34737
  • MerlinW
    Pontosan 528,2€ (~145e Ft)
  • csoli31
    Nem. A Batman az Live-os játék (GfWL).
  • Indigo
    Nem igaz, hogy már megint nem találom, hogy milyen játékokat lehet beregisztrálni Steam-re :S Valaki meg tudna dobni egy linkkel? Köszi!

Konkrétan egyébként a Batman Arkham Asylum érdekelne, hogy ha megveszem a dobozosat, akkor be tudom-e regelni.
  • DarkSector
    gondolom 10-15 ingyenes játék, a többi 5euro alatti. :)
  • gregtom6
    Az szép:D Mennyi pénzedbe került összesen?:D
  • MerlinW
    Sőt, részletes nézetben a jobb oldali oszlopban (hivatkozások) is van egy CD-kulcs nevű link:)
  • Ry0K3N
    Hogy bazki ki nem bökné a szememet én meg propertiesnél nézem
  • MerlinW
    "Aki vesz játékot Steam-en, az nem kap kézhez serialt, hanem megadja a bankkártya számát, a Valve levonja az árat, és rákerül az accountodra a játék?"

Megveszel egy játékot Steam-en, annak licensze rögtön az accountodra és a játéklistádra kerül, amit telepíthetsz is azonnal.
    A serial másodlagos dolog.

- Vannak játékok amelyeknek van kifejezetten Steam-re készített verziója, ezekhez nem kell serial, itt az azonosítást a Steam licensz végzi. Pl.: Titan Quest, Torchlight, Mirror's Edge, stb
    - Vannak Steam-től teljesen független játékok, amelyekhez jár serial, ezt vásárlás után a játéklistában azonnal látható a lent is említett jobb klikkes menüben. Ilyenek többek között a Live-os és egyéb külső auth szerverrel rendelkező játékok, mint pl. a Dirt 2, Dragon Age, stb.
    - Végül vannak a Steam exklúzív játékok, amikhez nem kell semmi.

Tehát egy szóban is válaszolva a kérdésedre: igen:)

"Ha dobozosan veszel Steam-en aktiválandó dolgot, akkor annál van egy serial, amit a Steambe vhol beütve kerül rá az accountodra a játék?"

Pontosan. Van erre egy "játékok/termék aktiválása a Steam-en" menüpont, oda begépeled a játék sorozatszámát és már meg is jelenik a listádon, felkerül az accountodra. (a tranzakciók listázásánál fel is tünteti, hogy dobozos terméket aktiváltál)

"És aki pre-purchase-ol(előre megvesz) Steam-en egy játékot, az is serialt kap-e(legalábbis a háttérben), vagy az is a normál online vételhez hasonlít?"

Lásd az első kérdést/választ. Lényegtelen hogy mikor veszed, amint kifizetted a licensz az account-on, a játék a listádon, max telepíteni nem tudod amíg fel nem oldják (tehát amíg meg nem jelenik).

A lényeg, hogy a serial egy teljesen másodlagos dolog. Steam egy áruház, amiben ha vásárolsz valamit, azonnal megkapsz mindent. Ha van a serial-t, ha van akkor a kézikönyvet pdf formátumban, stb.

Aggódni pedig nem kell, mert biztonságos (amennyiben nem 123 a jelszavad:)), kényelmes, átlátható és ami a legfontosabb, amerikainak készült, ergo teljesen hülye biztos. Ha gondod van a support valóban válaszol 24 órán belül - mindezt kedvesen, tisztességesen leírva a megoldást, tanácsot.

Mindez saját tapasztalat, 130 játékot vettem eddig Steam-en.
  • lolSL
    jobbklikk view game cdkey :)
  • Ry0K3N
    De az kap kézhez bizony serialt, most nem tudom hogyan de meg lehet nézni mindegyik steames játékodnál hogy mi volt a serial.
  • DarkSector
    E-mail-re kapsz kulcsot és beirod ahová kell.
    De külön csinálj egy profilt a boztonság kedvéért, ahová eddig NORMÁLISSAN vásárolták ne keverd ezekkel a nem 100%-os vásárolt kulcsokkal, mert ha buksz csak 1 játékot bukj....!
  • gregtom6
    Üdv. Hogy is van ez pontosan?
    Aki vesz játékot Steam-en, az nem kap kézhez serialt, hanem megadja a bankkártya számát, a Valve levonja az árat, és rákerül az accountodra a játék?
    Ha dobozosan veszel Steam-en aktiválandó dolgot, akkor annál van egy serial, amit a Steambe vhol beütve kerül rá az accountodra a játék?

Kíváncsi volnék, hogy tényleg így van-e.
    És aki pre-purchase-ol(előre megvesz) Steam-en egy játékot, az is serialt kap-e(legalábbis a háttérben), vagy az is a normál online vételhez hasonlít?
  • DarkSector
    wow. thx megnézem!
    Ehez töltsek le valamit?
  • lolSL
    Steam Guard is available to all Steam users, regardless of what CPU they are using in their system.

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8232-WSGZ-8021

minden procival megy. már beta is van
  • PunkZoli
    jobb klikk a játékra és ott van a fóruma, olvasgass hátha írják

aztán meg lehet nincs feltéve dx vagy videokártya driver legújabb
  • Laci82
    Sziasztok,hogy kell a Call of Juarez 2-őt 64 bites win 7-esen elindítani,hogy nem lépjen ki az első videónál?
  • DarkSector
    :)
    akarom de procit nem újítok :)
  • MerlinW
    Ha használni akarod ezt a fícsört, akkor igen. Ha nem akarod, akkor nem.
  • DarkSector
    Örülök most akkor vegyek ezért új procit?
  • tototto
    GDC2011 - A Valve bejelentette a steam guardot
  • lolSL
    hétvégi ajánlat:

Assassin's Creed™: Director's Cut Edition,
    +
    Tom Clancy's Rainbow SixŸ Vegas 2,
    +
    Far CryŸ 2: Fortune's Edition,
    +
    Call of JuarezŸ: Bound in Blood.
    =
    13 EUR
  • bertino
    http://gamekapocs.hu/hir/22105/gdc_2011_tv_re_koltozik_a_steam
  • lolSL
    régi fajta gfwl-es, egyedi kulcs sincs hozzá, hogy lehetne regelni? :)
  • tototto
    azt sem lehet csak ha valami videokártya mellé kapott bon volt, mint lehet szerezni így pl street fighter 4-et és dirt2-t is
  • kotar
    De hogy kell e valamilyen kliens,update vagy valami és hogy ennek mi a menete, az érdekelne
  • Gurren
  • kotar
    Tudnátok segíteni?Hogyan lehet privát TF2 servert csinálni csak mert a barátaimmal szeretnék játszani(de csak velük)és nem tudom hogy hogyan kell.
  • zserrbo
    Az alapjátékot megvettem, a kieget egyelőre nem. Elég bosszantó, hogy nem tudom mi lesz pontosan, ha megveszem boltban azt a tetves kiegészítőt. Szerintem írok majd a Steamnek is előtte, ha megveszem.
  • DarkSector
    És Resident Evil 5 hol van a listáról pl?
  • MerlinW
    Ezeket lehet regisztrálni Steam-en, nem többet.
  • lolSL
    "bolti EA játékokat"
  • kifli
    Van egy csomó játék, amit be lehet steamen regelni, még ha dobozos akkor is.
  • artschi
    "körösztül"
  • lolSL
    bolti EA játékokat nem lehet steamen regisztrálni. egy helyen vedd meg, az a biztos.
  • zserrbo
    Ez a válasz jött am, megkérdeztem az EA-tól.

"Üdvözlöm, köszönjük hogy a terméktámogatással kapcsolatba lépett.

Hogy ha a kiegészítőt rendesen DVD-n vásárolna meg, akkor biztosan működne, csak be kellene regisztrálni a STEAM-en körösztül. Hogy ha egy interneti üzletre gondol akkor sajnos nem működne. Ebben az esetben a kiegészítőt ott meg kell vásárolni ahol az alap játék is volt vásárolva.

Elnézést kérünk a előfordult problémákért."
  • MerlinW
    Ennek azért nézz utána előbb, mert pl a máshonnan vásárolt Mirror's Edge, Borderlands DLC-k nem mennek a Steam-es alapjátékkal.
  • MerlinW
    És még 20+ ingyenes játékot:)
  • DarkSector
    nem probléma és igen annyi, különben nem lenne odaírva hogy áfát is tartalmazza...-.-
  • zserrbo
    Hali!

Meg akarom venni a c&3 tiberium wars-t a Steamen, de a kiegjét "dobozosról" használnám. Jelent ez vmi problémát, hogy nem egy helyen venném az alapot+kieget? Más: az van kiírva a vásárláskor, hogy az áfát tartalmazza, tehát amennyi ki van írva egy játéknál annyiba is kerül végül?

Előre is kösz a választ!
  • DarkSector
    EZEKET tudod ingyen játszani steam-en.