34737
  • bertino
    plants vs. zombies megveve.
  • Jaffa 2843
    mit vettél?
  • bertino
    lehaltak kicsit biztos a szerverek.
  • lagos01
    Próbálkozz 1-2 óra mulva.

Más:
    Amikort vettem ma 3 játékot ennyit tettem a kosárba és fizettem is ki viszont 6 játékot kaptam.Nem csomagokat vettem.
    Másnál volt ilyen? +6 euró az éréke 2-nek és a harmadik amit pluszban kaptam nem kapható magában
  • Horec
    "Úgy tűnik, hiba lépett fel a tranzakció előkészítése során. Várj egy percet, és próbálkozz újra, vagy kérj segítséget a támogatástól."

Most ezt írja
  • Horec
    "Belső hiba lépett fel a tranzakció előkészítésénél. Kérj segítséget a támogatástól."

Miért írja ezt ki vásárláskor ?
    2 nappal ezelőtt meg tudtam venni a gta4-et, de most ezt írja ki.
  • DarkSector
    ua.
  • FZoleee
    nem lesz...
    "Grand Theft Auto IV and the episodes – The Lost and Damned & The Ballad of Gay Tony."
  • PunkZoli
    nekem azt írja, hogy megvan a gta complete ,pedig nem, csak az alap...
    néztem fórumokat, de nem találtam megoldást... lehet megérné még a kiegeket is 2000ért, de nem tudom megvenni így
  • SirAlo
    Hm.. holnap mar tuti nem lessz masik akcio? Akkor lehet erdemes lenne megvenni a GTA-t, mi van a complete editionba?
  • MerlinW
    Van GTA... 8,75
  • FZoleee
    jó, már megjavították :)
  • FZoleee
    eltűntek az akciók? nincs kinn semmi :D
  • bertino
    nem, hogy nemjo regio, hanem a mi regionkban nem elerheto az akcio. ennyi.
  • byzhouse
    wut? most is akciós gta4+kiegészítők 9euro(asszem)
  • BaLeeX
    Ne gondolkozz rajt, szerintem túl sokat adtak el EU-ban mert most itt nem akciós...

Mondjuk én megvettem, kiegészítőivel együtt 2500ért kihagyhatatlan volt, multiban meg iszonyat móka. :)
  • lolSL
    sőt inkább 15
    cod1 lassan 10 és még 4x annyiba kerül :D
  • byzhouse
    gta-n gondolkozom :|
  • lolSL
    azt 10 év múlva is várhatod
  • SirAlo
    az is jo lett volna :d
  • DarkSector
    én black ops-ot vártam 5 euro-ért de nem.
  • grebber
    Ezek a szarok voltak a legkeledőbbek ?Akkor nem maradtam le végül is semmiről csak a Company of Heroes kellett volna 560ft-ért!
    De majd csak lesz máskor is remélhetőleg kártyám már lesz ezen a héten!
  • SirAlo
    Remeltem hogy a Sourcet berakjak 75%-ra de nem:(
  • DarkSector
    GTA-nál kiirja hogy nem jo a regio!! XD
  • DarkSector
    IGGGGGGGGGEN
    mondtam van még 1 nap! :P

bár igaz ezek ismétlések.
  • DarkSector
    na most mély levegőt vegyen mindenki!
  • grebber
    Akkor én másra értettem a pin kódot.Bocsi én mondtam rosszul a kártya 3 jegyű kódjára gondoltam na!
  • lolSL
    CIB-ben ingyen van mastercard internetkártya a cibezz számlacsomaghoz (ami most szintén ingyenes, egyébként 50ft/hó)
  • Rage47
    van díja ennek a webes kártyának?
  • Morgolodo
    Én pont így, csak VISA. Az OTP-s 24*7, bankkártyák közötti átutalással dobok mindig rá, ha kell, ez is azonnal jóváíródik (az oldal még le sem frissült, már pittyeg az SMS, a tranzakcióról). Akkor ezek szerint nincs semmi gond vele, lagos01-nek is sikerült fizetni. Az a gyanúm a hölgyike nem volt a toppon, akihez kerültem a bankban.
  • DarkSector
    omg...-.-
  • natalyel
    Vagy 6 éve van az OTP-nél webes kártyánk - és a hozzávaló virtuális számla. Ez a kártya van beregisztrálva a Paypal-on.
    A vásárlás menete roppant egyszerű:
    1. Kinézted a cuccot, amit meg akarsz venni
    2. Behívom a paypal-ba a vásárlásomat, de még nem nyomok a fizetésre
    3. otp oldalon keresztül - ingyen - átutalok annyi pénzt a normál számláról a virtuális számlára, amennyibe a cucc kerül (esetleg 1 euróval/dollárral többet a biztonság kedvéért). Pár másodperc, de max. fél perc és a számlán van a zsé.
    4. rákattintok a küldésre a paypal-on keresztül

Kész.
    A virtuális számlán soha nincs egy kanyi sem, max. 1-2 dolcsi. Mindig a vásárlás előtt töltök rá. Úgyhogy bárki is szerzi meg akár a számlaszámot, akár a kártyaszámot, nem ér vele semmit. A vásárlásra szánt összeg is kb. 1 percen keresztül van ott, mert elköltöm (azért raktam rá...)
    Plusz minden tranzakcióról sms jön.

Nagy weboldalakról biztonságos a vásárlás.
  • lagos01
    Sikerült a webkártyával fizetni.
    Legalább márt működik
  • lagos01
    Ha mondjuk ilyen fizetési hibák miatt nem tudsz vsárolni és mire megoldják a helyzetet és lejár a leárazás olyankort mi a helyzet?
    Lesz arra megoldás hogy megkapja az illető azon az áron amikort a hiba jelentkezett vagy az emelt árat kell fizetni?

Valakinek volt ilyen tapasztalata?
  • DarkSector
    amugy a legtisztább dolog, pl amit énis használok, hogy levédem (jobbanmondva "lefagyasztom") a rendszeremet és nem tud rákerülni semmi virus illetve kémprogram, szóval a gépemről nem tudnak adatokat szerezni.

de egy nem védett rendszeren is csak akkor kerülnek fel ilyen káros progik ha minden szir-szart letölt az ember.
  • bakkerman
    mikor??
  • DarkSector
    letiltatod???
    ez hülyeség, ha letiltatod attól még percek alatt lenullázható egy számla a lopott adatok birtokában, szoval ha szerencséd van és időbe sikerül cselekedned akkor oké.
    de ha elveszted az gáz.
  • pett3rson
    hova kell pinkód és mikor? egyszer állítottam be, de nem a pin-kódot kérték, csak a kártya számát, lejárati időt, és a 3 jegyű kódot ami minden kártyán rajta van ugyan, de ha elveszted, akkor úgyis letiltatod, szóval már nem tudnák használni.
  • DarkSector
    AvP + RF: Guerilla + Left 4 Dead 2
  • Morgolodo
    Esetleg, ha valaki gondolja, megoszthatná, hogy mit újított az elmúlt 2 hétben, hátha valamit nem vettem észre, vagy eszembe sem jutott.