34737
  • bertino
    majom, mi ? :)

• DarkSector
    Ugye a Bulletstorm-ot nem vettétek meg 50Euroért. :)
  • pointer4
    Lehet még egy angliai majom :D
  • MerlinW
    Én tudtam telepíteni, tehát neked is tudnod kellene. Gondolom egy országban élünk:)
  • RYO21
    Mostmár megtaláltam én is: http://store.steampowered.com/app/99810/

Csak az a baj, hogy: This item is currently unavailable in your region

Akkor marad a torrent, vagy a GWFL.
  • grebber
    Nem tudom mi van nálad nekem ott van a linken amit adtam és tölti is!
  • RYO21
    Nem.

All Items Any OS

bulletstorm

No results were returned for that query."
  • grebber
    Mér nem találod ?
  • RYO21
    Olvastam valahol, hogy a Bulletstorm demóját Steamről is le lehet szedni. Csak az a baj, hogy sehol sem találom. Vagy szedjem inkább GWFLről?
  • MerlinW
    A HDD is szokott kattogni. Tehát az is benne lehet a pakliban.
  • Gurren
    sejtettem, hogy valami elkezdett döglődni, mert mostanában néha 2-3 másodperces, halk sípoló hangot ad ki a gép, a végén meg kattan egyet :(
  • lolSL
    érik a tápcsere
  • Gurren
    az mitől lehet, hogy ha bezárom a steamet, majd újra bejelentkezek, újraindul a gép kékképernyővel

• darkling
    Blood Bowl Legendary Edition 10 euro
  • MerlinW
    AaAaAA!!! - A Reckless Disregard for Gravity Update Released
    Product Update - Valve

The major changes include:
    Added new bugs to the game

• bon
    Esetleg nem buherált Windows?
  • lolSL
    ok
  • mooo
    Hali!

Abban tud valaki segíteni,hogy miért észleli a steam windows vistának a windows 7-et?
    Everest win7-nek látja,de a steam valamiért vistának...
  • MerlinW
    Nyeh...:)
  • lolSL
    van papírod róla?
  • Rage47
    ignorálni kell a hülyeségeit, minden topikban ezt nyomatja
  • böröczk
    De csak ha egy font alá megy : D
    Inkább egy cidert : D
  • MerlinW
    Hmm. Lényeg hogy működik. Akkor most örülünk:) Azért kapok egy Guinness-t?
  • böröczk
    próbáltam a port forwardolást amúgy, de ez az asus router valami kegyetlen, full máshogy működnek a beállítások..
    dmz-t végülis meghagytam, most újratettem a sztimet, telepítettem az összes vinfos frissítést, és működik, egyelőre. Egyébként is holnap elköltözöm, és egy hétig tutira nem lesz net, lehet, megint előjön ez a bibi az ottani router beállítások miatt.
    tűzfalak kikapcsolása volt az első, az nem oldotta meg persze a problémát..
  • MerlinW
    Kapcsold ki a DMZ-t. Nem sok értelme van használni, nem arra való, hogy kibújj a szabályok alól - DMZ amolyan szervíz mód. Ha nincs szükséged a router általi védelemre, egyszerűen csak kapcsold ki a tűzfalat, vagy ha nem lehet, adj meg egy 1000-64000 TCP/UDP szabályt.

A hardveres (pl. router) tűzfal egyébkén minden szoftveres tűzfalat lepipál, tehát célszerű azt használni. Így nem zabálja a rendszeredet sem az azon használt fal.
  • MerlinW
    Fejezd már be b+, de tényleg... Mégis milyen alapon ítélsz el bárkit, vagy osztod be a pénzért. Arról nem is beszélve, hogy legalább a lányokkal lennél kulturáltabb...
  • böröczk
    bocs az össze-visszaságért, meg ingerültségért, nem magyarázkodom.
    máskor az ilyen támadó hozzászólásokat mellőzzétek már, segítséget próbáltam kérni, de legközelebb csak úgy tehetem ezek szerint, ha nem vagyok őszinte, szuper.
  • böröczk
    de SOSE JÁTSZOTTAM MÉG VELE. és tudom, hogy volt akcióban, akkor épp rohadtul tanultam, és nem volt időm kipróbálni, azóta már bánom, meg kellett volna venni, ha megint lesz tuti lecsapnék rá, meg nézegettem angol oldalakon is, de drága még.
    aha, félmilliókat, hol élsz bogárka..
    egyrészt most jöttem ki, még enájszámom sincs, úgy adóztatnak, mint a rohadtélet, drága a lakbér, és húznék már haza legszívesebben, mert GYŰLÖLÖK itt kint lenni, és 2 óra hl játék után már venném meg, lehet, még a mostani áráért is meg fogom, de csak dobozosan.
    és igen, van ilyen gáz alak, aki még nem játszott hl-ekkel,
    tudod, ki a szánalmas, aki egy segítségkérő hozzászólásra olyanokat írogat be, mint a magadfajták, rühellem ezt a stílust, ilyenkor inkább meg se szólalnátok, komolyan. Én a legutoljára kövezem meg azt, akinek nem minden játéka eredeti, tudod vannak ennél sokkal súlyosabb vétkek.
    És köszi a segítséget.
  • lolSL
    és 1 fontért is árulták nemrég ha nem keresnél félmilliókat londonban
    szánalom kb die die die
  • lolSL
    de pont a HL-t..
    egyetlen game a világon ami megérdemli a pénzt kb
  • böröczk
    befoghatod. van jópár eredeti sztimes játékom, nyilván ezért fontos, és tudod mit, még háromezermillioszor letölteném a hálflájfot, ameddig meg nem unom. és az sem tartozik senkire, miért töltöttem le, foglalkozzanak már az ilyen idióták mással.
    viszont te is az intellektuális, segítőkész fórumtagok társaságát erősíted, köszönet ezért, de amúgy még mindig százszor inkább visszasírom ezt a jó magyar mentalitást, mint ami itt, Londonban van..
  • lolSL
    warezhuszár
  • böröczk
    nekem is, hogy átengedjen mindent, és eddig ment is..
    igazából azóta kezdett el baszakodni, amikor a hálflájfnak feltettem egy tört verzióját a laptopra.. bár nem tudom, ennek mi köze van a dologhoz, eddig mégis rendben volt. Csak ha már lesz net az új helyen, ahova költözünk, végre egy hónap után szeretnék játszani a sztimes játékaimmal, viszont ez egy pöttyet nehezít így a dolgon : D

egyébként elkezd update-elni a sztim, majd 0-n úgy szépen meg is áll
  • kifli
    nekem dmz be van lőve routerben (mondjuk nemértem miért baj ez steamnek...)
  • böröczk
    Steam does not support gameplay on machines operating in a network DMZ. You must remove your machine from the DMZ in order to play through Steam.

ez azt jelenti, hogy a dmz-t disable-re tegyem, vagy csak szedjem ki a gépem ip címét?
  • böröczk
    ezeket próbáltam, semmire nem voltak jók, a vicc, hogy eddig működött a sztim, minden játékkal együtt, és ugyanez a ruter volt, szóval az nem lehet a ludas... áhh, kész, már újratelepítettem, ezzel a blob-bal is szórakoztam ,de semmi..
  • pointer4
    Nem olyan rég óta számolja a steam :D
    Ráadásul nem mindenki diák :D
  • Gurren
    próbáld meg ezeket
  • FZoleee
    egy TF2-t én is elfogadnék :)
  • böröczk
    mostm eg tök mást ír, hogy a steam futtatásához internetre van szükség.. megőrülök, eddig tök jól ment..