34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
gauntka #2721 Oooo köszönöm :) -
#2720 Értem THX.
Én neked válaszolnék!. :)
Igen nyugodtan beválthatod őket mert allul az üvegben külön a megszerzetteket számolja összessen, vagyis azokkal játszol a nyereményjátékban, amiket beváltasz az meg az üveg feletti kis rublikában van.
Vagyis ha van 9 ticket-ed, akkor beváltod 3 cumóra és a rublikában 0-a lesz, de allul az üvegben megmarad, megjegyzi hogy megszereztél 9-et.... -
gauntka #2719 Sziasztok!
Mindhármat leszedi egyszerre. Az egész 9GB összesen.
Nekem olyan kérdésem lenne ,hogy a jegyeket érdemes beváltani vagy a "főnyereményhez szükség van rájuk? :S -
#2718 Akinek van hozzá már tapasztalata írja meg nekem, hogy:
ugye van Company of Heroes, CoH Opposing Fronts, CoH Tales of Valor.
És mindegyiknél 9GB-ot ír.
Namármost azt hallottam hogy ha felteszem a Tales of Valor-t az tartalmazza az előző 2-őt is...ez igaz?
Vagy steam-en mind3-at le kell töltenem? Mert az 3x9GB -
Renátó1985 #2717 persze lehet hogy nem te voltál, de az előbb berakott magyar srácokhoz nem adta meg nekik arról beszéltek -
Renátó1985 #2716 aki még csak el sem köszön amikor összefut egy magyar játékossal az meg is érdemli xD -
#2715 én eddig kétszer vittem végig a l4d2 cold stream kampányt és nem kaptam öcsit. van ilyen. -
PunkZoli #2714 a dod egy méltatlanul elfeledett game amúgy, ahol a csítereknek nem szerez akkora örömöt,ha náciskodnak, és pont ez a varázsa, hogy nem annyira népszerű -
#2713 1x majd megadja
jó játék nem szabad feladni :) -
#2712 neten játszottam először csak nem adta meg, ezért mentem singlebe de ott se adja.. -
#2711 Én 10 perc alatt csináltam meg az achit. -
#2710 esetleg neten játsszál pár órát mindkét pályán -
#2709 van itt olyan akinek megvan a day of defeat source és megtudja csinálni az accsit a tickethez?
mert én nyertem mindkét mapon és nem adja meg, accsinál meg azt írja 1/2
ez most valami bug és törődjek bele vagy van valami megoldás?
fórumban leírják hogy singleben is meg lehet csinálni kalt mapon bekell kérni egy botot, mindent ugy csinálok ahogy írjákl de nem adja be az istennek se ez a rohadék.. -
#2708 everquest np -
#2707 No, 21 ticket után eljött az idő, hogy már nem tudok mit kiváltani:) -
#2706 wow köszi -
#2705 summer dlc a napszemüveg
premium dlc a sapka a nem free2play játékosoknak. -
#2704 Na most már nekem is megy. Azonban valaki felvilágosítana ezekről?
-
#2703 Türelmesen klikkelgetve, most már hozzá is tudtam adni, és látszott is :D -
#2702 Nekem is -
#2701 Nekem megadta. -
#2700 jah -
#2699 Amikor ott állok a community oldalon, oldalt a View Videos füllel, akkor mögé van írva hogy (12) darabot lát, de ha belemegyek, akkor semmi nem jön be :D -
#2698 Steam fórumon írják hogy nem működik. -
#2697 Érdekes pedig a videóm nyilvános, beágyazható, és a nevemre kiadja találtaként, szóval nem tudom mi van ticketet se adja meg...:S -
#2696 jaja nekem sincsen kiválasztható viedóm...:S -
#2695 átraktam angol nyelvre akkor működött, rákattintok hogy megnézzem, akkor kiirja nincs videom , de ticketet megadta szal leszarom, vissza tettem magyarra nyelvet :D -
#2694 á értem mert erről a funkcióról még nem hallottam. :) thx -
#2693 Bemész a community-be jobb oldalt View Videos, hozzáadod a listához a youtube accodat (bejelentkezel onnan az ablakból), és kész a kapcsolat. Majd kiválasztva egyet a feltöltött youtube videóid közül megosztod.
Itt csak az a gondom, hogy bejelentkezek, és azt írja "There were no videos found in your YouTube collection to
choose from."
Törlöm a kapcsolatot, akkor látja, rányomok, hogy akarom, akkor be kell jelentkeznem, akkor meg vissza a startra, nincs videóm :D
-
#2692 Kezdődjön a műsor - Tégy közzé egy saját videót a Steamen
Ezt hogy kell teljasíteni?
Mert egyszer volt már csak kivették, de akkor se sikerölt....:S -
Laci82 #2691 Hmm ez egy nagyon jó nap,csomó jó gém.....
-
#2690 Amnesia 3.75-ért és Mafia 2 10-ért tán megérné. -
The Fugitive #2689 A CoH-hoz nekem is lenne egy kérdésem: német nyelvet hogyan lehet beállítani? Jobb klikk a játékon, tulajdonságok, utolsó fül alatt ha átállítom, letölt valamit, de utána meg nem hajlandó elindulni a játék... valaki megnézné esetleg? -
#2688 ha már felmerült, itt egy lista a játékokról amiknek valamilyen okból nem a legfrissebb verziója van a steamen. -
#2687 legutolsóig -
#2686 Aki megvette a CoH-t kérem írja már le melyik patchig frissíti.Mert anno a warez verziónál leragadtam valami nagy xGB-os 1.71-esnél. -
#2685 kérdezd meg a játék topikjában
kapcsold ki a dual processor vmit a beállitásoknál
vsyncet kapcsold ki -
#2684 nemtom, az Avast-ban van-e olyan, hogy kivételek vagy hasonló. Ha van, akkor oda be kell a Steam exe-jét rakni és nem fogja állandóan nézegetni és lassítani azt. -
#2683 Azt megcsináltam, nem jött helyre tőle... viszont közben meglett mi a probléma oka... Az Avast lassította le. Tegnap frissített egy újabb verzióra és azóta nem tud rendesen futni a steam ha be van kapcsolva az Avast. Viszont ezt nem értem... évek óta avastom van és sosem volt kikapcsolva steam alatt meg nem steam-es játékok alatt sem és sosem volt vele gond, szemernyit nem lassult. Most meg nem lehet tőle futtatni a steam-et...
Amúgy sem vagyok nyugodt ha kikapcsolt vírusírtó mellett gémezek. Lehet visszateszem az előző avastot. -
#2682 lépj ki a steam-ből, töröld a clientregistry.blob file-t és indítsd újra a steam-et, hátha helyrehozza.