34737
  • lolSL
    ha hitelesítve van a mail címed akkor automatikusan bekapcsol
  • DarkSector
    Jó bazzeg de én hsz után írták hogy bug addig eszébe nem jutott senkinek segíteni.
    Most hirtelen mindenki mennyire okos lett, mikor poénkodni kell. :)
    A másik hogy én semmit nem töltöttem le steam-en és megadta a Guard-ot, szóval még elég buggancsos a rendszer.
  • MerlinW
    Ezt Te sem gondolod komolyan:D Ez nem adják, hanem tartalmazza a Steam aktuális verziója, amit bárki letölthet és telepíthet.
    Az hogy egyeseknek nem működik az egy - mint lent is írták - hiba.

------

1. Try restarting Steam. Check again.
    or
    2. Delete Steam.dll and clientregistry.blob from this location: C:\Program Files (x86)\Steam
    Then restart Steam. Check again.

If it still isn't fixed by doing this then reply to this thread adding a link to your Steam community profile so that BurtonJ can manually update you. Like this: steamcommunity.com/id/CSape
    The Steam community profile address can be found by clicking COMMUNITY tab at the top of Steam and then EDIT MY PROFILE on the right hand side.

A fent említett topik
  • lolSL
    nekem is 3-ból kettőn megy csak
  • PunkZoli
    nekem egyik tag mondta, hogy 2 accja van egy azon gépen és az egyiknél van guard gomb a másiknál meg nincs:D
  • DarkSector
    Jah akkor bug.
  • lolSL
    bug, steam fórumba írták hogy már dolgoznak rajta
    gondolom hétvége után lesz update
  • DarkSector
    A kisorsoltak úgy értem hogy véletlenszerűen adogatták...

Most hiába pofázza mindenki hogy az összes embernek megadta a steam, meg lehet húzni a szátokat, nem minden embernek elérhető a Guad...hogy mifasz miatt nem tudom az egyetlen magyarázat hogy véletlenszerűen adogatták.
  • lolSL
    milkacsokee
  • kifli
    mire?
  • bertino
    kisorsoltak omg
  • tototto
    fenéket sorsolnak, mindenkinek kell hogy legyen az tuti
  • DarkSector
    Nem mindenkinek van!!!!

Én nem jelentkeztem mégis kaptam Steam Guard-ot, haveromnak accountot loptak 2x ő nem kapott például....kisorsoltak minket gondolom.
  • artschi
    nálam sincs semmi változás, ne izgulj...
  • tototto
    na most az van hogy újraraktam egész steamet csak steamapps könyvtárat mentettem ki hogy ne kelljen ujra leszedni midnent, de továbbra is szar, tehát semmi értelme nem volt :S
  • MerlinW
    Ezt olvasgassa akinek kérdése van
  • MerlinW
  • csoli31
    Én nem jelentkezzem a bétára, de nálam is jelen van.
  • tototto
    jelentkeztem bétára, de ugyanúgy hiányzik, amúgy minden jól működik steamemben leszámítva ezt
    artschit leszámítva amúgy mindenkinek látszódik?
  • TSL16b
    Ami nincs lefordítva, az angolul jelenik meg. Ha valami egyáltalán nem jelenik meg, annak más oka van.
  • Fabio Capello
  • PunkZoli
    az nem lehet hogy a guard még nincs lefordítva és ezért nem teszi be a gombok közé?
  • MerlinW
    Csatlakozz a beta programhoz - teljesen veszélytelen -, és akkor letölti a legfrissebbet.
  • tototto
    töröltem őket ujrainditom steamet és ugyanugy semmi, mail címen meg nem szeretnék módosítani mert ezt használom csak, hátha kijavítják, várok pár napot ha nem akkor marad support
    bár nem tudom mennyivel biztonságosabb, ha hitelesítve van mail címem és más ott is a jelszó hogy tudják ellopni, azt nem pont ezért találták ki (mármint a hitelesítést)
  • lolSL
    akinek nem megy

[url=http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=21295191&postcount=8]Please exit Steam, delete "Steam.dll" and "ClientRegistry.blob", and then launch Steam.[/url]

ha ez után se akkor még lehet az email cím cseréjével próbálkozni, ha végképp nem megy akkor kell adni abban a topicban a community címed és ránéznek
  • artschi
    nálam is így néz ki a védelem...
  • Daell Drow
    Szerintem neked akkor megsem volt joa frisites. Masokanl is volt ilyen hogy frisites utan nem tortent semmi valtozas.
  • Daell Drow
    a proci az mindegy, amd is jjo.
  • pointer4
    Nem azért mert intel procis a védelem ? Vagy ez nem az ?
  • tototto
    ez érdekes, nekem nem így néz ki, pedig frissített steam nekem is és most hiába nyomok rá hogy frissítsen azt írja napra kész
  • Daell Drow
    Semmi koze nincs ahoz hogy milyen nyelvre van allitva.
    Steam/beallitasok/ es ott az elso ful.
    Nalam igy nez ki:

• MerlinW
    Steam menü, beállítások, első fül.
  • PunkZoli
    az esetek 99.999% ban a user a hibás. Ideges vagy, még többet hibázol
  • tototto
    ezt a guard dolgot hol lehet megtalálni, mert én nézem settingsben de sehol nem lelem, lehet magyar steamel nem megy?
  • Zeller01
    ki-be léptem a bejelentkezési ablaknál és egyszer csak beengedett :D :D jó ez a guard
  • bertino
    support, mint mindig.
  • Zeller01
    Nem tudom szavakba önteni, mekkora egy rakás szar ez a Guard! Ez pontosan megfelelő idegek feszegetésére, másra nem!! Mire megjött a tetves kódja, már azt írja a gépem trouble-ban van!!! Rohadjon meg!!! @nyád van trouble-ban! Ha egyszer tudom a kódom! BE AKAROK LÉPNI!! Azt írja vegyem fel a kapcsolatot a steam-mel, mert TROUBLE-ban vagyok! Már régen voltam ennyire ideges!!! Most kell neki valami hányadék kód, amivel engedélyezem a gépet valami tíltó listáról!! Honnan veszek ilyet? Hogy lépek be?
    Azt már ki sem írja, hogy küld e-mailt. Valaki segítsen mit csináljak!
  • byzhouse
    vasárnapig ingyenes Monday Night Combat
  • Demon86
    Sziasztok!!

1 olyan problémám lenne, hogy újra raktam a gépemet meg a Steam-et. De amit kapok a Steamtől kódot nem fogadja el. Ezzel mit lehet csinálni????
  • pointer4
    De minden más megjön egyből :D
    Amúgy most csak 25 perc volt :D