34737
  • atinq
    Nekem volt már ilyen sajnos. hogy mi okozza azt nem tudom de újra kellett telepítenem a steamet és letöltenem az összes játékot ami rajta volt.
  • lolSL
    nem kell újrarakni
    menj be a steam mappába és a steam.exe file és a /steamapps /userdata mappák kivételével törölj le mindent, aztán indítsd el az exe-t, így megmarad minden játékod, beállításod, de letölti újra a steames fileokat amig megsérülhettek. ha így se jó akkor vmi más program kavar be neki.
  • obe
    srácok,

még sosem volt gondom a steam-el, kb 3 éve installáltam fel, ma szeretném indítani, ezt írja:

there was a problem with your steam installation. please reinstall steam

mielőtt újraraknám - nem szívesen - érdeklődöm mitől lehet ez, vagy esetleg találkozott valaki hasonló problémával ?

köszi
  • uikka
    csak az a baj, hogy nincs csak olyan, hogy indítás helye meg ilyesmik vannak, de nekem olyan is kell, General stb... menü, mert csak parancsikon menüpont van :(
  • MerlinW
    Jobb klikk a nem steam-es játék exe-jén és tulajdonságok.
  • uikka
    sziasztok!
    hogyan csinálhatok "indítási beállításokat (launch options)" a nem steam-es játékoknál?
    pls help
  • Indigo
    Én is épp ugyanígy csinálom
  • Higany
    Igazad van! Erre nem is gondoltam. Nah, majd legközelebb..
  • natalyel
    Ezért én úgy csinálom, hogy van másik account, amire az olyan játékok mennek, amiket valószínűleg elég egyszer kijátszani, esetleg időszakosak - pl. a kisfiamnak logikai, mászkálós platform, stb. akciós játék-pakkok.
    Ami nekem kell, és tudom, hogy nem egy hét alatt megunós cucc, hanem hosszú ideig szórakoztatós - pl. Team Fortress2 - az megy a "fő accra".
    Ha esetleg eljön az idő, hogy már nem kell neki/nem játszik olyanokkal/idejétmúlt/stb. lesz, akkor valami jelképes összegért, vagy akár ajándékba át tudom az egész accot passzolni másnak, neki is teljék öröme benne.

Amúgy meg ha én akarok valamelyik kis játékkal szórakozni egy fél órát, akkor csak loginváltás a steam-ben, és már ott is van minden.
  • csoli31
    Akkor mostantól kezdve GfWL-os játékokat se vegyél. A Dirt2 óta már annál is ez a helyzet (kivéve a régebbi játékokat), ha beírod a játék aktivációs kódját.
  • Gurren
    miért lenne hülyeség? gondolj bele, hogy mennyi pénztől esnének el, ha tovább lehetne adni a játékokat. több ember megvehetne közösen egy játékot és szépen egymás után végigjátszhatnák ugyanazt.
  • Higany
    Ekkora hülyeséget! Hát akkor nem veszek többet semmit, max, ha fillérekért lesz.
  • kifli
    mivel a játék továbbaását, tiltja a felhasználási szerződés, amit te elfogadtál, mikor megvetted a játékot, így nincs rá lehetőség. Elvileg a cd-s játékokat sem szabadna továbbadnod.
  • MerlinW
    Nincs. Örökre rajtad marad. Játékot csak komplett account-tal együtt tudsz továbbadni.
  • Higany
    Olyan kérdésem lenne, hogy ha én vettem egy játékot a Steam-en, de már nem akarom használni, akkor van rá lehetőség, hogy egyik ismerősnek továbbadjam, ha neki is van steam acc-ja? Köszi!
  • Solt
    Köszi...

Már írtam egy levelet, most fordítják.
  • kifli
    steam support segít neked ilyen helyzetekben

ITT van egy magyar leírás, ez alapján vissza tudod szerezni elvileg...
    (amúgy mehetne bannerba a link, esetleg Punkzolit megkérdezni előtte...)
  • Tinman #1303
    Semmit. Pont úgy jártál ahogy én.
    Majd jól kioktatnak az okosok, hogy user error és béna vagy.
  • Solt
    Ha tudnék angolul, akkor nem egy magyar nyelvű fórumon kérnék segítséget! :)
  • lolSL
    support.steampowered.com oldalon tudnak segíteni.
  • Solt
    Urak!

Elfelejtettem az egyik steam fiókom adatait... a játék aktiválókódja alapján lenne rá lehetőség, hogy a steam megkeresse a fiókot, csak az a baj, hogy anno olyan e-mail címet adtam meg, amihez ma már nem férek hozzá... mit lehet ilyenkor tenni? :)

• bertino
    user fail.
  • pointer4
  • atinq
    Laza vagyok.Tudod milyen a Riga lánc??? Na az hozzám képest vasúti talpfa.
  • pointer4
    Fuhúúú, lazzzíts :D
  • SirAlo
    Csak viccelt, annyi koze van hogy sokan vettek jatekot es nem birjak a szerverek a sok letoltest
  • atinq
    Semmi köze az akciónak a sebességhez. Nekem ugyan annyival jött a normál is mint az akciós. Kicsit fura is lenne amit 1 euróért kapsz fél évig töltenéd??
  • ratgab
    De jó, hogy vége van már az akcióknak, mert ráment már lassan a gatyám!
  • byzhouse
    208 játékra van 0%-os akció, ti mit vesztek? :D
  • Renátó1985
    akciós gta csak ennyivel jön :) vedd meg teljes áron, ha rendes sebesség kell :P
  • SirAlo
    Nektek mennyivel tolt? ma egesz nap nagyon lassan jott:( soha nem jon mar le a GTA 4:D
  • natalyel
    Rage:
    Amikor évekkel ezelőtt átváltottunk erre a számlára, amihez volt netes számla is, akkor ingyenes volt, és azóta is az. A normáls számlánk díjába sincs semmi extra beépítve. Lehet, hogy ha most kötöd meg, lenne valami jelképes 50-100ft díja, de nem hiszem.
  • byzhouse
    ennyi erőből 1 ember veszi meg a világon és mindenki játszik vele :D
  • Indigo
    HL 2 Deathmatch eleve "Source", szóval az inkább HL Deathmatch Source :)
  • MerlinW
    Jah, Half-life 2 Deathmatch, Half-Life 2 Lost Coast, Half-life 2 Deathmatch Source ingyenesek.
  • atinq
    Sziasztok. Én is két rész Half Life 2-őt vettem meg és fizetés után négyet töltött le. Ezeket vettem: Half-Life 2 Episode one
    Half-Life 2 episode Two
    ezeket töltötte le pluszba:Half-life 2 Deathmatch
    Half-Life 2 Lost Coast
    Half-life 2 Deathmatch Source
    Mindez nemegész 3 euróért.
  • bertino
    ja
  • SirAlo
    Ha megveszem a GTA 4-et egyszerre csak 1 geprol jatszhatok vele?
  • byzhouse
    hülye vagy :D nagyon fun
  • FZoleee

az sztem nem éri meg, csak ha ingyen lenne :D