34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#1000 nekem többször visszajött a kérelmem azzal, hogy túlterheltek a szerók, gondolom heggesztik át a dolgokat az új akciókra (prioritás az akciós gémeknek, ilyesmi)
lolSL: köszi!
btw, TÉK :) -
#999 http://www.reddit.com/r/gaming/comments/eqg8m/steam_sales_for_overseas_redditors_need_help/
itt vannak páran pl -
#998 másnak is van gondja a letöltéssel most? akadozva jön nagyon bármilyen letöltési régiót állítok be. minden más tökéletes csak a steam letöltésem akadozik. -
#997 név esetleg? :D -
#996 amikor vmi jó akció van, mint most ez a 7 dolláros BC2, általában pillanatok alatt lehet találni segítőkész amerikaiakat a steam forumbam, redditen, irc-n vagy akárhol aki megveszi ha paypalon elutalod.
egyik haveromnak is simán megvette vki tegnap, így nincs kockázat (kivéve ha olyat találsz aki lehúzza a pénzed :D, olyat érdemes nézni akiről már jókat írtak korábban). -
#995 te nem ugy hamis hanem hogy feltöltöd vásárolsz és utána lemondod a számládat. -
#994 És ha a giftet küldő acc lebukik a hamis adatokkal, akkor a küldöttnek is repül a hozzáférése? -
#993 nem, ha kockáztatnám akkor egyszerüen egy accról valami ideiglenes banadatokkal ajándékba egy másik profilba! :D így lehet. -
#992 nfs shift 7.49ert.
-
#991 Vannak itt bátor egyének akik a mai napig proxy mögül vásárolgatnak dollár alappal, vagy inkább senki nem kockáztatja az account-ját? -
#990 grat. -
S4v4g3 #989 Szerintetek a Transformers : War for Cybertron bele fog esni ebbe az akciódömpingbe? Olyan jó lenne:( -
#988 Lara nekem is megvan, irtó jó coopban. -
#987 Én is lecsúsztam a Witcher-ről és Lara-ról, így nekem is öröm-bódottá. -
#986 az első az embere válogatja. a 2. igaz.
grat hozzá. -
BAk3R #985 Én speciál nagyon örülök, mert a BC2-ről lecsúsztam, de most veszem megfele ennyiért. Jobb is, mint a COD, meg olcsóbb is. -
#984 Köszi. -
#983 firewalker és Zaeed DLC-k járnak vele, meg sok gear -
#982 ME2-hőz kapunk Cerberus redeem-et. Kérdésem, hogy ez mit tartalmaz? Összes DLC, 1 DLC, vagy csak a szirszarokat (páncélok, fegyverek)? -
PunkZoli #981 dragon age vajon lesz e megint akciós? -
#980 jah nem láttam a kiirást. -
#979 Kivan írva még egy esély ha lemaradtál a jóról! Holnaptól lesznek új akciók!Raklap alkalommal volt már ilyen! -
#978 de ez milyen szívás. ezek az akciók már voltak nem? :P
OMG -
PunkZoli #977 http://punkzoli.blog.hu/2009/05/13/reclaiming_a_hijacked_steam_account
mehetne bannerba is szerintem -
#976 Sziasztok, esetleg valaki tud segiteni, egy ismerősömnek van egy steam fiókja, de elfelejtette a jelszót, és a jelszó emlékeztetőre sem emlékszik. Valahogy vissza lehet szerezni a fiókot, vagy esetleg ha ir a supportnak segitenek ebben? -
#975 lemented jatekokat kepfajlba, egesz steamet ujrapakolod a gepre a D-re, a steam-es gamekat ahova lementetted, lesz nekik egy telepito exe-juk, felpakolja D-re oket es kesz. -
Föcsök #974 Sziasztok!
Lenne egy problémám. Ma csináltam egy steam account-ot, és megvettem a Flatout Ultimate Carnage-t meg a Shank-ot, fel is telepítettem és mennek. Viszont át szeretném a C-ről a D-re helyezni. Megcsináltam ahogy a Steam oldalán van tehát a Steamapp-s és az exe fájl kivéltelével kijelöltem mindent és kitöröltem, aztán ezeket áthelyeztem a D-re, és elindítottam az exe-t, jó updatelte magát meg felinstallálta, el is indult, de mikor a játékokat akartam elindítani valami Steamapi_init fatal errort kapok, ha meg installálni szeretnék akármilyen demot vagy játékot meg azt írja hogy 0Mb szabad helyem van holott van 80GB szabad a D-n.
Már próbáltam úgy is hogy simán felraktam C-re és onnan átmásoltam D-re de úgy sem jó, épp most uninstallálom a Steam-et. Mi tévő legyek? -
#973 kurvajo volt amikor régen játszottam.
énis megvettem a játékot. -
#972 hogy lenne multija? 1 batman van -
BAk3R #971 Batman-nek van jó multija? vagy van neki egyáltalán? :) gondolkodom rajta. -
p0c0k #970 red faction gorilla érdekelne a multijáról tudna valaki valamit mondani? játszanak vele? jó? -
#969 Így a nejem nem veszi észre viszont. :) Dragon Age 20 euró, újabb "jajj, nőjjél már fel, mit vettél már megint" nagymonológ megúszása Priceless. :) -
#968 500 forintért nagy csomag A4-es lapot kapni, nem csak 1 szaros doboznyit :) -
#967 Dragon Age Ultimate-et akkor már inkább dobozosba 500ft-al kerül többe! -
#966 Dragon Age és Monkey Island akcióknak én sem tudtam ellenállni. Nekem is boldog karácsonyt! :) -
#965 Akkor ez változó terhelés /minden szar függő a leírtakat probálgattam és alig 100-400k :( -
#964 Nekem Frankfurtból mindig jön maximális sebességgel ami kell! -
#963 -
#962 Hmm, hogy lehet váltani ? -
#961 Nekem ukránról szokott jönni leggyorsabban.