34737
  • SzocsA
    kell hozzá az alapjáték már megnéztem amúgy kösz
  • MerlinW
    Mert az egy játék. A DLC-k benne lesznek, ha telepíted. Ha a bal felső sarokban a nevedre kattintasz látod a liszenszeket.
  • Guren
    hm, jogos.
  • SzocsA
    megvettem a Battlefield Packkot! amiben a BC 2 a vietnam és valamilyen jelmez csomagot egyben 10 euró
    De csak a BC 2 ő van a játékok között!! azt nem kéne kiírnia vagy hogy van ez?
  • Fpocok
    hát ha valamit csak azért vettél meg, mert occó volt, de amúgy nem érdekel, akkor igen.
  • Renátó1985
    most látom, hogy 305 darab játéka van azta***va
  • Renátó1985
    no offense tudod :)
  • Renátó1985
    miért lenne idióta packban is vehette vagy akciósan nekem is van most egy csomó az akció miatt lett megvéve 0 perces és az is lesz még egy darabig
    idióta vagyok akkor?
  • Fpocok
    Minek vesz meg valaki olyan játékot, amivel játszott eddig 18 percet? Idióta...
  • MerlinW
    Ennek a srácnak 75 ticket-je van:)) Koooczkaaa:)
  • MerlinW
    Jaja, ez mindig így van az utolsó napon.
  • Fpocok
    Úgy látom a mai nap akciói az nyári tábor legjobbjai.... Szóval amiket legtöbben vittek az elmúlt héten.
  • MerlinW
    Dehogynem volt, csak össze volt kötve a Portal 2-es héttel.
  • Guren
    húsvéti most se volt
  • MerlinW
    Csak október végéig. Halloween-t is szokta ünnepelni Valve.

Az éves nagyobb Steam akciók:
    - Húsvét - március/ápriilis
    - USA függetlenség napja - június/július
    - Halloween - október/november
    - Karácsony - december/január
  • grebber
    És utána böjt karácsonyig?
  • ProGabe #2745
    elvileg ma már "csak" egy vegyesfelvágott lesz az eddigi akciókból
  • Prince23
    Még egy utolsó lesz.

Bírnám ha minden egyes játékot ez alkalomból jól leértékelnének xd
  • bon
    lesz újabb akció.
  • ratgab
    Lesz-e ma még szerintetek újabb akció vagy ma 19 órával befejeződik a nyári vásár?
  • artschi
    nem, még csak megvettem, nincs letöltve sem. Majd jövő héten lesz rá talán időm.
  • Renátó1985
    plusz vársz rá ugye jobb esetben 4 napot bár akkor megvan a lemez a polcon
    multiját megnézted? jó?
  • artschi
    most már az az 500-600 Ft különbség nem oszt, nem szoroz, de köszi :)
  • jAsOn VoOrHeEs
    Hát ha azt nézem, hogy zavvin 12,85 font ingyenes szállítással, amihez még hozzácsapva egy 10%-os kupont ~3400HUF-ra jön ki, akkor szerintem annyira nem. Bár már látom másik topikban, hogy megvetted, úgyhogy jó játékot! :)
  • artschi
    megvéve :)
  • artschi
    Dead Space 2 megér 15 eurót?
  • Guren
    nem lehet ajándékozni
  • Renátó1985
    Ha packot veszek akkor nincs olyan, hogy elajándékozom ami már megvan belőle?
    Portál 2 érdekelne de nem tudom nem e jobb lenne akkor megvenni a Valve packot, de abból meg sok minden meg van már.
  • DarkSector
    alap kiosztással megy nekem a letöltés ha meg nem megy akkor máshol sem én nem ugrálgatok.
    Asszem German-on vaok.
    1.8mb a letöltésem zat elbirja.
  • lalakov
    Tegnap játszottam a Plants vs. Zombies demó változatával és ment a mentés, de amikor ma elindítottam kezdhettem elölről. Ez csak a demóknál van így?

Van olyan ország, ahonnan lehet most tölteni? Megnéztem vagy 6-ot, de egyikről sem jön.
  • DarkSector
    á akkor valóban dollárba kaptam de vajon miért?
  • MerlinW
    Nem, most 186 körül van. Euro pedig 264.
  • DarkSector
    Simán, de a számlámon EURO volt feltüntetve, de szerintem nem dollárban, mert a dollár az nem 200ft?
  • MerlinW
    Dollárral fizettél, te EU áruló mocsok? Ezért tart ott az unio, ahol
  • tototto
    érdekes ma megpróbáltam megint online és első győzelemre megadta, lehet ahol voltam tegnap szerver valamiért nem adott accsikat :)
  • Daell Drow
    LOL
  • DarkSector
    :D
  • Renátó1985
    értesítettem a steamet a hibáról, azt üzenik hamarosan korrigálják :P
  • DarkSector
    Most néztem hogy mikor tegnap megvettem a CoH Tales of Valor-t akkor 2.5 euro-t irt ki árnak, de a számlámról csak 450FT-ot vett le.
  • DarkSector
    halli még röptébe annyit ha esetleg tudod, hogy a Tales of Valor-nál a menüben van 6 opció, mindegyiknél van MISSION SELECT, ebből melyik melyik?

Melyik az alapjáték melyik a 2 kiegészítő küldetései, mert a 6 képből nem tudom meiket kezdjem el, mert az alapjáték misszio-it már régebben megcsináltam 1x...