34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#1160 Star Wars Jedi Knight Collection megvásárolva -
Ry0K3N #1159 Hmm hitmaneket külön is meg lehet venni 75%ban úgy nem is rossz ha az embernek megvan már valamelyik. De a jedi knight kollekció sem rossz annyiért főleg figyelembe véve mennyit nyüstöltem. :D -
Laci82 #1158 Megvaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn -
#1157 kár hogy a clear sky másik kiadóé és nem akciózzák :/ pont az hiányzik -
Azur92 #1156 Supreme Commander 2 nagyon csábító:D:D -
Ry0K3N #1155 Stalker budle akció nélkül 29,99 euró, külön külön meg 9,99 és 9,99 :D -
#1154 flight control hd.
-
Laci82 #1153 Hooool?
Milyen színű az a fal ahol érted? -
#1152 te vagy emese? itt elmondhatod :D -
#1151 Mai nap se gyenge, C&C sorozat, Anno 1404, és total war is. Viszont semmi rpg. Nem mintha oblivion és dragon age mellé kellene most vmi másik rpg. :) -
#1150 a legvégén a lámpával szemben mielőtt befordulsz, fordulj balra a sarok előtti falhoz és arról menj feljebb -
Laci82 #1149 Ez meg miathököm?
Én erre a videóre linkeltem volna...
-
Laci82 #1148 Sziasztok.
Valaki nem tolja a Mirror's Edget?
Nagyon elakadtam benne
Merre menjek most?
-
#1147 még csak nem is a valve-ban kell bíznod, hozzájuk semmilyen adatod nem jut el, bankok közt megy a dolog. -
gregtom6 #1146 Tök mindegy, nem tudom, h hogy műxik a PayPal:D
Amúgy meg, magában a Valve-ban én is megbízok, a probléma nem itt gyökerezik. -
#1145 én eleinte bankkártyával fizettem közvetlenül, de a paypallal egyszerűbb és biztonságosabb sztem
hozzáteszem, egyikkel sem volt gondom -
#1144 nezz korul egy kicsit a mai webshop vilagban es szamold ossze hany helyen megy levonassal a vasarlas.
szolj, ha vegeztel. -
#1143 Gondolod, hogy egy 25+ millió taggal bíró vállalat pont téged fog lehúzni? Ha ez megnyugtat 100+ játékot vettem Steam-en és még sosem volt problémám velük. -
#1142 Megis ki vonja le rola az osszeget? -
#1141 pontosan minden bankkártyás tranzakció így történik. ha bemész a közértbe és veszel vele egy zsömlét az is. -
#1140 Paypallal is lehet fizetni amivel nekem soha nem volt semmi biztonsagi gondom -
gregtom6 #1139 Hát az király...
És így ez pont rosszabb, h ők vonják le. Na mindegy, eddig se vettem semmit, sztem most se fogok. -
borgir444 #1138 amikor csatlakozni szeretnek egy szerverhez ezt irja ki: you are in insecure mode. you must restart before conenct to secure server.
hogyan lehetek secure? -
#1137 ingyenes játékok
bankkártyával lehet vásárolni, nincs utalás. megadod az adataid, levonják a pénzt és már töltheted is a játékot.
oddbox az akciók 1. napján volt leárazva 50%-al, szerintem arról lemaradtál. -
#1136 Leárazás bármikor lehet, ezt soha előre senki nem fogja neked megmondani.
Vásárlás meg könnyű beteszed a kosárba, és onnantól bankkártya adatokat megadod, és kész ha elfogadta a rendszer azonnal töltheted is, és a steam játéklistádon lesz a játék. -
gregtom6 #1135 Hy all!
Én még soha nem vettem semmit Steam-en.(Portal van meg eredetiben, az is akkor lett meg, amikor ingyen osztogatták a Macre portolás miatt)
Az lenne a kérdésem, h vhol olvastam, h több játék is volt már így ingyen kiadva. Azok pontosan mik voltak?
És van-e esély, hogy még mostanában vmelyik nap az Oddboxx-ot is leárazzák?(így bugosan nem éri meg)
Valamint, hogy pontosan hogy történik a Steam-en a vásárlás? Tehát, h megkapod a címet, ahova utalni kell, vagy a sajátodat adod meg?
Kösz előre is.
Nem valószínű, h most is veszek bármit is Steam-en, csak érdeklődtem. Akkor már inkább dobozosan vennék vmit, ha vennék játékot. -
#1134 ja, kösz, bocs a hülye kérdésekért :) -
#1133 settings/account ? -
#1132 lehet vak vagyok, de merre lehet jelszavat változtatni? -
#1131 Nekem tegnap csinálta ezt a Quake packel. Várni kell, aztán megpróbálod később. -
#1130 kösz mindenkinek :)
There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance.
másnak is ezt írja ki? -
#1129 jesz, mindent tud, olyan mintha te lennél ott, egyszerre csak 1 jelentkezhet be, mindkét helyen letöltheted ugyanazt, csak elinditani egyidőben csak 1 helyen fog menni.
és ha felváltva nyomultok, esetleg online, akkor szinkronizál a steam, vagyis te itt egy fps-ben elfejlődsz 12-es szintig, utána kijelentkezel, haverod meg be, aztán ő már csak a 12.szinttől tudja folytatni.
eleve a steam nem nézheti lopottnak, hiszen a lopás megtörténését eleve ugy kell bejelenteni.
amugy a steam eleve erre van amit te kérdezel hogy a megvett játékaidat esetleg mentéseket fizikai uton nem kell vinned magaddal elég egy netes gép és bárhol játszhatsz, illetve folytathatod a játékodat.
a szinkronizálás, nem minden játékra igaz. -
PunkZoli #1128 persze, akár 1000 gépen is lehet 1000 féle variáció játékokból accountokon és ha te belépsz azon a gépen akkor az a játék aktív lesz amelyik neked megvan, a többi preloadolva lesz -
#1127 Igen. Ez a lényege. Viszont logikusan egyszerre csak egy helyen lehetsz belépve. -
#1126 hát amire válaszoltam :) azt kiderítettem, hogy nem bannolnak, ha másnak megadom az accot, de ugyanúgy fel tudja telepíteni, le tudja tölteni a játékot, mint én? -
#1125 mi a kérdés? -
#1124 pls válaszoljatok :D -
#1123 GTA pack kurvajó árban van!!!
kár hogy nem komálom. -
#1122 Ha terveztek Oblivion vásárlást, a 9 pénzes alatt van egy 12-es is (Delux), ami az összes DLC-t tartalmazza. -
BAk3R #1121 8.75 euró az egész GTA IV pack?? OMG