34737
  • grebber
    Nekem az említettek közül majdnem mind megvan már Killing Floor kivételével mind dobozosan. A Witchert pedig ajándékba kaptam
  • Zeller01
    Segítsetek, legyetek szívesek.
    Rég nem léptem be steam-be, de van rajta egy játék, mondom kipróbálom.
    felhasználói nevet jelszót beírom, ami tuti, hogy az, de azt írja nem jó. Na, akkor kérek új jelszót. felhasználói név után kapok egy e-mail a titkos kérdéssel meg egy titkos jelszóval. ezeket beírom, majd beírok egy új jelszót. erre kiírja helytelen az új jelszó vagy a titkos kérdés vagy akármi... MI VAN??? EZ HÜLYE??? mit írjak most hova?
  • BAk3R
    én sem nagyon költekezem azért, dehát ilyet, hogy pl. witcher 5 euróért, crysis pack 5 euróért, flatout uc 1,5-ért vagy a -75%-os killing floor dlc-ket nem lehetett ott hagyni. na meg a BC2-t sem hagyhattam ott :)
  • RYO21
    Sorry, nem a valvet akartam szarni, hanem az EA-t, mert tegnap felbaszta az agyamat, de nagyon.
  • grebber
    Bárcsak engem tenne tönkre de olyan fos gameket raknak fel. Eddigi kínálatból 2db-ot vettem meg többit nem tartottam érdemesnek!
    Bár én csak 1000-2000 körüli cuccokat veszek steam-en!
    Ha minden jól megy 1 hét múlva nekem is lesz netes kártyám és nem kell haverokon/másokon "élősködnöm"!
  • BAk3R
    engem tönkretesz már a steam, és még vagy 4 akciós nap van hátra...
  • bakvarnyu
    Még úgyis drága 10 EUR, akkor már inkább a bolti dobozos.
  • lolSL
    lisa fölötti sor
  • grebber
    De éppen ez az nem találom hol van érdekes modom a fullt sem :(
  • lolSL
    töröld le és állítsd be hogy csak a telepített játékokat mutassa
  • grebber
    A steam listámból hogy kell kiszedni ami nem kell??
    Ott van pl a Team Fortress 2 beta.
  • RYO21
    Jah, megvan csak nem éppenséggel eredeti. Mert erre énfelém eléggé drágák a az eredeti játékok.
  • lolSL
    hát pedig mekkora köcsögök már hogy az 1200 steamen lévő játékból csak 1020 van leárazva!!!!
  • Jaka923
    Ha azt mondod, hogy a kedvenc játékod, akkor gondolom meg is van neked... Amúgy szép kis dolog leköcsögözni a Valve/Steam-et, amiért nem rakják a szádba ingyen a játékokat csak azért, mert évek óta tag vagy.
  • lolSL
    az arma2 kiegre van 3 eurós bónusz ma
  • pointer4
    Nincs :D
    De, járhatna, jó lenne :D "Member since: September 13, 2003"
  • RYO21
    Ott a végén a kérdőjel. Szal nem mondom, hanem érdekel, hogy van-e valami ilyesféle bónusz, vagy ezek is olyan köcsögök mint az EA?
  • grebber
    Ezt hol látod?
  • RYO21
    Van valami pár eurós bónus a steamen, pl azért hogy már 2 éve regisztrálva vagyok? Vagy hasonló? Kéne 5 euró, a crysishoz, mert az egyik kedvenc játékom, de mivel nincs bankártyám (sőt pénzem se) ezért érdekelne valami ilyesmi.
  • SirAlo
    Hu akkor ezt mindenkeppen megveszem:)
  • BAk3R
    Egyébként minden termék adatlapján jobb oldalt ott vannak az infók a 'Game Details' dobozban. Ha megnézed láthatod, hogy van magyar nyelv benne.
  • Jaka923
    Van magyar szinkron.
  • DarkSector
    jogos a kérdés.
  • grebber
    Van esélye a Witcher is magyar volt.Meg kell kérdezni másik topikban ott megvették azt hiszem páran.
  • SirAlo
    A Crysis Warhead Steames valtozata is szinkronos?
  • DarkSector
    lehet az lesz. az egydobozcigi forint ha jól számolok.
  • Daell Drow
    Dobozos crysis nekem is van, mé g2kert vettem. igy en csak warhead+wars-t vettem.
  • DarkSector
    grat azzal szemezgetek énis de a fiokba van egy dobozos sopronim.....őőőő akarom mondani egy dobozos crysis.
  • bon
    Na egy Crysis Maximum Edition megvásárolva.
  • PunkZoli
    aki maxal akar szedni annak ajánlom ezt az oldalt

többet nem segítek :)
  • CalebJoe
    hát nem tudom mostanában vagy 2-300k-val jön lefelé a cuccos gondolom le vannak terhelve keményen
  • Fabio Capello
    Fatál hiba.
  • Laci82
    Húúú csak úgy szalad lefele

[IMG][/IMG]
  • DarkSector
    jah a hülyének megéri. XD
  • bertino
    perszehogy, ilyen akciok mellett orulnunk kene egyaltalan, hogy fel tudunk jelentkezni, nemhogy letolteni...
  • Laci82
    Én még rádobtam a Serious Sam packot is így 6,48-ból lesz egy pár nap szórakozásom:)
    Olcsóbb mint plázacicát tartani
  • Fabio Capello
    Mirrors edge beszerezve :)
  • Laci82
    Nincs 700 ft a Mirror's Edge
    A hülyének is megéri,hát még nekem
  • DarkSector
    csak nekem ez annyira bonyolult nem smerem ki magam kinek irjak hová hogyan.
  • DarkSector
    nagy vagy.