34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#1280 plants vs. zombies megveve. -
#1279 mit vettél? -
#1278 lehaltak kicsit biztos a szerverek. -
lagos01 #1277 Próbálkozz 1-2 óra mulva.
Más:
Amikort vettem ma 3 játékot ennyit tettem a kosárba és fizettem is ki viszont 6 játékot kaptam.Nem csomagokat vettem.
Másnál volt ilyen? +6 euró az éréke 2-nek és a harmadik amit pluszban kaptam nem kapható magában -
#1276 "Úgy tűnik, hiba lépett fel a tranzakció előkészítése során. Várj egy percet, és próbálkozz újra, vagy kérj segítséget a támogatástól."
Most ezt írja -
#1275 "Belső hiba lépett fel a tranzakció előkészítésénél. Kérj segítséget a támogatástól."
Miért írja ezt ki vásárláskor ?
2 nappal ezelőtt meg tudtam venni a gta4-et, de most ezt írja ki. -
#1274 ua. -
#1273 nem lesz...
"Grand Theft Auto IV and the episodes – The Lost and Damned & The Ballad of Gay Tony." -
PunkZoli #1272 nekem azt írja, hogy megvan a gta complete ,pedig nem, csak az alap...
néztem fórumokat, de nem találtam megoldást... lehet megérné még a kiegeket is 2000ért, de nem tudom megvenni így -
#1271 Hm.. holnap mar tuti nem lessz masik akcio? Akkor lehet erdemes lenne megvenni a GTA-t, mi van a complete editionba? -
#1270 Van GTA... 8,75 -
#1269 jó, már megjavították :) -
#1268 eltűntek az akciók? nincs kinn semmi :D -
#1267 nem, hogy nemjo regio, hanem a mi regionkban nem elerheto az akcio. ennyi. -
#1266 wut? most is akciós gta4+kiegészítők 9euro(asszem) -
#1265 Ne gondolkozz rajt, szerintem túl sokat adtak el EU-ban mert most itt nem akciós...
Mondjuk én megvettem, kiegészítőivel együtt 2500ért kihagyhatatlan volt, multiban meg iszonyat móka. :) -
#1264 sőt inkább 15
cod1 lassan 10 és még 4x annyiba kerül :D -
#1263 gta-n gondolkozom :| -
#1262 azt 10 év múlva is várhatod -
#1261 az is jo lett volna :d -
#1260 én black ops-ot vártam 5 euro-ért de nem. -
#1259 Ezek a szarok voltak a legkeledőbbek ?Akkor nem maradtam le végül is semmiről csak a Company of Heroes kellett volna 560ft-ért!
De majd csak lesz máskor is remélhetőleg kártyám már lesz ezen a héten! -
#1258 Remeltem hogy a Sourcet berakjak 75%-ra de nem:( -
#1257 GTA-nál kiirja hogy nem jo a regio!! XD -
#1256 IGGGGGGGGGEN
mondtam van még 1 nap! :P
bár igaz ezek ismétlések. -
#1255 na most mély levegőt vegyen mindenki! -
#1254 Akkor én másra értettem a pin kódot.Bocsi én mondtam rosszul a kártya 3 jegyű kódjára gondoltam na! -
#1253 CIB-ben ingyen van mastercard internetkártya a cibezz számlacsomaghoz (ami most szintén ingyenes, egyébként 50ft/hó) -
#1252 van díja ennek a webes kártyának? -
Morgolodo #1251 Én pont így, csak VISA. Az OTP-s 24*7, bankkártyák közötti átutalással dobok mindig rá, ha kell, ez is azonnal jóváíródik (az oldal még le sem frissült, már pittyeg az SMS, a tranzakcióról). Akkor ezek szerint nincs semmi gond vele, lagos01-nek is sikerült fizetni. Az a gyanúm a hölgyike nem volt a toppon, akihez kerültem a bankban. -
#1250 omg...-.- -
natalyel #1249 Vagy 6 éve van az OTP-nél webes kártyánk - és a hozzávaló virtuális számla. Ez a kártya van beregisztrálva a Paypal-on.
A vásárlás menete roppant egyszerű:
1. Kinézted a cuccot, amit meg akarsz venni
2. Behívom a paypal-ba a vásárlásomat, de még nem nyomok a fizetésre
3. otp oldalon keresztül - ingyen - átutalok annyi pénzt a normál számláról a virtuális számlára, amennyibe a cucc kerül (esetleg 1 euróval/dollárral többet a biztonság kedvéért). Pár másodperc, de max. fél perc és a számlán van a zsé.
4. rákattintok a küldésre a paypal-on keresztül
Kész.
A virtuális számlán soha nincs egy kanyi sem, max. 1-2 dolcsi. Mindig a vásárlás előtt töltök rá. Úgyhogy bárki is szerzi meg akár a számlaszámot, akár a kártyaszámot, nem ér vele semmit. A vásárlásra szánt összeg is kb. 1 percen keresztül van ott, mert elköltöm (azért raktam rá...)
Plusz minden tranzakcióról sms jön.
Nagy weboldalakról biztonságos a vásárlás. -
lagos01 #1248 Sikerült a webkártyával fizetni.
Legalább márt működik -
lagos01 #1247 Ha mondjuk ilyen fizetési hibák miatt nem tudsz vsárolni és mire megoldják a helyzetet és lejár a leárazás olyankort mi a helyzet?
Lesz arra megoldás hogy megkapja az illető azon az áron amikort a hiba jelentkezett vagy az emelt árat kell fizetni?
Valakinek volt ilyen tapasztalata? -
#1246 amugy a legtisztább dolog, pl amit énis használok, hogy levédem (jobbanmondva "lefagyasztom") a rendszeremet és nem tud rákerülni semmi virus illetve kémprogram, szóval a gépemről nem tudnak adatokat szerezni.
de egy nem védett rendszeren is csak akkor kerülnek fel ilyen káros progik ha minden szir-szart letölt az ember. -
#1245 mikor?? -
#1244 letiltatod???
ez hülyeség, ha letiltatod attól még percek alatt lenullázható egy számla a lopott adatok birtokában, szoval ha szerencséd van és időbe sikerül cselekedned akkor oké.
de ha elveszted az gáz. -
pett3rson #1243 hova kell pinkód és mikor? egyszer állítottam be, de nem a pin-kódot kérték, csak a kártya számát, lejárati időt, és a 3 jegyű kódot ami minden kártyán rajta van ugyan, de ha elveszted, akkor úgyis letiltatod, szóval már nem tudnák használni. -
#1242 AvP + RF: Guerilla + Left 4 Dead 2 -
Morgolodo #1241 Esetleg, ha valaki gondolja, megoszthatná, hogy mit újított az elmúlt 2 hétben, hátha valamit nem vettem észre, vagy eszembe sem jutott.