34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#1440 Pontosan 528,2€ (~145e Ft) -
csoli31 #1439 Nem. A Batman az Live-os játék (GfWL). -
Indigo #1438 Nem igaz, hogy már megint nem találom, hogy milyen játékokat lehet beregisztrálni Steam-re :S Valaki meg tudna dobni egy linkkel? Köszi!
Konkrétan egyébként a Batman Arkham Asylum érdekelne, hogy ha megveszem a dobozosat, akkor be tudom-e regelni. -
#1437 gondolom 10-15 ingyenes játék, a többi 5euro alatti. :) -
gregtom6 #1436 Az szép:D Mennyi pénzedbe került összesen?:D -
#1435 Sőt, részletes nézetben a jobb oldali oszlopban (hivatkozások) is van egy CD-kulcs nevű link:) -
Ry0K3N #1434 Hogy bazki ki nem bökné a szememet én meg propertiesnél nézem -
#1433 "Aki vesz játékot Steam-en, az nem kap kézhez serialt, hanem megadja a bankkártya számát, a Valve levonja az árat, és rákerül az accountodra a játék?"
Megveszel egy játékot Steam-en, annak licensze rögtön az accountodra és a játéklistádra kerül, amit telepíthetsz is azonnal.
A serial másodlagos dolog.
- Vannak játékok amelyeknek van kifejezetten Steam-re készített verziója, ezekhez nem kell serial, itt az azonosítást a Steam licensz végzi. Pl.: Titan Quest, Torchlight, Mirror's Edge, stb
- Vannak Steam-től teljesen független játékok, amelyekhez jár serial, ezt vásárlás után a játéklistában azonnal látható a lent is említett jobb klikkes menüben. Ilyenek többek között a Live-os és egyéb külső auth szerverrel rendelkező játékok, mint pl. a Dirt 2, Dragon Age, stb.
- Végül vannak a Steam exklúzív játékok, amikhez nem kell semmi.
Tehát egy szóban is válaszolva a kérdésedre: igen:)
"Ha dobozosan veszel Steam-en aktiválandó dolgot, akkor annál van egy serial, amit a Steambe vhol beütve kerül rá az accountodra a játék?"
Pontosan. Van erre egy "játékok/termék aktiválása a Steam-en" menüpont, oda begépeled a játék sorozatszámát és már meg is jelenik a listádon, felkerül az accountodra. (a tranzakciók listázásánál fel is tünteti, hogy dobozos terméket aktiváltál)
"És aki pre-purchase-ol(előre megvesz) Steam-en egy játékot, az is serialt kap-e(legalábbis a háttérben), vagy az is a normál online vételhez hasonlít?"
Lásd az első kérdést/választ. Lényegtelen hogy mikor veszed, amint kifizetted a licensz az account-on, a játék a listádon, max telepíteni nem tudod amíg fel nem oldják (tehát amíg meg nem jelenik).
A lényeg, hogy a serial egy teljesen másodlagos dolog. Steam egy áruház, amiben ha vásárolsz valamit, azonnal megkapsz mindent. Ha van a serial-t, ha van akkor a kézikönyvet pdf formátumban, stb.
Aggódni pedig nem kell, mert biztonságos (amennyiben nem 123 a jelszavad:)), kényelmes, átlátható és ami a legfontosabb, amerikainak készült, ergo teljesen hülye biztos. Ha gondod van a support valóban válaszol 24 órán belül - mindezt kedvesen, tisztességesen leírva a megoldást, tanácsot.
Mindez saját tapasztalat, 130 játékot vettem eddig Steam-en. -
#1432 jobbklikk view game cdkey :) -
Ry0K3N #1431 De az kap kézhez bizony serialt, most nem tudom hogyan de meg lehet nézni mindegyik steames játékodnál hogy mi volt a serial. -
#1430 E-mail-re kapsz kulcsot és beirod ahová kell.
De külön csinálj egy profilt a boztonság kedvéért, ahová eddig NORMÁLISSAN vásárolták ne keverd ezekkel a nem 100%-os vásárolt kulcsokkal, mert ha buksz csak 1 játékot bukj....! -
gregtom6 #1429 Üdv. Hogy is van ez pontosan?
Aki vesz játékot Steam-en, az nem kap kézhez serialt, hanem megadja a bankkártya számát, a Valve levonja az árat, és rákerül az accountodra a játék?
Ha dobozosan veszel Steam-en aktiválandó dolgot, akkor annál van egy serial, amit a Steambe vhol beütve kerül rá az accountodra a játék?
Kíváncsi volnék, hogy tényleg így van-e.
És aki pre-purchase-ol(előre megvesz) Steam-en egy játékot, az is serialt kap-e(legalábbis a háttérben), vagy az is a normál online vételhez hasonlít? -
#1428 wow. thx megnézem!
Ehez töltsek le valamit? -
#1427 Steam Guard is available to all Steam users, regardless of what CPU they are using in their system.
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8232-WSGZ-8021
minden procival megy. már beta is van -
PunkZoli #1426 jobb klikk a játékra és ott van a fóruma, olvasgass hátha írják
aztán meg lehet nincs feltéve dx vagy videokártya driver legújabb -
Laci82 #1425 Sziasztok,hogy kell a Call of Juarez 2-őt 64 bites win 7-esen elindítani,hogy nem lépjen ki az első videónál? -
#1424 :)
akarom de procit nem újítok :) -
#1423 Ha használni akarod ezt a fícsört, akkor igen. Ha nem akarod, akkor nem. -
#1422 Örülök most akkor vegyek ezért új procit? -
#1421 GDC2011 - A Valve bejelentette a steam guardot -
#1420 hétvégi ajánlat:
Assassin's Creed™: Director's Cut Edition,
+
Tom Clancy's Rainbow SixŸ Vegas 2,
+
Far CryŸ 2: Fortune's Edition,
+
Call of JuarezŸ: Bound in Blood.
=
13 EUR -
#1419 http://gamekapocs.hu/hir/22105/gdc_2011_tv_re_koltozik_a_steam -
#1418 régi fajta gfwl-es, egyedi kulcs sincs hozzá, hogy lehetne regelni? :) -
#1417 azt sem lehet csak ha valami videokártya mellé kapott bon volt, mint lehet szerezni így pl street fighter 4-et és dirt2-t is -
kotar #1416 De hogy kell e valamilyen kliens,update vagy valami és hogy ennek mi a menete, az érdekelne -
#1415 -
kotar #1414 Tudnátok segíteni?Hogyan lehet privát TF2 servert csinálni csak mert a barátaimmal szeretnék játszani(de csak velük)és nem tudom hogy hogyan kell. -
zserrbo #1413 Az alapjátékot megvettem, a kieget egyelőre nem. Elég bosszantó, hogy nem tudom mi lesz pontosan, ha megveszem boltban azt a tetves kiegészítőt. Szerintem írok majd a Steamnek is előtte, ha megveszem. -
#1412 És Resident Evil 5 hol van a listáról pl? -
#1411 Ezeket lehet regisztrálni Steam-en, nem többet. -
#1410 "bolti EA játékokat" -
#1409 Van egy csomó játék, amit be lehet steamen regelni, még ha dobozos akkor is. -
#1408 "körösztül" -
#1407 bolti EA játékokat nem lehet steamen regisztrálni. egy helyen vedd meg, az a biztos. -
zserrbo #1406 Ez a válasz jött am, megkérdeztem az EA-tól.
"Üdvözlöm, köszönjük hogy a terméktámogatással kapcsolatba lépett.
Hogy ha a kiegészítőt rendesen DVD-n vásárolna meg, akkor biztosan működne, csak be kellene regisztrálni a STEAM-en körösztül. Hogy ha egy interneti üzletre gondol akkor sajnos nem működne. Ebben az esetben a kiegészítőt ott meg kell vásárolni ahol az alap játék is volt vásárolva.
Elnézést kérünk a előfordult problémákért." -
#1405 Ennek azért nézz utána előbb, mert pl a máshonnan vásárolt Mirror's Edge, Borderlands DLC-k nem mennek a Steam-es alapjátékkal. -
#1404 És még 20+ ingyenes játékot:) -
#1403 nem probléma és igen annyi, különben nem lenne odaírva hogy áfát is tartalmazza...-.- -
zserrbo #1402 Hali!
Meg akarom venni a c&3 tiberium wars-t a Steamen, de a kiegjét "dobozosról" használnám. Jelent ez vmi problémát, hogy nem egy helyen venném az alapot+kieget? Más: az van kiírva a vásárláskor, hogy az áfát tartalmazza, tehát amennyi ki van írva egy játéknál annyiba is kerül végül?
Előre is kösz a választ! -
#1401 EZEKET tudod ingyen játszani steam-en.