34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#1040 Nekem az említettek közül majdnem mind megvan már Killing Floor kivételével mind dobozosan. A Witchert pedig ajándékba kaptam -
#1039 Segítsetek, legyetek szívesek.
Rég nem léptem be steam-be, de van rajta egy játék, mondom kipróbálom.
felhasználói nevet jelszót beírom, ami tuti, hogy az, de azt írja nem jó. Na, akkor kérek új jelszót. felhasználói név után kapok egy e-mail a titkos kérdéssel meg egy titkos jelszóval. ezeket beírom, majd beírok egy új jelszót. erre kiírja helytelen az új jelszó vagy a titkos kérdés vagy akármi... MI VAN??? EZ HÜLYE??? mit írjak most hova? -
BAk3R #1038 én sem nagyon költekezem azért, dehát ilyet, hogy pl. witcher 5 euróért, crysis pack 5 euróért, flatout uc 1,5-ért vagy a -75%-os killing floor dlc-ket nem lehetett ott hagyni. na meg a BC2-t sem hagyhattam ott :) -
RYO21 #1037 Sorry, nem a valvet akartam szarni, hanem az EA-t, mert tegnap felbaszta az agyamat, de nagyon. -
#1036 Bárcsak engem tenne tönkre de olyan fos gameket raknak fel. Eddigi kínálatból 2db-ot vettem meg többit nem tartottam érdemesnek!
Bár én csak 1000-2000 körüli cuccokat veszek steam-en!
Ha minden jól megy 1 hét múlva nekem is lesz netes kártyám és nem kell haverokon/másokon "élősködnöm"! -
BAk3R #1035 engem tönkretesz már a steam, és még vagy 4 akciós nap van hátra... -
#1034 Még úgyis drága 10 EUR, akkor már inkább a bolti dobozos. -
#1033 lisa fölötti sor -
#1032 De éppen ez az nem találom hol van érdekes modom a fullt sem :( -
#1031 töröld le és állítsd be hogy csak a telepített játékokat mutassa -
#1030 A steam listámból hogy kell kiszedni ami nem kell??
Ott van pl a Team Fortress 2 beta. -
RYO21 #1029 Jah, megvan csak nem éppenséggel eredeti. Mert erre énfelém eléggé drágák a az eredeti játékok. -
#1028 hát pedig mekkora köcsögök már hogy az 1200 steamen lévő játékból csak 1020 van leárazva!!!! -
#1027 Ha azt mondod, hogy a kedvenc játékod, akkor gondolom meg is van neked... Amúgy szép kis dolog leköcsögözni a Valve/Steam-et, amiért nem rakják a szádba ingyen a játékokat csak azért, mert évek óta tag vagy. -
#1026 az arma2 kiegre van 3 eurós bónusz ma -
#1025 Nincs :D
De, járhatna, jó lenne :D "Member since: September 13, 2003" -
RYO21 #1024 Ott a végén a kérdőjel. Szal nem mondom, hanem érdekel, hogy van-e valami ilyesféle bónusz, vagy ezek is olyan köcsögök mint az EA? -
#1023 Ezt hol látod? -
RYO21 #1022 Van valami pár eurós bónus a steamen, pl azért hogy már 2 éve regisztrálva vagyok? Vagy hasonló? Kéne 5 euró, a crysishoz, mert az egyik kedvenc játékom, de mivel nincs bankártyám (sőt pénzem se) ezért érdekelne valami ilyesmi. -
#1021 Hu akkor ezt mindenkeppen megveszem:) -
BAk3R #1020 Egyébként minden termék adatlapján jobb oldalt ott vannak az infók a 'Game Details' dobozban. Ha megnézed láthatod, hogy van magyar nyelv benne. -
#1019 Van magyar szinkron. -
#1018 jogos a kérdés. -
#1017 Van esélye a Witcher is magyar volt.Meg kell kérdezni másik topikban ott megvették azt hiszem páran. -
#1016 A Crysis Warhead Steames valtozata is szinkronos? -
#1015 lehet az lesz. az egydobozcigi forint ha jól számolok. -
#1014 Dobozos crysis nekem is van, mé g2kert vettem. igy en csak warhead+wars-t vettem. -
#1013 grat azzal szemezgetek énis de a fiokba van egy dobozos sopronim.....őőőő akarom mondani egy dobozos crysis. -
#1012 Na egy Crysis Maximum Edition megvásárolva. -
PunkZoli #1011 aki maxal akar szedni annak ajánlom ezt az oldalt
többet nem segítek :) -
#1010 hát nem tudom mostanában vagy 2-300k-val jön lefelé a cuccos gondolom le vannak terhelve keményen -
#1009 Fatál hiba. -
Laci82 #1008 Húúú csak úgy szalad lefele
[IMG][/IMG] -
#1007 jah a hülyének megéri. XD -
#1006 perszehogy, ilyen akciok mellett orulnunk kene egyaltalan, hogy fel tudunk jelentkezni, nemhogy letolteni... -
Laci82 #1005 Én még rádobtam a Serious Sam packot is így 6,48-ból lesz egy pár nap szórakozásom:)
Olcsóbb mint plázacicát tartani -
#1004 Mirrors edge beszerezve :) -
Laci82 #1003 Nincs 700 ft a Mirror's Edge
A hülyének is megéri,hát még nekem -
#1002 csak nekem ez annyira bonyolult nem smerem ki magam kinek irjak hová hogyan. -
#1001 nagy vagy.