34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
SzocsA #2761 kell hozzá az alapjáték már megnéztem amúgy kösz -
#2760 Mert az egy játék. A DLC-k benne lesznek, ha telepíted. Ha a bal felső sarokban a nevedre kattintasz látod a liszenszeket. -
#2759 hm, jogos. -
SzocsA #2758 megvettem a Battlefield Packkot! amiben a BC 2 a vietnam és valamilyen jelmez csomagot egyben 10 euró
De csak a BC 2 ő van a játékok között!! azt nem kéne kiírnia vagy hogy van ez? -
#2757 hát ha valamit csak azért vettél meg, mert occó volt, de amúgy nem érdekel, akkor igen. -
Renátó1985 #2756 most látom, hogy 305 darab játéka van azta***va -
Renátó1985 #2755 no offense tudod :) -
Renátó1985 #2754 miért lenne idióta packban is vehette vagy akciósan nekem is van most egy csomó az akció miatt lett megvéve 0 perces és az is lesz még egy darabig
idióta vagyok akkor? -
#2753 Minek vesz meg valaki olyan játékot, amivel játszott eddig 18 percet? Idióta... -
#2752 Ennek a srácnak 75 ticket-je van:)) Koooczkaaa:) -
#2751 Jaja, ez mindig így van az utolsó napon. -
#2750 Úgy látom a mai nap akciói az nyári tábor legjobbjai.... Szóval amiket legtöbben vittek az elmúlt héten. -
#2749 Dehogynem volt, csak össze volt kötve a Portal 2-es héttel. -
#2748 húsvéti most se volt -
#2747 Csak október végéig. Halloween-t is szokta ünnepelni Valve.
Az éves nagyobb Steam akciók:
- Húsvét - március/ápriilis
- USA függetlenség napja - június/július
- Halloween - október/november
- Karácsony - december/január -
#2746 És utána böjt karácsonyig? -
#2745 elvileg ma már "csak" egy vegyesfelvágott lesz az eddigi akciókból -
#2744 Még egy utolsó lesz.
Bírnám ha minden egyes játékot ez alkalomból jól leértékelnének xd -
#2743 lesz újabb akció. -
ratgab #2742 Lesz-e ma még szerintetek újabb akció vagy ma 19 órával befejeződik a nyári vásár? -
#2741 nem, még csak megvettem, nincs letöltve sem. Majd jövő héten lesz rá talán időm. -
Renátó1985 #2740 plusz vársz rá ugye jobb esetben 4 napot bár akkor megvan a lemez a polcon
multiját megnézted? jó? -
#2739 most már az az 500-600 Ft különbség nem oszt, nem szoroz, de köszi :) -
#2738 Hát ha azt nézem, hogy zavvin 12,85 font ingyenes szállítással, amihez még hozzácsapva egy 10%-os kupont ~3400HUF-ra jön ki, akkor szerintem annyira nem. Bár már látom másik topikban, hogy megvetted, úgyhogy jó játékot! :) -
#2737 megvéve :) -
#2736 Dead Space 2 megér 15 eurót? -
#2735 nem lehet ajándékozni -
Renátó1985 #2734 Ha packot veszek akkor nincs olyan, hogy elajándékozom ami már megvan belőle?
Portál 2 érdekelne de nem tudom nem e jobb lenne akkor megvenni a Valve packot, de abból meg sok minden meg van már. -
#2733 alap kiosztással megy nekem a letöltés ha meg nem megy akkor máshol sem én nem ugrálgatok.
Asszem German-on vaok.
1.8mb a letöltésem zat elbirja. -
#2732 Tegnap játszottam a Plants vs. Zombies demó változatával és ment a mentés, de amikor ma elindítottam kezdhettem elölről. Ez csak a demóknál van így?
Van olyan ország, ahonnan lehet most tölteni? Megnéztem vagy 6-ot, de egyikről sem jön. -
#2731 á akkor valóban dollárba kaptam de vajon miért? -
#2730 Nem, most 186 körül van. Euro pedig 264. -
#2729 Simán, de a számlámon EURO volt feltüntetve, de szerintem nem dollárban, mert a dollár az nem 200ft? -
#2728 Dollárral fizettél, te EU áruló mocsok? Ezért tart ott az unio, ahol -
#2727 érdekes ma megpróbáltam megint online és első győzelemre megadta, lehet ahol voltam tegnap szerver valamiért nem adott accsikat :) -
#2726 LOL -
#2725 :D -
Renátó1985 #2724 értesítettem a steamet a hibáról, azt üzenik hamarosan korrigálják :P -
#2723 Most néztem hogy mikor tegnap megvettem a CoH Tales of Valor-t akkor 2.5 euro-t irt ki árnak, de a számlámról csak 450FT-ot vett le. -
#2722 halli még röptébe annyit ha esetleg tudod, hogy a Tales of Valor-nál a menüben van 6 opció, mindegyiknél van MISSION SELECT, ebből melyik melyik?
Melyik az alapjáték melyik a 2 kiegészítő küldetései, mert a 6 képből nem tudom meiket kezdjem el, mert az alapjáték misszio-it már régebben megcsináltam 1x...