34737
  • Fabio Capello
    nekem többször visszajött a kérelmem azzal, hogy túlterheltek a szerók, gondolom heggesztik át a dolgokat az új akciókra (prioritás az akciós gémeknek, ilyesmi)

lolSL: köszi!

btw, TÉK :)
  • lolSL
    http://www.reddit.com/r/gaming/comments/eqg8m/steam_sales_for_overseas_redditors_need_help/

itt vannak páran pl
  • Jaffa 2843
    másnak is van gondja a letöltéssel most? akadozva jön nagyon bármilyen letöltési régiót állítok be. minden más tökéletes csak a steam letöltésem akadozik.
  • Fabio Capello
    név esetleg? :D
  • lolSL
    amikor vmi jó akció van, mint most ez a 7 dolláros BC2, általában pillanatok alatt lehet találni segítőkész amerikaiakat a steam forumbam, redditen, irc-n vagy akárhol aki megveszi ha paypalon elutalod.
    egyik haveromnak is simán megvette vki tegnap, így nincs kockázat (kivéve ha olyat találsz aki lehúzza a pénzed :D, olyat érdemes nézni akiről már jókat írtak korábban).
  • DarkSector
    te nem ugy hamis hanem hogy feltöltöd vásárolsz és utána lemondod a számládat.
  • jAsOn VoOrHeEs
    És ha a giftet küldő acc lebukik a hamis adatokkal, akkor a küldöttnek is repül a hozzáférése?
  • DarkSector
    nem, ha kockáztatnám akkor egyszerüen egy accról valami ideiglenes banadatokkal ajándékba egy másik profilba! :D így lehet.
  • bertino
    nfs shift 7.49ert.

• jAsOn VoOrHeEs
    Vannak itt bátor egyének akik a mai napig proxy mögül vásárolgatnak dollár alappal, vagy inkább senki nem kockáztatja az account-ját?
  • DarkSector
    grat.
  • S4v4g3
    Szerintetek a Transformers : War for Cybertron bele fog esni ebbe az akciódömpingbe? Olyan jó lenne:(
  • Rage47
    Lara nekem is megvan, irtó jó coopban.
  • MerlinW
    Én is lecsúsztam a Witcher-ről és Lara-ról, így nekem is öröm-bódottá.
  • DarkSector
    az első az embere válogatja. a 2. igaz.
    grat hozzá.
  • BAk3R
    Én speciál nagyon örülök, mert a BC2-ről lecsúsztam, de most veszem megfele ennyiért. Jobb is, mint a COD, meg olcsóbb is.
  • MerlinW
    Köszi.
  • lolSL
    firewalker és Zaeed DLC-k járnak vele, meg sok gear
  • MerlinW
    ME2-hőz kapunk Cerberus redeem-et. Kérdésem, hogy ez mit tartalmaz? Összes DLC, 1 DLC, vagy csak a szirszarokat (páncélok, fegyverek)?
  • PunkZoli
    dragon age vajon lesz e megint akciós?
  • DarkSector
    jah nem láttam a kiirást.
  • grebber
    Kivan írva még egy esély ha lemaradtál a jóról! Holnaptól lesznek új akciók!Raklap alkalommal volt már ilyen!
  • DarkSector
    de ez milyen szívás. ezek az akciók már voltak nem? :P
    OMG
  • PunkZoli
    http://punkzoli.blog.hu/2009/05/13/reclaiming_a_hijacked_steam_account

mehetne bannerba is szerintem
  • Husimoto
    Sziasztok, esetleg valaki tud segiteni, egy ismerősömnek van egy steam fiókja, de elfelejtette a jelszót, és a jelszó emlékeztetőre sem emlékszik. Valahogy vissza lehet szerezni a fiókot, vagy esetleg ha ir a supportnak segitenek ebben?
  • bertino
    lemented jatekokat kepfajlba, egesz steamet ujrapakolod a gepre a D-re, a steam-es gamekat ahova lementetted, lesz nekik egy telepito exe-juk, felpakolja D-re oket es kesz.
  • Föcsök
    Sziasztok!

Lenne egy problémám. Ma csináltam egy steam account-ot, és megvettem a Flatout Ultimate Carnage-t meg a Shank-ot, fel is telepítettem és mennek. Viszont át szeretném a C-ről a D-re helyezni. Megcsináltam ahogy a Steam oldalán van tehát a Steamapp-s és az exe fájl kivéltelével kijelöltem mindent és kitöröltem, aztán ezeket áthelyeztem a D-re, és elindítottam az exe-t, jó updatelte magát meg felinstallálta, el is indult, de mikor a játékokat akartam elindítani valami Steamapi_init fatal errort kapok, ha meg installálni szeretnék akármilyen demot vagy játékot meg azt írja hogy 0Mb szabad helyem van holott van 80GB szabad a D-n.
    Már próbáltam úgy is hogy simán felraktam C-re és onnan átmásoltam D-re de úgy sem jó, épp most uninstallálom a Steam-et. Mi tévő legyek?
  • DarkSector
    kurvajo volt amikor régen játszottam.
    énis megvettem a játékot.
  • lolSL
    hogy lenne multija? 1 batman van
  • BAk3R
    Batman-nek van jó multija? vagy van neki egyáltalán? :) gondolkodom rajta.
  • p0c0k
    red faction gorilla érdekelne a multijáról tudna valaki valamit mondani? játszanak vele? jó?
  • Botond #969
    Így a nejem nem veszi észre viszont. :) Dragon Age 20 euró, újabb "jajj, nőjjél már fel, mit vettél már megint" nagymonológ megúszása Priceless. :)
  • lolSL
    500 forintért nagy csomag A4-es lapot kapni, nem csak 1 szaros doboznyit :)
  • grebber
    Dragon Age Ultimate-et akkor már inkább dobozosba 500ft-al kerül többe!
  • Botond #966
    Dragon Age és Monkey Island akcióknak én sem tudtam ellenállni. Nekem is boldog karácsonyt! :)
  • grebber
    Akkor ez változó terhelés /minden szar függő a leírtakat probálgattam és alig 100-400k :(
  • mascarun
    Nekem Frankfurtból mindig jön maximális sebességgel ami kell!
  • bertino
  • pointer4
    Hmm, hogy lehet váltani ?
  • Lunki88
    Nekem ukránról szokott jönni leggyorsabban.