34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#1200 Annál érdekesebb, hogy miért nem adják ingyen :D -
#1199 hasztalan az a port, se jól nem néz ki, se nem adja át a régi feelinget, a multi részével meg egyáltalán nem foglalkoztak miután kiadták és senki se játszik vele a bugok miatt. jobb választás az alap hl :) -
#1198 holnap este már nem lesz új akció? -
#1197 A Half-Life Complete kiváló ajánlat, bár fura, hogy a HL: Source nincs benne. -
Renátó1985 #1196 szevasztok új vagyok a steamen vegyetek fel páran ha gondoljátok
Renato_Misak a steam nevem
counter strike source, bc2 vietnammal, és tf2 egyenlőre ezek vannak
talán még left 4 dead 2-őt ma megveszem -
#1195 komában vagy jah. :) -
#1194 asszem maradna egy hl deathmach-em érdekelne valakit egy másik kis játékért cserébe?
ha esetleg holnap megvenném?
-
#1193 pontosan :) -
#1192 games / manage gifts -
#1191 no az szuper.
-
#1190 miota ? hol ? hogyan ? -
#1189 pontosan :) -
#1188 jó üzlet, és mivan ha egyikből már van a tarsolyodban????
akkor azt elajándékozhatod? -
#1187 ez a legjobb ajánlat az összes közül, a legjobb játékok a legjobb áron -
#1186 1159 Ft-ért vettem meg a Half-Life Complet-et.
Pofozzatok fel, nem hiszem el! Alszom, kómában vagyok... valami...
Half-Life,
Half-Life 2,
Half-Life 2: Deathmatch,
Half-Life 2: Episode One,
Half-Life 2: Episode Two,
Half-Life: Blue Shift,
Half-Life: Opposing Force,
Team Fortress Classic
... ezek kerültek a libraryba 4.19 Euroért.
-
#1185 19:00-kor van, időeltolódás végett, ezért azt mondom egy még lesz holnap. -
#1184 ez a legszarabb akció-csoport....:) eddig 2 akciót kivéve rablás inkább. -
#1183 Hát ez passzos. Talán a sokA :D -
#1182 lol a Medal meg a Settlers egy kicsit drága -
#1181 Részemről passz a mai akció... -
#1180 Mafia 2 jiháááááá -
BAk3R #1179 na még 5 perc. -
#1178 értem, köszi. -
#1177 összes akció közül a top10 -
#1176 Holnap ismétlés? hogyhogy? -
#1175 ma még új akciók lesznek, és holnap ismétlés -
BAk3R #1174 hát úgy van, hogy jan 2-ig van akció nem? minden nap délben van új akció, a nemsokára bekövetkező új akciónak meg 2-án délben lesz vége keleti parti idő szerint. ha holnap is lenne akció akkor az 3-án érne véget, az meg már nem jan 2. szerintem csak egy lesz már, de ne legyen igazam. -
#1173 időeltérés miatt szerintem nem, 2 lesz még. -
BAk3R #1172 szerintem igen. -
#1171 Ami majd most következik az lesz az utolsó nap az akcióból igaz? -
#1170 Első alkalommal én se tudtam, de ez nem akadályozott meg abban, hogy töröljem és felrakjam újra egy másik meghajtóra. -
#1169 Nem tudtam, hogy nem tudok majd meghajtót választani a játékok telepítésekor. -
#1168 Mennyivel egyszerűbb oda telepíteni a programot ahol van hely. Nálam egy 160gb-os winyó van játékra szánva, ezért a steam kliens is oda van feltelepítve, nem pedig a Rendszer meghajtóra. -
#1167 Steam Mover használati útmutató:
http://dirtywindows.ucoz.ru/publ/cikkek/telepitett_alkalmazasok_mozgatasa/2-1-0-299 -
#1166 ebbe a hibába én is belefutottam. ezért használom a SteamMover programot. csináltam D-re egy Steam könyvtárat és a telepített programokat átmásolja oda. Nekem tökéletesen működik! -
#1165 Sehogy, a Steam mindig oda telepít, ahova magát a Steamet telepíted. Ha egy másik meghajtóra szeretnéd a játékokat, akkor oda rakd fel magát a Steamet is. -
#1164 Boldog Újévet Mindenkinek. Van egy ksi gondom ha valaki tud segítsen. Szeretném letölteni az egyik játékot amit vásároltam steamen. De a c meghajtóra akarja telepíteni amin kevés a hely. hol tudom átállítani hogy a D-re telepítse? -
natalyel #1163 BUÉK.
Kérdés:
Mintha olvastam volna, hogy voltak/vannak páran, akiknek gondja akadt a steam-mel. Tegnap telepítettem egy másik gépre, majd egy játékot akartam letölteni - rendszeresen kifagyott, de úgy, hogy totál kifagyasztotta a win7-et, még a ctrl+alt+del-re sem reagált. Kétszer uninstalláltam és raktam fel újra, midig más letöltési százalékoknál, de kifagyott.
Esetleg valami ötlet, trükk? -
#1162 Eredeti Jatekszoftver Vasarlasban Gazdag es Boldog Uj Evet Mindenkinek.
-
#1161 2 gyerek mellett nincs nekem ilyesmire időm, hogy egy komplett topikot szétalázzak. Egyetem mellett volt, de annak már jó pár éve. Szóval ki kell ábrándítsalak, nem én vagyok. Mellesleg az kiderült már hogy az emese "igazi neve" vagy sem? Mármint fiú vagy lány?