4368
Szal...
-
#4368 Biztos adatlemezként írtad ki, az a baj. Használj imgburn-t, ott talán nem lesz elszúrva! -
Oros12 #4367 Nekem senki nem segít másoknak meg mindenki!:@ -
Oros12 #4366 VALAKI SEGÍTSEN MÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Oros12 #4365 Jah ás 4* es sebességel írtam TDK DvD re! -
Oros12 #4364 Hy!
Ma lett bechippelve a PS2-m kiírtam a Need for Speed Pro Street et amit a netről szedtem le. Így írtam ki: Nero|Adat DvD|beadtam a fájlt|Burn és amikor berakom nem jácca le...:S Léccives valaki segítsen hogy hogy kell kiírni HELYESEN neroval előre is köszönöm!:) -
turho #4363 Semmi. Sőt, 1 kilobájtos is lehetne és dvd alapú :) (cd-s kiadások nem méret miatt, hanem a kezdő időkben gondolom gyártási költség miatt vltak.....) -
#4362 Minimális méret? Van ami 100 mega, vagy kevesebb, az is működik rendessen (igaz, az már cd-s). A kettőnek (méret <-> működés) szerintem nemsok köze van egymáshoz. -
#4361 kösz a választ!
Egy kérdés még: mennyi egy PS2 játékok minimális mérete? 2.44 GB nem kevés? Eddig főleg ilyen 3.4 GB-os game-eket szedtem le, azok műxenek, és most nem akarok zsákbamacskát tölteni... -
Csokis #4360 Persze! Van pár darab NTSC-s játékom és gyönyörűen muzsikálnak (szintén Modbo 760). -
#4359 Hy mindenki!
NTSC-s "biztonsági másolat" játékot PAL-os gépen tudok futtatni? Modbo chipem van a masinában... -
Csokis #4358 Már persze, ha nem nyúltál az alapbeállításához, azaz a Calculate Optimal van kiválasztva DL Media résznél. -
Csokis #4357 Sehogy mivel +R DL lemezre írtam! -R DL lemez ebből a szempontból (is) gagyibb. Ha +R DL lemezre írsz, akkor automatikusan állítja a rétegváltás helyét az ISO-ból. -
Elmoking #4356 Csokis !
ImgBurn-ben amikor a god of war 2 írtad, akkor hogy állitottad be a
rétegváltás mutatot ??/Layer Break//
És a Use Layer Jump Recording (-R DL)-nél kivetted a pipát ?
Elöre is köszi -
turho #4355 lassabban tölt és csúnyán felbőg. Ez a cd-s gamek sajátossága. Én is hanyagolnám, hacsak nem halálfontos :) -
Funcájwarrior #4354 Válaszodat köszönöm turho. ISO a fájl formátuma. Azaz az igazság hogy már kiírtam Alcohollal mint PS1 játék (csak így bírtam). Beraktam a gépbe, majd kis idő múltán beis jött Playstation 2 logo majd minden sötét és csúnyán felbúgott a gép. 16x-an írtam ki a legkisebben. De mivel mondtad, hogy szétbarmolja a CD a gépet inkább hagyom a gép többet ér mint pár óra játék. -
turho #4353 Nos, a kép kisebb felbontásúnak látszik (kissé csíkosabb vízszintesen) illetve a színek sem olyan szépek, néhány tv ki tudja írni hogy 60 hz. -
Szabi DEMON #4352 Jaszy a Tag-ot DVD-re írtam:) Kössz hogy figyelmeztettél.
Turbo... Ezt nem tudom. Honnan jövök rá a megoldásra? PAL verzió van-e 5ből? Honnan tudom hogy NTSC-s-e a verzió ami megvan? :) Előre is kössz. -
turho #4351 Remeg és borzalmas a kép - nem lehet hogy szimplán NTSC a cucc, és a tv-ddel összeférhetetlen? -
#4350 A Tekken tag CD-s, cd-re írtad?
Szerintem próbáld meg más gépbe is a lemezt! Nehogy a géppel legyen valami! -
Szabi DEMON #4349 Azóta: Kiírtam a Tekken TAG-ot is azt nem is akarja olvasni. (Más sajnos még nincs amit kiírhatnék próbaképp) A Tekken 5-tel is próbálkoztam. (Verbatim DVD-re írok) Alcohol 120-al is írtam egyet 4x-en és 8x-an. A 8x-nál érdekes jelenség lett: első próbára a namco felirat már normálsian jött be, a minijáték az elején rosszul amjd kb 5 mp elteltével az is helyreállt, a menü megint rossz majd a karakterválasztó képernyő jó... Ezt újraindítva már többször ez nem fordult elő ugyanúgy rossz votl mint az előbbiek. Ezek alapján a játék biztosan jó, vmit az írásnál rontok el... -
#4348 Abból ahogy leírtad szerintem az a baj, hogy túl gyorsan írtad ki! Próbáld mag lassabban. (4X) -
Szabi DEMON #4347 Sziasztok. Előre élnézést ha már téma volt próbátlam visszakeresni, de nem talátlam megoldást. Szóval: PS2-re szeretnm kiírni a Tekken 5-öt. Tekken 5 [PS2][FULLDVD][English][www.pctorrent.com] a potnos neve, ha ez segít vkinek. Eddig 3 lemezt rontottam el. A végeredmény az hogy a ps beolvassa a játékot de remeg és borzalams a kép. A fejjel nem lehet gond mert más kölcsön kapott játék jól megy. Előszzör írtam ps 2 játékot. Amit cisnátlam először NERO-vel simán kiírtam képfájlként. 2. uyganezt 3-ra IMGBURN 8x sebesség. Mind3 lemez ugyanazt csinálta. Mi lehetne a megoldás? -
turho #4346 Olvas írott cd-t, és ha tudod a képfile kiterjesztését, egyszerű megállapítani milyen íróprogihoz készült. De ha rám hallgatsz, az ilyen gyanús cd-s cuccokat alcohol 120-szal írd ki. És ne használd sokat, a cd-alapú korai gamék nagyon pörögnek az olvasóban, jobban igénybe veszik azt. -
Funcájwarrior #4345 Nemrég szereztem meg az sw racer revenge című játékot és nem tudom hogy kell kiírni. A játék CD formátumú és ez a nagy gondom. Nem tudom kiírni. (Ha jól tudom csak írott DVD-t olvas a chipelt ps2, CD-t nem) Ha valaki tudna segíteni annak megköszönném. -
Csokis #4344 Olyan nagyon nincs, amire kellene figyelni. A lényeg, hogy csak 2,4x-es sebességen írd (Hiába lehet 4x-es sebességen is!) ImgBurn-nel! Csak az ImgBurn-nel írd, ne válassz mást DL lemez írásához (én mondjuk máshoz se használok mást ). God of War 2-t próbáltam, szépen olvasta a gép! -
#4343 Modbo chipes a gép amúgy -
#4342 Hali! A Rock Band-et akarom kiírni, de dupla rétegű lemez kell hozzá! Van valami, amit be kell tartani, hogy ne rontsam el a lemezt (Verbatim+)? Melyik pprogival érdemes, és milyen beállításokkal? -
zozo1976 #4341 A nero sajnos nem tudja !Amikor megnyitom a nero,majd kivállasztom a dvd kép mentése menüt a fájl ki sem jön!Viszont alcoholnál ez jön ki!
Típus: Media Descriptor képfájl
Útvonal: D:\path of neo\
Név: PON.mds
PON.mdf
Méret: 4472.12 MB
Menet: 1
Sáv: 1
Menet 01:
Sáv 01: DVD, Méret: 2289728(4.37 GB), Cím: 000000
Ez már így ok!
Köszi! -
#4340 Sziasztok!
ImgBurn-ben, a Build mod-nál melyik file system a legideálisabb PS 2-re írandó ISO szempontjából (gondolok itt mind film, mind játék szempontjából):
ISO9660
ISO9660+Joliet
ISO9660+Joliet+UDF
ISO9660+UDF
UDF
vagy teljesen mindegy, bármelyik megteszi?!? -
#4339 A néró tudja! :) -
zozo1976 #4338 Sziasztok!
Kicsomagolás után, kaptam két fájlt, az eggyik mds a másik pedig egy mdf kiterjesztésű! Melyiket kell kiírnom a dvd-re?Köszi! -
gordonbass #4337 köszönöm -
#4336 Próbáld meg pl UltraIso-val átkonvertálni iso-ra, vagy mountold be daemon toolsba, és lemezmásolással írd ki. Ja, és mivel bin fájl, valószinüleg cd-re kellene kiírnod. -
kilcsir #4335 akkor fájl->browser for file, megnyitod a cue kiterjesztést és kiirod -
gordonbass #4334 De van olyan játék is ami csak BIN-file-van.jó lenne ha leírnád,először is amihez van BIN+CUE.És mit kell tenni amihez csak BIN file van.
-
gordonbass #4333 igen van cue fájl. -
kilcsir #4332 kell hozzá egy .cue kiterjesztésü fájl, ami a bin-el együtt szokott lenni. Nétd meg hogy nincs-e meg -
gordonbass #4331 Kérlek segitsetek hogyan kell a DVD Decrypter -el BIN fájlt kiírni. -
#4330 Az eleje egy dvd-re, a maradék mehet cd-re
A géped viszi a DL lemezeket amúgy? Asszem gép és chip függő is a dolog. -
Lalli1423 #4329 Dual layeres lemezre..