudom,h így működne-e. -
#826 Fax kivan :(((
Figyej... tomoritsd ki ujra es ird Nero6-ossal az ujjal.
Aztan lehet te nem inditod el jol a gepet!
Probald igy :
Gep bekapcsa majd hagyd a fomenuben es akkor rakd be a lemezt.
vagy
Gep bekapcs be a lemezt es Stand By majd ujraindit (ugye mar a lemezzel benne)
vagy
Gep bekapcs majd bele a lemezt es elinditas utan ott amikor kiirja hogy Sony blabla RESET. -
Gábor #825 TDKval sem megy :( -
#824 Aszem Magik 3 de nem tuti.... majd megkerdem az ugyeletest:) -
Gábor #823 Most mid van? Cca mibe fáj egy új? -
#822 Nekem akkor csinalt igy a gepem amikor rosz fele chip volt benne.... -
Gábor #821 Action replay v192-m van, lehet az a gond, de kétlem,hisz alig egy hónapja írtam ki a front mission4et, és az megy prímán. boot lemezem a doa2 -
Gábor #820 Ezt nem értem...kiírtam alcohollal,neroval,dvddecrypterrel, de a boot csak addig jut el,hogy bekapcsolja az analog lámpácskát és villan a kép, majd fekete marad.... :((( -
crx #819 Amugy mindenki tul akarja komplikálni dvd decrypterel leszeded és ugyan ezzel visza is írod ha akarod amugy ingyenes és nagyon egyszerü a kezelése. -
crx #818 Ingyen van? :)) Nekem az olcso. -
___ #817 hihi.. jovan igazad van :) -
#816 Jouember. 1000x le volt mar irva! Olvasal mar visza konyorgom! -
___ #815 hmm.. nekem azt mondjatok meg hogy irott dvdrol mivel csinaljak mukodo isot? amit utanna kiirok.. -
#814 Alcohol -al vagy Ultra Iso-val atkonvertalod .iso-va. -
fanatifo #813 hyyh!Letöltöttem egy ps2-s játékot(Dark Cloud) és kicsomagoltam és egy mfg fájlt dobott ki azt hogyan kell kiirni? -
Freedom Fighter #812 Nekem olyan problémám van hogy van több fájl egy mappába és azt hogyan irjam ki? -
#811 En nekem is ez volt a bajom. Mindenfele kabelt probaltam es minden javaslatot atneztem de vegul sajnos a TV cserelve lett.... -
#810 Hi! Valaki nem tud egy olyan eszközt, ami az NTSC jeleket PAL-lá kódolja? Mert sajna a gagyi kis TV-m nem támogatja az NTSC. Vagy legalábbis nem megy színesbe.
Kösz! -
#809 Én mindent , mindenkinek DVD Decrypter-rel írok 2x-esen és akadásmentesen megy...
A gi-t, mdf-et, mindent!
Szeintem tuttkó! -
#808 Ugyertem ott. -
#807 Lasd "Star Ocean" topik es itt #42 hozzaszolast! :D -
#806 F5 majd ne legyen kikipalva a Ignore Read Error mert ha nem hagyod benne es el van cseszve a DVD akko elbaszhassa a imaget.
Es igen .iso a legjobb! -
Gábor #805 Eddig csak alcohollal írtam ki, és működött. Javaslom felejtsd a konvertálást,és írd ki azzal. Kevesebb macera. -
bobo11 #804 szia Sephi
két kérdésem volna az ultra isoval kapcsolatban
1. F5 megnyomom ott belegyen pipálva ugye?
2 átkonvertálásnál mindeggy melyik kiterjesztést választom mdf/mds amelyik a nagyobb ugye?
elöre is köszi a segitséget
üdv