34737
  • bon
    Star Wars Jedi Knight Collection megvásárolva
  • Ry0K3N
    Hmm hitmaneket külön is meg lehet venni 75%ban úgy nem is rossz ha az embernek megvan már valamelyik. De a jedi knight kollekció sem rossz annyiért főleg figyelembe véve mennyit nyüstöltem. :D
  • Laci82
    Megvaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn
  • lolSL
    kár hogy a clear sky másik kiadóé és nem akciózzák :/ pont az hiányzik
  • Azur92
    Supreme Commander 2 nagyon csábító:D:D
  • Ry0K3N
    Stalker budle akció nélkül 29,99 euró, külön külön meg 9,99 és 9,99 :D
  • bertino
    flight control hd.

• Laci82
    Hooool?
    Milyen színű az a fal ahol érted?
  • lolSL
    te vagy emese? itt elmondhatod :D
  • Botond #1151
    Mai nap se gyenge, C&C sorozat, Anno 1404, és total war is. Viszont semmi rpg. Nem mintha oblivion és dragon age mellé kellene most vmi másik rpg. :)
  • lolSL
    a legvégén a lámpával szemben mielőtt befordulsz, fordulj balra a sarok előtti falhoz és arról menj feljebb
  • Laci82
    Ez meg miathököm?
    Én erre a videóre linkeltem volna...

• Laci82
    Sziasztok.
    Valaki nem tolja a Mirror's Edget?
    Nagyon elakadtam benne
    Merre menjek most?

• lolSL
    még csak nem is a valve-ban kell bíznod, hozzájuk semmilyen adatod nem jut el, bankok közt megy a dolog.
  • gregtom6
    Tök mindegy, nem tudom, h hogy műxik a PayPal:D
    Amúgy meg, magában a Valve-ban én is megbízok, a probléma nem itt gyökerezik.
  • Rage47
    én eleinte bankkártyával fizettem közvetlenül, de a paypallal egyszerűbb és biztonságosabb sztem
    hozzáteszem, egyikkel sem volt gondom
  • bertino
    nezz korul egy kicsit a mai webshop vilagban es szamold ossze hany helyen megy levonassal a vasarlas.

szolj, ha vegeztel.
  • MerlinW
    Gondolod, hogy egy 25+ millió taggal bíró vállalat pont téged fog lehúzni? Ha ez megnyugtat 100+ játékot vettem Steam-en és még sosem volt problémám velük.
  • Daell Drow
    Megis ki vonja le rola az osszeget?
  • lolSL
    pontosan minden bankkártyás tranzakció így történik. ha bemész a közértbe és veszel vele egy zsömlét az is.
  • SirAlo
    Paypallal is lehet fizetni amivel nekem soha nem volt semmi biztonsagi gondom
  • gregtom6
    Hát az király...
    És így ez pont rosszabb, h ők vonják le. Na mindegy, eddig se vettem semmit, sztem most se fogok.
  • borgir444
    amikor csatlakozni szeretnek egy szerverhez ezt irja ki: you are in insecure mode. you must restart before conenct to secure server.
    hogyan lehetek secure?
  • lolSL
    ingyenes játékok

bankkártyával lehet vásárolni, nincs utalás. megadod az adataid, levonják a pénzt és már töltheted is a játékot.
    oddbox az akciók 1. napján volt leárazva 50%-al, szerintem arról lemaradtál.
  • DarkSector
    Leárazás bármikor lehet, ezt soha előre senki nem fogja neked megmondani.

Vásárlás meg könnyű beteszed a kosárba, és onnantól bankkártya adatokat megadod, és kész ha elfogadta a rendszer azonnal töltheted is, és a steam játéklistádon lesz a játék.
  • gregtom6
    Hy all!
    Én még soha nem vettem semmit Steam-en.(Portal van meg eredetiben, az is akkor lett meg, amikor ingyen osztogatták a Macre portolás miatt)
    Az lenne a kérdésem, h vhol olvastam, h több játék is volt már így ingyen kiadva. Azok pontosan mik voltak?
    És van-e esély, hogy még mostanában vmelyik nap az Oddboxx-ot is leárazzák?(így bugosan nem éri meg)
    Valamint, hogy pontosan hogy történik a Steam-en a vásárlás? Tehát, h megkapod a címet, ahova utalni kell, vagy a sajátodat adod meg?

Kösz előre is.
    Nem valószínű, h most is veszek bármit is Steam-en, csak érdeklődtem. Akkor már inkább dobozosan vennék vmit, ha vennék játékot.
  • FZoleee
    ja, kösz, bocs a hülye kérdésekért :)
  • bertino
    settings/account ?
  • FZoleee
    lehet vak vagyok, de merre lehet jelszavat változtatni?
  • Lunki88
    Nekem tegnap csinálta ezt a Quake packel. Várni kell, aztán megpróbálod később.
  • FZoleee
    kösz mindenkinek :)

There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance.

másnak is ezt írja ki?
  • DarkSector
    jesz, mindent tud, olyan mintha te lennél ott, egyszerre csak 1 jelentkezhet be, mindkét helyen letöltheted ugyanazt, csak elinditani egyidőben csak 1 helyen fog menni.

és ha felváltva nyomultok, esetleg online, akkor szinkronizál a steam, vagyis te itt egy fps-ben elfejlődsz 12-es szintig, utána kijelentkezel, haverod meg be, aztán ő már csak a 12.szinttől tudja folytatni.

eleve a steam nem nézheti lopottnak, hiszen a lopás megtörténését eleve ugy kell bejelenteni.

amugy a steam eleve erre van amit te kérdezel hogy a megvett játékaidat esetleg mentéseket fizikai uton nem kell vinned magaddal elég egy netes gép és bárhol játszhatsz, illetve folytathatod a játékodat.

a szinkronizálás, nem minden játékra igaz.
  • PunkZoli
    persze, akár 1000 gépen is lehet 1000 féle variáció játékokból accountokon és ha te belépsz azon a gépen akkor az a játék aktív lesz amelyik neked megvan, a többi preloadolva lesz
  • MerlinW
    Igen. Ez a lényege. Viszont logikusan egyszerre csak egy helyen lehetsz belépve.
  • FZoleee
    hát amire válaszoltam :) azt kiderítettem, hogy nem bannolnak, ha másnak megadom az accot, de ugyanúgy fel tudja telepíteni, le tudja tölteni a játékot, mint én?
  • DarkSector
    mi a kérdés?
  • FZoleee
    pls válaszoljatok :D
  • DarkSector
    GTA pack kurvajó árban van!!!

kár hogy nem komálom.
  • MerlinW
    Ha terveztek Oblivion vásárlást, a 9 pénzes alatt van egy 12-es is (Delux), ami az összes DLC-t tartalmazza.
  • BAk3R
    8.75 euró az egész GTA IV pack?? OMG