34737
  • MerlinW
    Rengetegen használják még a pocsék magyar levelezőszolgáltatásokat..:)
  • lolSL
    gmailre azonnal megjön
  • pointer4
    Igen, de egyenlőre kikapcsolom, mert melóban nem tudok belépni. 1 óra mire megjön az emailben a jelszó, és még el se fogadja :D
  • PunkZoli
    van egy olyan opció az account settingsben, hogy deauthorize all other comp...
    na ez arra való,hogy úgymond kivedd a többi gépet és csak az éppen aktuálisra szűkítsd a steam beléphetést.
    Természetesen egyszer kell majd ezt a mailben kapott kódot beírni majd más gépen, hogy úgymond hozzá add a steamhez a gépet.
  • PunkZoli
    ez azért félreérthető, mert nem így van

a steamnek van egy jelszava, a contact email jelszava még csak véletlenül se legyen ugyan az! NE használjátok máshol a steam jelszavatokat! legyen egyedi

ez a guard arra való, hogy ha be van kapcsolva akkor más gépre csak azután tudsz belépni, ha a contact eamilben kapott kódot is be kell még másolnod...
    ergo aki feltöri, annak nem elég az acc jelszava, a contact mail jelszava is kell

ismétlem MINDIG EGYEDI JELSZAVAD LEGYEN STEAMEN ÉS EMAILEN IS!
  • DarkSector
    Lófaszt olcsón adom... :)
  • kifli
    azért én bejelentkezek, és felmegyek csalni az összes játékoddal XD
  • pointer4
    Van rajta 90 játék ? :D
  • DarkSector
    én igen
    nem venne valaki steam accoountot tőlem? :)
  • DarkSector
    pontossan
    :D
  • Daell Drow
    hehehe, hat azert nem fogom most itt kiprobalni. XDD
  • lolSL
    most már a jelszavad is megadhatod hogy itt ez a 90 játékos account, vigyétek
    és nem tudják :DDD
  • Daell Drow
    En meg azt csinalom pluszban hogy a profilomat csak baratok latjak. kivul allo ne lassa hogy 90+ gamem van, ezzel is csokkentem a kockazati tenyezot.
  • DarkSector
    Ahogy ip-t váltasz, magyarul igen.

Ezekután már isten legyen aki feltöri a profilokat, max ha debil user fail-osokat találnak valahol....

Ezekután 2 dolgot kell csinálni:

- Ne add meg az e-mail-edet senkinek, és ne is tudasd senkivel hogy a profilod melyik e-mail-re van regelve.
    - E-mail-edben semmi levelet soha ne hagyj amiben a steam irományok vannak, mindig törölgesd őket.

Ha ezeket megteszed isten se fog betörni az accountodba, max akkor ha a steam-et támadják eleve....
  • Daell Drow
    akkor is tudom hasznalni ha, szomszedhoz at megyek es ott jelentkezek be a steambe?
  • DarkSector
    Én is most olvastam nem lesz több steam lopás gg! :P
    Én már vártam nagyon! :)
  • csoli31
    Ha már hitelesített agy email címet a Steamhez (aminek nem ugyan az a jelszava, és azt nem lopták el), akkor amúgy is ellophatatlan (mivel nem tudják a jelszavát megváltoztatni, de a tulaj igen). Magyarán ez csak azoknak jó akik nem akarnak egy email címet hozzárendelni a Steam rendszeréhez. De ha valakinek elopják az email címét is, akkor ugyan úgy bukta van számára (mivel az email címen kérhet hitelesítést).
  • lolSL
    élesítették a steam guardot a kliensben.

mindenki nézze meg hogy zöld-e a kis pajzs a beállításokban, és ha nem akkor kapcsolja be, így ha már nem egyeik meg a steam account és a mail cím jelszava akkor ellophatatlanná válik az account :)
  • zorrobomber
    persze kivévve a sógún!
  • zorrobomber
    3 napos total war akció van így szerintem lesz Napoleon is meg minden
  • wednes
    Ez ellen sajnos nem lehet mit tenni. A DLC-k elég jól teljesítenek így tovább fogják erőltetni őket. Még én is megvettem majdnem minden DLC-t az Empire-höz. Igaz kb 1 év alatt egyesével, és mikor az is -50%-os akóba volt. Akkor úgy éreztem na most ezt a 600-700Ft-ot most rászánom.
    De ha tényleg egybe akarod megvenni őket eredeti áron, az már nem kellemes.
  • Ry0K3N
    Az a vices hogy a DLC-k többe kerülnek mint az alap játék. Nem értem miért nem jó a kiegészítős rendszer, de nem. Húzzuk le a vásárlót map-onként mert az jóóó.
  • wednes
    Kár, hogy már megvan a játék(illetve nem kár :)). Ha a Napoleon lenne így leárazva annak nagyon örülnék. Vagy rögtön a Shogun 2. :DD
  • Ry0K3N
    Empire Total War -75%
  • Laci82
    Valaki segítsen légyszi.
    Megvettem a Call of Juarez 2-őt hétvégén packban és nem tudom elindítani win 7 alatt,az első videó után kilép.
    Már kipróbáltam a külföldi fórumokon írt trükköket is ,de úgysem jó.
  • FZoleee
    Mafia II EU-ban 10 euró, USA-ban 7,5 dollár, fuckyeah -.-
  • DarkSector
    jah értem akkor ez a baj az 5 munkanap még nem telt le a kkor csak várnom kell, az elvileg 1 hetet jelent, vagyis péntekig kellene irniuk. :)
  • lolSL
    ha megkaptad a kérdés elküldése után az automatikus emailjüket akkor benne van a rendszerben, és 5 munkanapon belül válaszolnak elvileg
  • DarkSector
    Ide írtam be hogy baj van a profilommal, meg hogy nem tudok belépni, jobbra meg kitöltöttem az adatokat.
    SUPPORT
    Lehet csak nyaralni mentek azért nem válaszoltak még?
  • DarkSector
    Üdv nekem valami gáz van a steam fiókommal.
    Látom már nem a régi féle hibabeküldés van hanem egy kis commentet lehet berakni, és oda irkálhatnak a supportosok vagy mi.

Valaki vágja hogy működik a rendszer? mert péntek óta nem írt a hibabejelentésemre senki.

Mennyit kell várnom? Vagy hogy megy ez?
  • wantonly
    Steam menü - felhasználóváltás.
  • The Protector
    Segítsetek kérlek.Kaptam egy steam felh nevet meg jelszót.
    De nem tudok kijelentkezni az enyémbőlXXDXDXD
    Hogyan kell kijelentkezni?Nem látok se disconnect se semmi gombot.
  • wantonly
    Orange Box mellé meg jó volt az ingyen Deathmatch (ha már nincs benne).
  • MerlinW
    Jah, annak én is örültem...

... volna ha nem lett volna Orange Box-om:)

Jut eszembe, akinek kell ingyen Portal, egy fórumtársunk felajánlott kettőt a Portal 2 topikban.
  • Indigo
    Köszi! Ezúttal el is rakom a linket! ;)

Valamiért egyébként az rémlett, hogy a Batman AA is Steam-es, de akkor tévedtem.
  • DarkSector
    :P
    Eddigi legjobb szerintem az ingyen PORTAL volt. :)
  • MerlinW
    Persze van sok filléres cumó is a karácsonyi/egyéb akciónak köszönhetően, de azok többnyire ilyen indie ökörségek:)
  • MerlinW
    Az nem számít, Dawn of War II is Live-os mégis be lehet. Ez pusztán szerződés kérdése (kiadó és Valve között)
  • DarkSector
    KB jól tippeltem...:)
  • doggy90
    https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-WUSF-3601