34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#800 -
Indigo #799 Nem tudtam, hogy ez a te barlangod. Bocs. -
#798 trollkodj mashol. -
Indigo #797 Igen, de ő szeret kérkedni azzal, hogy angliában él és fontban vásárol... -
#796 az lehet, de en az egyesult kiralysagban vagyok perpill. -
#795 6.80 ??? nalam 10,20 ir ki. -
#794 többetis. -
#793 resident evil 5 meger 6.80at ? -
PunkZoli #792 a burnout valóban harmatgyenge pcn, annyi élet nincs benne, mint a tetriszben -
#791 burnout sztem kalap fos :D
en birom a zuzos gamekat, de a burnout vhogy total unalmas nekem.
annak idejen vettem en is vmi akcioban, tan azt a 5 fontot nem sajnaltam ra, de telleg meg se mozgat.
most bioshock 2 megy a kosarba, elso resz is megvan -
#790 PvsZ legyen akciós :) kis játék,de nagyon tetszik(mondjuk így 7juroért is olcsó) -
#789 Azaz, Aleinből már csak a 3. kéne :D -
#788 Én még az Alien Breed csomag akcióra várok. -
#787 Természetesen a Dragon Age: Origins - Ultimate Edition :) -
J4NgOo #786 Én a Team Fortress 2-őt várom, hogy jobban leértékeljék, magyar ember ott spórol ahol tud... Szerintem lesz egy 75%-os leértékelés -
#785 Dragon Age mikor lesz 8€,- már? :D -
#784 Tuti ez a céljuk :) Men of war Gold Edition is nagyon szimpatikus árú, de nagy levegőt veszek és nem veszem meg. Még úgy is sok akció lesz januárig. -
#783 Ezek tönkre akarnak tenni :D
-
#782 Na végül egy Defense Grid lett, a burnout filós. Larát nem ismerem bár sok jót mondanak róla, Witcher engem annyira nem érdekel... -
#781 Na egy Lara Croft and the Guardian of Light-ot már meg is vettem, de a Witcher-en is gondolkodom. -
#780 nemgyenge csak pénz nincs. -
#779 +1 -
#778 gyenge a mostani akció -
#777 legzsidobb.
tudjuk :|
ezert nem szabad venni a gameikat -.- -
#776 zsugori? -
#775 nah kisorsolták már a 3 nyertest?????????? -
#774 Akár :D de senki nem erre gondol elsőnek szerintem :) -
#773 legzsugoribb!4 -
#772 Arról ne is álmodj, csak most jelent meg. A cod6 is csak egyszer volt akcióba steamen és akkor csak 10%-ra. Az Actision az egyik legzs.... cég.(pontok helyét egészítsd ki ahogy gondolod) -
Mikrosa #771 az EU2 zónát mindig is lehúzták az áfára hivatkozva, de ez nem egyedi eset.
Érdemes megnézni a steamprices.com oldalt, elég jó összehasonlítást ad az angol/eu2/amcsi árakról. -
#770 Ha, valakit érdekel az új Lara Croft játék is csak 7.49€ azaz 2066Ft. Ennyiért a hülyének is, pláne... :D -
#769 de jó... és nekik miért olcsóbb? mind1 lényeg,hogy cod7-et is akciózzák le :D -
#768 Amcsiba 6.79+TAX. Fele annyiba kerül mint nálunk. Van még pár játék ami jóval olcsóbb a tengerentúlon. -
Mikrosa #767 6 dollárért. -
#766 nem értem :D amcsiban olcsóbban lehet megvenni,mint 13,xx ojro? :D -
#765 Win Live igen mert ott nem ilyenek hogy amcsiba olcsóbbak. De ha steamen proxy mögül vásárolsz az egész accod bukhatod, ha észreveszik a csalást. ezért lenne jó ha valaki Amerikába megvenné és elküldené giftbe. -
#764 ip maszk új steam acc usa reggel. /szerintem/
A windowslive nálam így müxik.
-
#763 BC2-t be tudja valaki szerezni Amerikából? Nálunk dupla annyiba kerül. -
Mikrosa #762 Portal, Deus ex collection, és humble indie pack, ez volt a mai termés :D Alig várom a következő kört ^^ -
PunkZoli #761 szerintem semmi értelme külön akkozgatni, értelmes ember úgy sem veszi meg a használt accountot tőled...mondjuk idióta sokkal több van
pvz meg lehet a napokban még olcsóbban fogják árulni 24órás akcióban