34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#1560 küldhetsz nekem játékokat :D pl Team fortress 2-t :DD -
#1559 -
#1558 ez meg mi a frász, jó ideje nem enged bejelentkezni, eddig legalább feljött az az ablak, hogy nincs netkapcsolat, pedig vót, és próbáljam újra..
http://www.kephost.com/images4/2011/3/31/r65jxxr32t6li795xd5j.jpg -
#1557 Értelme nem sok van, mert felével se játszik ahogy nézem. :D -
#1556 Most nézem, szép gyűjtemény:) Én még csak 134-nél tartok:)
AC Brotherhood-ot elrontotta a Tesco azzal, hogy féláron adta.. -
#1555 Ez komolyan mind a tied? -
#1554 Nem vagyok én hülye, privát a profilom (vagyis csak ismerősöknek):) -
#1553 Egyszerűbb így linkelni, csak a saját számodat írd be, és akkor a tiéd látszik :D -
#1552 Lehet zoomolni,és akkor több fér egy képernyőre. -
#1551 Aha. -
#1550 Beraknám én is mert szép, de nekem 7 ilyen képernyőt kellene fényképeznem:) -
#1549 Mik ezek ? Saját szépségek? -
#1548 -
#1547 Mármint a fos az tényleg túl erős jelző volt -
#1546 Végülis igaz. -
#1545 nekem bejött, megéri az árát abszolút :) -
#1544 black ops dlc-t tölti pár millió ember -
#1543 régebben nekem se tetszett, de most kipróbáltam megint és meg is vettem. -
#1542 Egyáltalán nem fos.. max neked nem tetszik. De ha szubjektívek vagyunk, szerintem a CS és az Insurgency fos. Persze ez nem számít, mert én nem játszom azzal, te nem játszol ezzel. Probléma megoldva:)
Pirates viszont valóban jó. -
#1541 Próbáltam régebben, szerintem ez egy fos, sokkal jobb ingyenes HL2 modok vannak pl Fistful of Frags, Battlegrounds, Age of chivalry; Pirates vikings and knights (na ez a kettő mekkora poén), és a verhetelen Insurgency (ezt jobban szeretem mint a CS-t). -
#1540 ez egyszerűen felháborító, megveszem, erre túlterheltek a szervereik, hogy letöltsem :D -
#1539 ok, köszi, akkor megveszem :) -
#1538 Van sok igen. Per pillanat is 100+ telt szerver van (mondjuk ez az ingyen hétvégének köszönhető, de egyébként is találni mindig 40-50 aktívat). Továbbá van aktív support is, pont a héten jött egy gigás patch új pályákkal, stb.
Jó játék, 600Ft-ért mindenképpen. -
#1537 van sok játékos amúgy, hogy megéri megvenni hosszútávú játékra? tehát nem kihaltak a multi szobák alapból, ha nincs ingyen hétvége? :D -
#1536 Lead and Gold 2,25 ojró
Kellemes Western multimóka source engine-el. -
#1535 de most április végén lesz, 24.-én húsvét, attól függetlenül is április elején van? :D mondjuk mindegy, mert az azt jelenti, hogy max. 1 hónap és megvehetem :D -
#1534 Ez a történet az 1800-as évekre vezethető vissza, azóta sok helyen elterjedt bizonyos szinten a dolog, mint kiegészítő elem miután a nyulas dolog aranyos a gyerekeknek. Azóta már ugye a csokigyárak is csokinyulakat öntenek húsvétkor egyes országokban (svájc, német, stb). Ettől függetlenül máshol nem nagyon épül nyulakra a húsvét. Talán az angoloknál van még valami nyulas, de ezt nem tudom. Persze ez az egész a történészek feltételezése. -
#1533 akkor ebben miért nyúl van? :( -
#1532 Nincs nyúl, tyúk/csirke van. "Nyúl" csak nálunk van egy régi félrefordítás miatt:) A németek régen gyöngytyúkot ajándékoztak egymásnak, ami németül "hasel". A nyúl pedig "hase". Innen ered a félreértés:) -
#1531 4 akciós időszak van egy évben: Húsvét (április eleje), Függetlenség napja (júli.4), Halloween (okt.31) és Karácsony. -
#1530 hogyne lenne. ugyanúgy festenek tojást, meg jön a húsvéti nyúl, csak ez a locsolkodás nincs, mint nálunk. -
#1529 Kerdes hogy arra fele van e husvet. -
#1528 karácsonyi/újévi leárazásféle szokott lenni steamen húsvétkor? :D mert kéne a CS:S, csak ennyiért nem :D -
#1527 Hajjaj, de ha egyszer szereti az ember :) -
#1526 gothic összes+witcher+nwn2 bezsákolva. Drága nap volt. :) -
#1525 nálam is megy. -
#1524 Videófelvétek sirály! álá xfire -
#1523 és elvileg a voicecomm hangminősége a skype-hoz lesz hasonló msotantól. a következő újítás pedig a videofelvétel lesz a játékokból. -
#1522 na ma elindítottam steamet és nekem is megjelent a guard, gondolom a legújabb frissítéssel javították a bugot :) -
#1521 Az oké, de van akinek nem a bekapcsolás volt a baj hanem eleve a lehetőség sincs (nincs pajzs ikon)