34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#840 bully mittud? -
#839 áthelyezed az egészet nem is kell u8jra rakni steamet aztán onnan indítod, ha valamiért nem megy, akkor másold át a steamapps könyvtárat a célmeghajtóra, uninstalláld steamet, telepítsd újra steamet a megfelelő helyre és helyezd át a gyökerébe a steamappst, de vigyázz mert steam uninstallnál törli steamappsot ha előtte nem másolod ki -
#838 jah thx közbe 2-őt megtaláltam régebbiek közül. -
Joybull #837 Szerintem újratöltős -
#836 Mentés funkcióval kiírható, vagy image formályában tárolható. -
#835 én kapok minden vásárlásról igazolást az e-mailemre, ugyanazt amit ki lehet nyomtatni -
kravte #834 Azokkal amiket már letöltöttem mi lesz?
Újra le kell tölteni,vagy át lehet rakni valahogyan? -
Joybull #833 Töröld le a Steam-t és telepítsd arra a meghajtóra ahova a játékokat szeretnéd -
kravte #832 Sziasztok!
Ma raktam fel a steamet (vettem is pár játékot)
Az lenne a kérdésem,hogy hogyan lehet másik meghajtóra telepíteni a letöltött/letöltendő játékokat ?
A steam a C meghajtón van,de amit letölt azt máshová szeretném,mert a C-n nincs sok hely.
Köszi a választ előre is :) -
#831 Alien vs. Predator 5 euro
Assassin's Creed 2 14,99 euro
Bully: Scholarship Edition 2,50 euro
Call of Duty 4: Modern Warfare 12,49 euro
Day of Defeat Source 2 euro
Just Cause 2 6,25 euro
Railworks 2 5,25 euro
Recettear: An Item Shop's Tale 5,10 euro
Spore 10 euro
Spore: Complete Pack 17,49 euro
Tales of Monkey Island Complete pack 16,49 euro
Trials 2: Second edition 2,50 euro
Zuma's Revenge 8 euro -
#830 milyen e-amil? az accountomé? -
#829 Árverős oldalon senki sem licitált COD5 giftre 10 Euroért velem jött -
#828 e-mail sincs már meg? -
#827 Valszeg lehetetlenséget kérdezek de visszafelé megvett játékokról már nem tudok kinyomtatni vásárlási igazolást? mert soknál lementettem és elveszett most van nyomtatóm de nem tudom ugye kinyomtatni. :S
-
#826 zumes revenge meg van telefonon
sporenál zölddel kiemelve: you save: 0,01€ -
#825 hát kb.
boltban tokkal olcsobb szerintem -
#824 nevet adhatok, de kereszt-biznisz nincs, bocs. -
#823 Esetleg nem vett valaki packot a witcher-ből? Sikerült lecsúsznom róla. -
#822 én is azon buktam ki, h ennek a sima árának kéne ennyinek lenni nem az akciósnak -
#821 en trials 2-t vasaroltam ezekbol -
#820 és itt most a többéves 2007-es 4-ről van szó no comment. -
#819 pontossan ha 20ezer lenne akcióssan egy 40ezres áthúzás mellett akkor is fogyna, mert cod. -
#818 meg meloba is mindenki ajnarozza, "melyik mapot toltad tegnap multiban ?"
de rengetegen.
fertozo lett a cod teljesen. -
#817 amíg ott a black ops a top10-es listában teljes áron is, nincs okuk más üzletpolitikát folytatni. -
#816 CoD 4 akció, tiszta röhej ez az Activision... -
#815 Alien VS Predator 5 euro a többi szar. -
#814 nálam is szar -
#813 Nekem is úgy küldték a World at War-t. Úgy látszik csak nekem nem volt szerencsém. -
#812 steamest rendeltem, giftben küldte a csóka. -
#811 Igen, de az EA download manageres kulcs. Ők nem kötnek bele mindenbe. :) -
#810 g2playyel nekem sem volt soha gondom, cdkeyről csak SPORE-t rendeltem, az teljesen rendben volt... -
#809 Nálatok működik a fizetés? Tegnap óta küzdök a vásárlással de mindig kidob „külső”, vagy „váratlan” hibával. Se kártya se paypal. -
#808 Felőlem oké, ha ez segít valakinek: www.cdkeyexpress.com -
#807 +warhammer online g2playről -
#806 ne a steamet durvázd, hanem linkeld be hogy melyik illegál oldalról vetted a kulcsot, hogy más elkerülhesse legközelebb.
nekem eddig ezekkel az oldalakkal volt dolgom, és sose volt gond utólag se steames kulcsokkal meg wow kártyákkal: g2play.net (wow kieg, orange box, l4d) cdkeyshere.com (black ops) randyrun.com (wow) -
#805 2 lehetőség van: vagy proxy-val vették neked, vagy pedig visszavonták a fizetést, ilyenkor elveszi tőled a steam a giftbe kapott játékot -
#804 Hat en ilyen cd kulcs arulo oldalakat meszirol kerulom, foleg az ilyen ketes eredetek miatt. -
#803 Azért elég durva miket lép a steam néha. Kb. 1 hónappal ezelőtt vettem egy cd kulcsokat áruló oldalról egy World at War-t magamnak és pár nappal ezelőtt meg kapok steam-től egy üzenetet hogy a játékot visszavonták ismeretlen fizetési források miatt. Mondjuk utána reklamáltam ahol vettem és szerencsére visszakaptam a pénzt, na de akkor is. Még jó hogy az accomat nem tiltották le, mert akkor buknám az összes játékomat... -
#802 Nem tervezed egy Bioshock 2 Four pack megvételét. Angliába ez is olcsóbb mint nálunk.
Esetleg tudnál adni egy steam nevet privátba. -
#801 ja, ugy mas.