34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#1400 köszönöm szépen a segítséget -
csoli31 #1399 Meg Alien Swarm-ot (mivel ugyebár az is ingyenes). -
#1398 trackmaniat :) -
#1397 Viszont annyit még hozzáteszek, ami kérdés szokott lennei, hogy amíg nincs legalább 1 eredeti játék steam-en addig csak is egy eredeti játékkal rendelkező steam-es barát vehet csak fel barátlistára. :) -
#1396 STEAMet nem kell megvenni. Az ingyenes. Ha játékot akarsz rá venni, akkor azért kell fizetni.
Egy üres STEAM account semmibe nem kerül, de játszani sem lehet nagyon rajta. -
#1395 sziasztok
én csináltam egy free acountot és az a kérdés, hogy hogy lehet megvenni a steamet? -
#1394 amúgy olyan weboldal nincs, ami összegyűjti az összes ilyen oldalón található akciókat? :D amúgy nem szoktam venni játékot, csak ha ilyen 75%-os akció van :D -
#1393 Mondjuk, ha én üzemeltetnék egy ilyen shopot, akkor amerikában megvenném olcsó dollárért, és elküldeném ajándékként. Arra nem szólhatnak be.
De lehet Ázsiából még jobban járnak. -
#1392 de mint írja is, elvileg nem legális, ergo bannolhatnak érte steamen -
#1391 Melyik az, amelyiktől már vettél, és nem volt gond ? -
#1390 olcsó kelet-eu meg ázsiai bolti példányokból árulnak, lehet steamen aktiválni meg online játszani velük simán, sok mindent tőlük éri meg venni. -
#1389 Ne azt nézd, hanem felette az első listát. -
#1388 te jó ég, mik ezek a cd-key store-ok? -
#1387 itt egy lista -
#1386 Tudom, hogy annyira nem illik a topikba, de ki tud még ilyen online boltokat, ahol letölthető játékot árulnak? Pl. itt a just cause 2 olcsóbb, mint tegnap volt a steamen akcióban (dollárba átváltva) -
#1385 Rendben. köszi:S -
#1384 Nem megoldható. -
Bár hallottam olyanról, hogy valakinek a support összeolvasztotta, de az valami nagyon kacifántos alapokról indult, lehet az nagyon különleges eset volt. -
#1382 Sziasztok! 2 steam fiókot összelehet olvasztani? Régen volt egy fiókom amit elfelejtettem most meg van egy másik és a játékot kellene átrakni rá, sehogy se oldható meg? -
kunszabi10 #1381 aha köszi -
csoli31 #1380 Az azt jelenti, hogy annyit játszottál már vele (mivel a Steam rendszere nyilvántartja a játékidőt). -
kunszabi10 #1379 Köszönöm a segitséget de lenne még egy. Amikor felraktam megint a steamet akkor a még nem telepitett játék mellett ott volt az hogy 15 hours played.Remélem nem azt jelenti, hogy csak 15 óráig jácchatok vele.
Előre is köszi -
#1378 support -
HUN BECSEHELY #1377 Hali.Tudna nekem valaki segitteni.?
Ujra raktam a Gépem,és nem irtam fel a Steam-hez az adatokat ANNO.Most ugy vagyok,hogy megvan a nevem,de nem tudom a Jelszavam.Küldtek egy E-mailt hogy visszatudom szerezni a jelszavam.Viszon ott van a Kutya elásva,hogy nem tudom a titkos kérdésre a vállaszt,amit anno megadtam.
Nem menti el a telepitett Steam-nél valahol a jelszavam,vagy ilyenkor mivan?Irjak nekik,aztán majd vállaszolnak?Amugy elég sok Játékom van bent,és ez zavar.
Pm-be ha lehetne kérnem.
Köszike -
Ry0K3N #1376 Működik mindegyik csak bejelentkezni nem tudsz a két helyen egyszerre mint ahogy leírták lent. -
#1375 *hely* -
csoli31 #1374 Egyszerre csak egy gépen lehetsz bejelentkezve ugyan azzal a profillal. -
kunszabi10 #1373 nagyon kéne a segitség. ha két hejre van feltelepitve a steam akkor a második nem mükszik? -
#1372 Dawn of War Midweek Madness van a Steam-en, minden Dawn of War címből 50% engedmény, plusz Dawn of War 2: Retribution bétázási lehetőség! -
#1371 Lehet, persze. -
#1370 A legtobb steames jatek szinte zgyanugy magyarithato mint barmelyik masik.
A kotor is siman magyarithato, nekem is megvan es magyaritottam is a steames verziot. -
#1369 próba szerencse, a legtöbb játék ugyanúgy van steamen ahogy a bolti változatban és működik, de van ami nem. -
#1368 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. A karácsonyi akció keretében vettem meg a KOTOR első részét. Most úgy döntöttem, hogy felrakom, és azt szeretném kérdezni, hogy ha magyarosítást szeretnék feltenni hozzá, mennyiben baj az, hogy steames a játék? Lehet-e egyáltalán ezáltal magyarítani? -
#1367 Az a komoly, hogy a Portal 1 egész hónapon át teljesen ingyenes volt, és még így is 20millát szedtek össze vele:) -
forrás -
#1365 Nem gondoltam volna hogy a civ5 es a metro 2033 ilyen jol fogyott. -
#1364 Steam-nek közel 1 milliárd dollárnyi forgalma volt 2010-ben. -
#1363 Most vásároljatok, mert csak 263 az Euro:) -
#1362 A korábban dobozosan megvett játékok listája, amelyek aktiválhatók Steamen:
link
-
#1361 bolti splinter cellhez az UBIshop-ban kell DLC-t venni.