34737
  • uikka
    köszönöm szépen a segítséget
  • csoli31
    Meg Alien Swarm-ot (mivel ugyebár az is ingyenes).
  • Botond #1398
    trackmaniat :)
  • DarkSector
    Viszont annyit még hozzáteszek, ami kérdés szokott lennei, hogy amíg nincs legalább 1 eredeti játék steam-en addig csak is egy eredeti játékkal rendelkező steam-es barát vehet csak fel barátlistára. :)
  • Fpocok
    STEAMet nem kell megvenni. Az ingyenes. Ha játékot akarsz rá venni, akkor azért kell fizetni.
    Egy üres STEAM account semmibe nem kerül, de játszani sem lehet nagyon rajta.
  • uikka
    sziasztok
    én csináltam egy free acountot és az a kérdés, hogy hogy lehet megvenni a steamet?
  • FZoleee
    amúgy olyan weboldal nincs, ami összegyűjti az összes ilyen oldalón található akciókat? :D amúgy nem szoktam venni játékot, csak ha ilyen 75%-os akció van :D
  • pointer4
    Mondjuk, ha én üzemeltetnék egy ilyen shopot, akkor amerikában megvenném olcsó dollárért, és elküldeném ajándékként. Arra nem szólhatnak be.
    De lehet Ázsiából még jobban járnak.
  • FZoleee
    de mint írja is, elvileg nem legális, ergo bannolhatnak érte steamen
  • pointer4
    Melyik az, amelyiktől már vettél, és nem volt gond ?
  • lolSL
    olcsó kelet-eu meg ázsiai bolti példányokból árulnak, lehet steamen aktiválni meg online játszani velük simán, sok mindent tőlük éri meg venni.
  • MerlinW
    Ne azt nézd, hanem felette az első listát.
  • zorrobomber
    te jó ég, mik ezek a cd-key store-ok?
  • lolSL
    itt egy lista
  • FZoleee
    Tudom, hogy annyira nem illik a topikba, de ki tud még ilyen online boltokat, ahol letölthető játékot árulnak? Pl. itt a just cause 2 olcsóbb, mint tegnap volt a steamen akcióban (dollárba átváltva)
  • Panzeradler #1385
    Rendben. köszi:S
  • Fabio Capello
    Nem megoldható.
  • pointer4

Bár hallottam olyanról, hogy valakinek a support összeolvasztotta, de az valami nagyon kacifántos alapokról indult, lehet az nagyon különleges eset volt.
  • Panzeradler #1382
    Sziasztok! 2 steam fiókot összelehet olvasztani? Régen volt egy fiókom amit elfelejtettem most meg van egy másik és a játékot kellene átrakni rá, sehogy se oldható meg?
  • kunszabi10
    aha köszi
  • csoli31
    Az azt jelenti, hogy annyit játszottál már vele (mivel a Steam rendszere nyilvántartja a játékidőt).
  • kunszabi10
    Köszönöm a segitséget de lenne még egy. Amikor felraktam megint a steamet akkor a még nem telepitett játék mellett ott volt az hogy 15 hours played.Remélem nem azt jelenti, hogy csak 15 óráig jácchatok vele.
    Előre is köszi
  • lolSL
    support
  • HUN BECSEHELY
    Hali.Tudna nekem valaki segitteni.?

Ujra raktam a Gépem,és nem irtam fel a Steam-hez az adatokat ANNO.Most ugy vagyok,hogy megvan a nevem,de nem tudom a Jelszavam.Küldtek egy E-mailt hogy visszatudom szerezni a jelszavam.Viszon ott van a Kutya elásva,hogy nem tudom a titkos kérdésre a vállaszt,amit anno megadtam.
    Nem menti el a telepitett Steam-nél valahol a jelszavam,vagy ilyenkor mivan?Irjak nekik,aztán majd vállaszolnak?Amugy elég sok Játékom van bent,és ez zavar.

Pm-be ha lehetne kérnem.

Köszike
  • Ry0K3N
    Működik mindegyik csak bejelentkezni nem tudsz a két helyen egyszerre mint ahogy leírták lent.
  • byzhouse
    *hely*
  • csoli31
    Egyszerre csak egy gépen lehetsz bejelentkezve ugyan azzal a profillal.
  • kunszabi10
    nagyon kéne a segitség. ha két hejre van feltelepitve a steam akkor a második nem mükszik?
  • artschi
    Dawn of War Midweek Madness van a Steam-en, minden Dawn of War címből 50% engedmény, plusz Dawn of War 2: Retribution bétázási lehetőség!
  • MerlinW
    Lehet, persze.
  • Daell Drow
    A legtobb steames jatek szinte zgyanugy magyarithato mint barmelyik masik.
    A kotor is siman magyarithato, nekem is megvan es magyaritottam is a steames verziot.
  • lolSL
    próba szerencse, a legtöbb játék ugyanúgy van steamen ahogy a bolti változatban és működik, de van ami nem.
  • szucsy89
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. A karácsonyi akció keretében vettem meg a KOTOR első részét. Most úgy döntöttem, hogy felrakom, és azt szeretném kérdezni, hogy ha magyarosítást szeretnék feltenni hozzá, mennyiben baj az, hogy steames a játék? Lehet-e egyáltalán ezáltal magyarítani?
  • MerlinW
    Az a komoly, hogy a Portal 1 egész hónapon át teljesen ingyenes volt, és még így is 20millát szedtek össze vele:)
  • artschi

forrás
  • Daell Drow
    Nem gondoltam volna hogy a civ5 es a metro 2033 ilyen jol fogyott.
  • MerlinW
    Steam-nek közel 1 milliárd dollárnyi forgalma volt 2010-ben.
  • MerlinW
    Most vásároljatok, mert csak 263 az Euro:)
  • DarkJedi
    A korábban dobozosan megvett játékok listája, amelyek aktiválhatók Steamen:

link

• lolSL
    bolti splinter cellhez az UBIshop-ban kell DLC-t venni.